Šolanje, izobrazba, znanje …
Glede na grob, vulgaren/prostaški besedni zaklad upravičeno dvomim, da bi se mu podelil akademski naziv; s svojim pisnim izražanjem je daleč od tega, da bi bil iz akademskih krogov, prej iz kakšnega hleva, pašnika…..[/quote]
to je očividno. ampak gospod s pašnika je trdil v enem izmed zgornjih postov, da ima akademske nazive na dveh fakultetah. na pašniku očitno ne vedo, kaj sploh so to akademski nazivi.[/quote]
Vem; spremljam to temo, sprva je bilo smešno, po nekaj prepucavanjih je že mejilo na tragikomiko, zdaj pa je ta “akademska” samozaverovanost že prav bizarna……bože mili……
to je očividno. ampak gospod s pašnika je trdil v enem izmed zgornjih postov, da ima akademske nazive na dveh fakultetah. na pašniku očitno ne vedo, kaj sploh so to akademski nazivi.[/quote]
Vem; spremljam to temo, sprva je bilo smešno, po nekaj prepucavanjih je že mejilo na tragikomiko, zdaj pa je ta “akademska” samozaverovanost že prav bizarna……bože mili……[/quote]
ajde naj bo (ker je temica “moja”): enega od akademskih nazivom sem dosegel tako, da sem prišel na zagovor takrat še s črnobelim prenosnikom (dos mašina). Avtorsko delo – razvoj. Nekaj podobnega (v zelo mini varianti) kot je MS-Access (ki ga takrat še ni bilo).
Pisni del (vezava) ima 25 strani … programske kode pa nekaj 10.000 vrstic.
Tak pristop sem imel prvi na tisti fakulteti. Težko, da je kdo od vas, ki se posmehujete takrat že cuzal niple na maminih joških ☺
Vem; spremljam to temo, sprva je bilo smešno, po nekaj prepucavanjih je že mejilo na tragikomiko, zdaj pa je ta “akademska” samozaverovanost že prav bizarna……bože mili……[/quote]
ajde naj bo (ker je temica “moja”): enega od akademskih nazivom sem dosegel tako, da sem prišel na zagovor takrat še s črnobelim prenosnikom (dos mašina). Avtorsko delo – razvoj. Nekaj podobnega (v zelo mini varianti) kot je MS-Access (ki ga takrat še ni bilo).
Tak pristop sem imel prvi na tisti fakulteti. Težko, da je kdo od vas, ki se posmehujete takrat že cuzal niple na maminih joških ☺[/quote]
Nisi me prepričal z nobenim stavkom in se zaman trudiš s takšno ali drugačno (lastno??) zgodovino nekdanjega talanja akademskih titul (in če je že res, ti ta pa popolnoma nič ne koristi, če se ti kruh reže v zasebništvu) za 25 strani naklofanih sql (vgnezdenih) stavkov…in kateri idiot bi šel kodo brat, v kateri je cel kup enih in istih zank…”if…if…if…” za nek software, ki ni služil ničemur?
Avtogole si res znaš zabijati 🙂
Tolk strani šteje seminarska naloga na srednji šoli:).[/quote]
preberi celo objavo … programska koda ima nekaj 10.000 vrstic!!! Ni ma smisla nakladati z medmeti ☺
Idejo lahko napišeš na eni strani ( EnKemen: e=m*c2☺ – če veš, da si je Albert to “izmislil”, dva meseca kasneje, pa je tip, ki je to raziskoval 10+ let potrdil z izračuni)
npr: narediti “orodje” na osnovi katerega lahko generiraš “aplikacije” (računovodstvo, skladiščenja, spremljanje datumske veljavnosti hrane živil v trgovini, kaj je v primeru neke katasrofe (gori plin, eksplodirala je bomba, samovžig bencina, ….) nujno, da ima ekipa, ki gre v reševanje s sabo … bejba: MISLI!!! ker misliti je smisel ljudi (OK – samo cca 10% ljudi zna misliti) — ostalo C-P_ajo ☻
Tak pristop sem imel prvi na tisti fakulteti. Težko, da je kdo od vas, ki se posmehujete takrat že cuzal niple na maminih joških ☺[/quote]
Nisi me prepričal z nobenim stavkom in se zaman trudiš s takšno ali drugačno (lastno??) zgodovino nekdanjega talanja akademskih titul (in če je že res, ti ta pa popolnoma nič ne koristi, če se ti kruh reže v zasebništvu) za 25 strani naklofanih sql (vgnezdenih) stavkov…in kateri idiot bi šel kodo brat, v kateri je cel kup enih in istih zank…”if…if…if…” za nek software, ki ni služil ničemur?
