Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sola na daljavo nadomestilo za starse

Sola na daljavo nadomestilo za starse

Ker bo verjetno sola na daljavo, glede na upor starsev, ali bo nadomestilo za starsa, za otroke, mlajse, ce bos z njim doma, 6,7 letnik verjetno ne bo doma sam.. Ker baje ni vec denarja, zato tako vlecejo in ne zapirajo..

Ne. Nadomestilo je v primeru višje sile, ki se ji delavec ne more izogniti. Zavrnitev testiranja ni višja sila, ampak tvoja lastna odločitev.

Tole je ze tako preveč. Enkrat en otrok v karanteni na domu, drug teden drug otrok…katastrofa

Me prav zanima, koliko staršev bo še proti, če uvedejo šolo na daljavo za tiste, ki se nočejo testirat. Po moje se bo število protestnikov fajn zdesetkalo.

Odgovor na objavo uporabnika
in kaj pol, 11.11.2021 ob 19:38

Me prav zanima, koliko staršev bo še proti, če uvedejo šolo na daljavo za tiste, ki se nočejo testirat. Po moje se bo število protestnikov fajn zdesetkalo.

So ravnokar objavili da bo tako.

Kaksno placilo? Zakaj pa? Vsak pac ne more neke svoje stose uganjat na racun drugih. Ce mas pa neke svoje poglede, jih pa sam placaj. Tako al drugace. Je ze mal dost teh neomejenih pravic. Ce ni razuma, ga pac ni.

Butasti starši! A res mislite,da je za otroke boljš izobraževanje na daljavo?!!

Joj spet, 11.11.2021 ob 19:40

So ravnokar objavili da bo tako.

Jah, no. Šola na daljavo bo v “skladu z organizacijskimi možnostmi vsake šole”, tako so rekli. Torej lahko pričakujemo, da bodo učitelji dali pač tiste delovne liste na spletne učilnice in to je to. Ne si obetat neke hude razlage, ker noben učitelj ne bo do dveh predaval enim, potem pa popoldan doma še filmčke in razlage iskal za drugi del populacije. Sanjajte! Tako da sem prepričana, da se bodo vsi, ki so zdaj tulili, da nočejo testiranj, razen res zakrknjenih anticepilcev in zanikovalcev virusa (to pa je eden ali dva starša od 30-tih), premislili. In bodo mularijo kar lepo v šole s testi pošiljali. Gremo stavit? Pa še tisti en starš se bo po enem tednu premislil.

Vazno da je veliki razum dolocil, da gres lahko na posto po sodno posto brez pct ampak ne mores pa na tej isti posti ( to da si ze za salterjem nima veze) brez pct kuverte kupit haha

veliki razum vlada sloveniji.

Pravilno. Se bodo starši prešteli. Brez facebook liderjev opa doktorjev.

Zakaj že? Ker si ena butasta mama sprdne, da bo njeno sonce doma, bi vlekla še nadomestilo pa kaj vem kaj še?

V Avstriji že celo leto izvajajo takole: 3x na teden testiranje. Kdor se noče, šola na daljavo. In logično, da za taka sonca ni kakih nadomestil. Res pa je, da avstrisjke mamice niso tako zabite, da bi prišle na take ideje.

Čudno, da skoraj samo mame peljejo tak cirkus. Bo kak foter imel svoje sonce na svojih plečih doma? Pa ga učil?

No ne vem, šolarji mojega najstnika so se že zmenili, da bodo na daljavo…

Solo na daljavo bi morali ze z zacetkom novembra dolociti. Bolje sola na daljavo kot ure z masko v mrzli ucilnici, kjer riskiras korono in se kaj drugega. Jaz sem za solo na daljavo. Samo neumen v tem casu tisci otroka v solo.

Končno, da bo že konc te neodgovornosti do drugih. Zdej jih pa imejte doma in ne potencialno bolne pošiljat v šolo, da okužijo še druge. Ker ste tako egoistični in neodgovorni je to edini način. Pa še do nadomestila ne boste upravičeni. Nekako so le našli način, da se vas utiša.

yram, 11.11.2021 ob 19:54

Solo na daljavo bi morali ze z zacetkom novembra dolociti. Bolje sola na daljavo kot ure z masko v mrzli ucilnici, kjer riskiras korono in se kaj drugega. Jaz sem za solo na daljavo. Samo neumen v tem casu tisci otroka v solo.

Oh, a res?? A niste ravno vi najbolj tulili, kako so otročkom otroštvo vzeli, pa kako je vse depresivno in predebelo in asocialno in da otroci v šolo morajo iti? A zdaj pa boste naenkrat obrnili ploščo? Zdaj ko je treba testirat, je pa šola na daljavo kul ideja? Kakšni hinavci!!!

zakaj že, 11.11.2021 ob 19:54

Zakaj že? Ker si ena butasta mama sprdne, da bo njeno sonce doma, bi vlekla še nadomestilo pa kaj vem kaj še?

