Najdi forum

Solarij

Rada bi šla v solarij. Koliko obiskov imaš za 1 tratma? Na koliko časa? Ali se moraš namazat s kremoza sončenje pred tem? Če greš iz službe in imaš še makeup gor, ga moraš odstranit? Ti pomaga, če imaš svetlejšo kožo oz. so ravno tako učinki? Moraš kaj zaščititi oči? Se v solariju po svoje “obračaš” okrog? Priporočate kateri solarij v Domžalah ali okolici -Mengeš, Kamnik?

Jaz hodim v Ergoline pod poslovno stavbo Mercatorja, za Bežigradom. Dobiš tako čip kartico, ki jo napolniš z željenim zneskom. Jaz sem dala 10.000, ker ti potem podarijo 2.000 SIT.

Hodila sem v najmočnejši solarij ERGOLINE 700 TURBO, imajo tudi šibkejše. V mojem je bila minuta mislim da 150 ali 160 SIT, vsakič sem šla za 10 min, enkrat na 10 dni približno. In, ko sem porabila 12.000 se mi je že kar dobro poznalo.

Hodiš lahko kolikor pogosto hočeš, priporočljiva je vsaj 24-urna pavza med dvema sončenjima.

Jaz se nisem nič mazala, navadne kreme za sončenje niso priporočljive, baje obstajajo posebne za solarij, ampak o tem ne vem prav dosti. Je pa fino, da se doma po tuširanju namažeš s kako vlažilno zadevo, ker ti malo izsuši kožo, no vsaj meni jo je.

Make upa ni potrebno odstraniti, je pa bolje, če ga, saj ni zdravo, da ti ves tisti puder gor zapeče, pa še porjavitev je slabša. V Ergoline-u imajo tako posebno kabinico, pa vatko, pa čistilno mleko in si lahko pred sončenjem očistiš obraz. Oči moraš imeti zaprte, če jih odpreš je zelo priporočljiva uporaba takih malih očalc, ki morajo biti v solariju.

Dobro je, da se obračaš. Eno četrtino časa na enem boku, eno četrtino na drugem, eno četrtino na trebuhu in eno na hrbtu. Ni se treba ampak potem ni čisto enakomerno, vsaj pri meni ni bilo, tako, da se zdaj obračam 🙂

Za solarije tam okrog pa žal ne vem.

Preden greš prvič noter, naj ti tisti, ki je tam zaposlen razloži, kateri gumb je za kaj, da si lahko sama naravnaš temperaturo in moč žarkov ter ventilator.
Pa fajn sončenje ti želim!

Ti priporočam da raje uporabljaš kremo za porjavitev, če pa že greš v solarij pejt za kake 10-15 minut po večkrat…

Pa obvezno odstrani puder!!!!!!!

lp

make up je priporočljivo odstraniti. oči zaščitiš s takšnimi posebnimi plastičnimi ploščicami, ki so že v vsakem solariju. glede obračanja je dobro, da se na polovici sončenja obrneš, ker se baje poznajo potem madeži na ritnicah, ki se ti “zalepijo” gor, ko ležiš. jaz sem hodila v ergoline, vzela sem kartico za 5000 sit in je bilo dovolj da sem lepo zagorela. odvisno od kože. sicer so pa v ergoline punce zelo prijazne in ti z veseljem vse razložijo.

In kje je ta ergoline?

jaz vem samo za ergoline za bezigradom, v podhodu pri merkatorju

v MB: malo bolj gor od EPF-a, na veliko piše SONČNI STUDIO. Tam kjer sem jaz hodila je bilo na Prešernovi ulici, imajo pa še na Lentu na Usnjarski ulici. Za LJ pa vprašaj druge:)

Malce pozen odgovor, a vseeno. V okolici Mengeš – Kamnik – Domžale imaš kar nekaj solarijev.

Domžale: *Otelo center – minuta 120 SIT
* Fitnes center (na internetu najdi.si odtipkaj fitnes center Domžale in ti bo dal vse rezultate)
Kamnik: * pod trgovino Dan in Noč
* IC Duplica, salon Nika

Če greš od Kamnika proti Domžalam, je na levi strani frizerski salon (ne spomnim se imena), kjer imajo tudi savno in solarij (je tabla, tako da ne moreš zgrešiti).

pa še bi se lahko spomnila….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close