Najdi forum

Solarij

A mi lahko priporocite kak solarij v Ljubljani, se najraje bi videla, da bi bil ali v centru ali pa na Vicu. Zanimajo me tudi cene. Hvala!

Poglej na našo spletno stran: http://www.savna.com, kjer imaš na izbiro dva solarija in dve ceni. Za pakete nudimo ugodnost 10% popusta.

No uredu, tukaj imate samo dva solarija. Za tale open sun sem jaz slišala da je bolj primeren za klavstrofobike in da ni tako močan, tisti ergoline 450 pa tudi ni ravno najboljši.
Meni osebno sta najbolj všeč sončni studio Ergoline sun for you na Dunajski 105 in Moj fit v črnučah nad Siesto. Imajo okoli 15 – 20 solarijev tako da lahko res izbiraš in najdeš solarij ki je najbolj primeren zate, svetujejo ti pa tudi! Res je velika izbira. Poizkusi in uživaj!

Živjo, tam na Dunajski imajo tudi Open sun, in nisem noben klavstrofobik, pa mi je to daleč najboljši solarij, ker imaš res občutek, kot da bi na soncu ležal. Definitivno za preskusit. Tam imajo tudi enega novega rdečega, ki te celo z nečim pošprica (čisto malo) večkrat med sončenjem. En solarij studio z “extra stark” solariji je tudi v stavbi Slovenijalesa zraven Gospodarskega razstavišča, je tudi cenejši kot prej omenjeni, imajo pa močnejše žarnice kot Ergoline-i. Zaenkrat imajo pa samo 4 solarije, tako,da je popoldne in proti večeru kar vrsta. Na Dunajski so cene za bolj spodobne solarije 150, 180 sit na minuto, v tem zadnjem je pa malo ceneje. LP

Saj nisem rekla da je samo za klavstrofobike, meni so to rekli v Ergolinu na Dunajski in tudi da ni tako močan. Verjamem pa da je uredu.
V tistega novega rdečega pa je šla moja prijateljica in je dobila hudo alergijo (polna je bila rdečih pikic), baje naj bi te “šprical ” z neko aromatizirano vodico kar pa lahko v kombinaciji z sončenjem pri nekaterih ljudeh povzroči alergijo. Sama ga pa nisem sprobala tako da osebnih izkušenj nimam se pa kar malo bojim ker sem nagnjena k alergijam.
A mi lahko prosim razložiš kaj so to extra stark solariji!
Jaz hodim na Dunajsko kar v normalne ergoline solarije oz. tiste malo močnejše, mislim da je turbo 700, nekaj takega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close