solarij
Hodila sem skupaj 45 minut v začetni solarij-hapro lumina 40, ki je kot priprava na turbo. Na začetku sem hodila po 5, nato po 10 minut. V petek sem bila 6 minut prvič v turbo solariju. Pozna se mi še nič. Imam bolj svetlo polt, temne lase. Spet bom hodila na 2 dni kot prej. Ali mislite, da grem naslednjič lahko že za 9 minut in nato še nekajkrat za 9 in nato za 12? Rada bi že kaj učinka ali je možno, da se mi sploh ne bo prijelo?
Poizkusiš lahko še z aktivatorjem. Vsaka kozmetična znamka, ki ima to vrsto kreme v prodaji, ima drugačno ime. Thalgo ima Brozing aktivator, Decleor ima Declic solaire…To je krema, ki pospešuje porjavitev s tem, da stimulira kožni pigment v telesu (melanin). V našem salonu imamo izredno dobre rezultate s kombinacijo te kreme in solarija. Najbolje je, da se s to kremo namažeš zjutraj, da se začne proces preden se greš sončiti.
Zaradi tega učinka kreme boš potrebovala tudi manj minut ležanja v solariju.
Jaz ne vem kakšni so ti solariji,jaz jih po znamkah ne poznam, ampak jaz tudi hodim v solarij in je turbo, pa grem prvih dvakrat za 15 min; potem pa naprej po 20 min.In me nikoli ne opeče, pa ga obiskujem vsako leto.Je pa res, da se ti po toliko malo min.ne more nič poznati.Meni pa se po par sončenjih že lepo pozna.
Tablete Brnoz Plus stanejo cca 1550 sit, sem jih ravno pred 1 tednom kupila.
Eno vprašanje zate Jessy: Praviš da si zelo svetle polti in hodiš v solarij, in me zanima če imaš morda kaj pegic, ker sem jst zlo svetle polti in imam pegice pa še nikol nisem šla v solarij, ker se bojim da jih bom imela potem še več.
Lep dan
Ja, mi pomagajo pri porjavitvi koze. Glede alergije pa tudi malo, saj sem ponavadi, ko se nisem jedla teh tablet dobila alergicno reakcijo ze tretji dan soncenja, sedaj pa sele okrog sedmega dne ali se kasneje.
Jaz sem imela alergicno reakcijo tudi v solariju. Ko sem ga zamenjala in sla drugam, pa alergije nimam vec.
lp
Sicer se barva res lepo pozna za tiste, ki nimajo občutljive kože, če grejo v solarij za toliko časa. Ponavadi se ljudje odločajo za obisk solarija, ko so še čisto beli. Sama osebno ne priporočam toliko minut za prvi obisk. Naj se minutaža stopnjuje glede na občutljivost in na rezultat, drugače pride do opeklin.
Ja, imam nekaj pegic po nosu in malce po licih, vendar mene to osebno ne moti. Seveda so bolj izrazite po solariju, da bi jih imela vec? Mislim, da ne, sam bolj vidne so. Saj je isto, kot na soncu. Pa kaj potem! Meni je bolj vazno, da nisem tako bela, kot pa nekaj izrazitih pegic! Je treba kar malce ignorirati, pa gre! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.