Avtogole si res znaš zabijati :)[/quote]
v partijskih šolah je bilo dovolj, če si se znal podpisati in si dobil “akademski naslov”, on pa je celo par DOS ukazov znal! :)))
nope ☺
vem svoje omejitve in do kam sežem.
vsekakor pa tebe zaradi takega podtika lahko pošljem nazaj v maternico, ker nisi dodelana.
rezultat bi bil ničen .. kar si pač krula iz krule od kruleža. . Simpl.
Ko boš dojela da je “problem” česa ne veš, doumeš .. od bolj brihtnih … boš vedela veliko ☺
nope ☺
vsekakor pa tebe zaradi takega podtika lahko pošljem nazaj v maternico, ker nisi dodelana.
Ko boš dojela da je “problem” česa ne veš, doumeš .. od bolj brihtnih … boš vedela veliko ☺[/quote]
Ne bo držalo – mene je bolj strah tistega za kar mislim, da vem. Ostalo ni tako nevarno.
Avtogole si res znaš zabijati :)[/quote]
v partijskih šolah je bilo dovolj, če si se znal podpisati in si dobil “akademski naslov”, on pa je celo par DOS ukazov znal! :)))[/quote]
emmm .. mene so iz partije vrgli – pa sploh nisem bil član [sup] [sup](že fotr je izstopil, ko me je peljal z zapravljivčkom h krstu)[/sup] ☺ … je bila cela štla, ko sem zahteval, da brišejo izbris ☺
nope ☺
Ko boš dojela da je “problem” česa ne veš, doumeš .. od bolj brihtnih … boš vedela veliko ☺[/quote]
Ne bo držalo – mene je bolj strah tistega za kar mislim, da vem. Ostalo ni tako nevarno.[/quote]
krula ne vredna, da jo prasec nasadi na kurrca
ker “misliti” ne znaš ☺
Ne bo držalo – mene je bolj strah tistega za kar mislim, da vem. Ostalo ni tako nevarno.[/quote]
ker “misliti” ne znaš ☺[/quote]
Not again?!! Tvoja edina obramba, kadar se soočaš z konkretnim posti je, da ne zna pisec misliti….daj, česa drugega se spomni; ta “plošča” je že zdavnaj propadla in ti vred z njo 😛
ker “misliti” ne znaš ☺[/quote]
Ampak osnov bontona te pa nihče ni naučil.[/quote]
emmm …. kaj ima zveze to, da sem bonton prebral, se ga držim … z idijoti, ki ne doumejo kaj tipkam???
če ima kdo IQ 90 pač ne doume tipkanja IQ 100+ … simpl. Na netu ne gre za bonton … gre za to, da si komentiramo po IQ “blizu”.
Ne idim smisla, da v vsakem postu navajam 7 naglavnih grehov, 10 božjih zapovedi, vse grške mislece …. da bi komu povedal, da je butelj.
Ampak osnov bontona te pa nihče ni naučil.[/quote]
emmm …. kaj ima zveze to, da sem bonton prebral, se ga držim … z idijoti, ki ne doumejo kaj tipkam???
če ima kdo IQ 90 pač ne doume tipkanja IQ 100+ … simpl. Na netu ne gre za bonton … gre za to, da si komentiramo po IQ “blizu”.
Ne idim smisla, da v vsakem postu navajam 7 naglavnih grehov, 10 božjih zapovedi, vse grške mislece …. da bi komu povedal, da je butelj.[/quote]
Ti se samo še naprej trudi, da ga povečaš iz sobne temperature na vsaj 90, potem se ti ne bo treba z “idioti” dopisovati. Dober začetek bo, da začneš pri kulturi, pri čemer je potrebno opuščanje vsakodnevne vadbe sivih celic v alkoholu in mobilizacija onih še preostalih vitalnih, in potem nadaljuješ pri pravopisu, za kar bo pa potrebno prebrati tudi kakšno knjigo. ;))) In če si pravi srečnež, ti to uspe še v roku, preden te zagrebejo. 😀
Tak pristop sem imel prvi na tisti fakulteti. Težko, da je kdo od vas, ki se posmehujete takrat že cuzal niple na maminih joških ☺[/quote]A ni škoda tako specialnega človeka z akademskima nazivoma na kar dveh članicah ljubjanske univerze, ki je njega dni delal v samem razvoju programske opreme v tistih pionirskih časih, ko je vse skupaj zaradi nesrečnih omejitev pri hardwaru še bilo brez barvnih grafičnih uporabniških vmesnikov, le kaj se je moralo pripetiti takemu obetavnemu poslovnemu informatiku, menda se ni vse skupaj zreduciralo na poznavanje nekaj datalabove programske opreme in malo znanja nemščine…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
a imaš ti kakšno uspešno referenco za ta tvoj recept … pri tebi ne zgleda, da si uspešno kombiniral sestavine[/quote]Ah dajte no, gospod zaslužni profesor, zdaj vam pa že gre malo na otročje… najprej začnete tisto s 25% novega na obstoječe znanje, potem se kot pijanec plota še vedno obešate na dosove aplikacije, saj vse v redu in prav, vse kasnejše generacije se s posštovanjem klanjamo tistim časom, ampak vendar vi osebno niste nikamor napredovali, razen vtem, da danes pač lahko pecate na tem in sosednjem podforumu in žalite tu pisce, ki vas brez akademskih nazivov (lol) daleč presežejo….
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
a imaš ti kakšno uspešno referenco za ta tvoj recept … pri tebi ne zgleda, da si uspešno kombiniral sestavine[/quote]Ah dajte no, gospod zaslužni profesor, zdaj vam pa že gre malo na otročje… najprej začnete tisto s 25% novega na obstoječe znanje, potem se kot pijanec plota še vedno obešate na dosove aplikacije, saj vse v redu in prav, vse kasnejše generacije se s posštovanjem klanjamo tistim časom, ampak vendar vi osebno niste nikamor napredovali, razen vtem, da danes pač lahko pecate na tem in sosednjem podforumu in žalite tu pisce, ki vas brez akademskih nazivov (lol) daleč presežejo….[/quote]
emm … “zaostala” si ti – vmes sem že marsikaj drugega omenil kot pa DOS ☺
Ja?
Ah dajte no, gospod zaslužni profesor, zdaj vam pa že gre malo na otročje… najprej začnete tisto s 25% novega na obstoječe znanje, potem se kot pijanec plota še vedno obešate na dosove aplikacije, saj vse v redu in prav, vse kasnejše generacije se s posštovanjem klanjamo tistim časom, ampak vendar vi osebno niste nikamor napredovali, razen vtem, da danes pač lahko pecate na tem in sosednjem podforumu in žalite tu pisce, ki vas brez akademskih nazivov (lol) daleč presežejo….[/quote]
Ja?[/quote]Ma ja saj glih to ti očita, ker si samo “omenil”……. veš itak ne….. 😀 😀
Ah dajte no, gospod zaslužni profesor, zdaj vam pa že gre malo na otročje… najprej začnete tisto s 25% novega na obstoječe znanje, potem se kot pijanec plota še vedno obešate na dosove aplikacije, saj vse v redu in prav, vse kasnejše generacije se s posštovanjem klanjamo tistim časom, ampak vendar vi osebno niste nikamor napredovali, razen vtem, da danes pač lahko pecate na tem in sosednjem podforumu in žalite tu pisce, ki vas brez akademskih nazivov (lol) daleč presežejo….[/quote]
Ja?[/quote]Ne ravno, o črnem okencu z belimi črkami smo se tu že nekajkrat načitali, dalje pa se v intelektualnem smislu nismo nikamor premaknili, ne morem si kaj, da ne bi sočustvovala z nekom z visokimi ambicijami izpred trideset let, postaranim mladeničem, ki ga je prehitel čas, saj bi še napisala, da so bile krive ženske, pa se mi zdi, da nekako ni imel prav dosti stikov z njimi in da badly išče svojo izgubljeno pomlad…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.