V Avstriji že celo leto izvajajo takole: 3x na teden testiranje. Kdor se noče, šola na daljavo. In logično, da za taka sonca ni kakih nadomestil. Res pa je, da avstrisjke mamice niso tako zabite, da bi prišle na take ideje.

Čudno, da skoraj samo mame peljejo tak cirkus. Bo kak foter imel svoje sonce na svojih plečih doma? Pa ga učil?

MA, to so ti FB veleumne mame, ki obvladajo vsa znanja. Naravoslovje, družboslovje, umetnost, šport… to imajo vse v malem prstu.

To je zanje najmanjši problem.

Medtem , ko bodo z lahkoto posredovale vsa ta raznovrstna znanja, bodo še poskrbele za malico in kosilo.

Skratka, super truper mamice.

Ravno anticepilci ste bili najbolj glasni, ko so točno to, kar praviš zdaj, naredili lani v začetku novembra. Zaprli so šole. Pa kako ste noreli! Otroci so kar po tekočem traku morali do psihiatrov in psihologov. A zdaj ste pa za zaprtje? Hahahahaha

in kaj pol, 11.11.2021 ob 19:59

Oh, a res?? A niste ravno vi najbolj tulili, kako so otročkom otroštvo vzeli, pa kako je vse depresivno in predebelo in asocialno in da otroci v šolo morajo iti? A zdaj pa boste naenkrat obrnili ploščo? Zdaj ko je treba testirat, je pa šola na daljavo kul ideja? Kakšni hinavci!!!

Jaz nisem tega nikoli rekla.

Covid sledilnik, 11.11.2021 ob 20:00

MA, to so ti FB veleumne mame, ki obvladajo vsa znanja. Naravoslovje, družboslovje, umetnost, šport… to imajo vse v malem prstu.

To je zanje najmanjši problem.

Medtem , ko bodo z lahkoto posredovale vsa ta raznovrstna znanja, bodo še poskrbele za malico in kosilo.

Skratka, super truper mamice.

Ja, to pa itak. To so fb infektologinje, ekspertinje za cepiva, zdravnice in seveda obvladajo pedagogiko. Ni problema, bodo učile vse predmete po vrsti.

Jaz se prav sprašujem zakaj sem na faks hodila pa na gimnazijo… zdaj pa nisem ne infektologinja, ne učiteljica, ne dohtarca… mar bi se posvetila fb pa bi obvladala vse.

In tej Avstrijski ukrepi so res zelo ucinkoviti…spremljamo lahko v teh dneh.

Itak da ne bo nadomestila, sej niti epidemija ni razglasena, se pravi visja sila. Tisti, ki ste proti, boste pac s svojimi 6,7 letnik brez place doma in jih ucile, sej oblvadate.. Sam ne pol jamrat cez 14 dni da so otroci depresivni, nic ne znajo, preobremneni itd..

yram, 11.11.2021 ob 19:48

Vazno da je veliki razum dolocil, da gres lahko na posto po sodno posto brez pct ampak ne mores pa na tej isti posti ( to da si ze za salterjem nima veze) brez pct kuverte kupit haha

veliki razum vlada sloveniji.

Vladajo fašisti in izsiljevanje k uporabi strupenega zvarka. Debili pa to podpirajo.

To velja tudi za šolo. Gre se samo za izsiljevanje.

To si bodo lahko morda privoscili starsi, ki delajo v JU. V gospodarstvu dvomim, da bo delodajalec gledal delavca, ki bo ostal tako dolgo doma ali vsak mesec bil v karanteni. Dajte se zbudit.

Kr tko, 11.11.2021 ob 19:58

Končno, da bo že konc te neodgovornosti do drugih. Zdej jih pa imejte doma in ne potencialno bolne pošiljat v šolo, da okužijo še druge. Ker ste tako egoistični in neodgovorni je to edini način. Pa še do nadomestila ne boste upravičeni. Nekako so le našli način, da se vas utiša.

S tem svojim “potencialno bolni” si povedal vse.

Tako mantro danes poslušam od svojega nadrejenega, ki mi še dve leti nazaj ni pustil ostati doma, ko sem imel enake simptome, kot jih ima danes velika večina s korono.

Danes ga skrbi če smo vsi cepljeni in ko nekdo malo zakašlja že čutiš sumljiv pogled čez celo pisarno, če pa kdo zboli in javi odsotnost pa bi mu šel najraje na dom zašvasati vrata.

Bolni so samo ljudje, ki na plečih otrok zdravijo epidemijo, ki je nevarna ljudem nad 50 let starosti.

Zakaj bi komu kaj pripadalo ker bo imel zaradi netestiranja otroka doma. Pač se boste morali organizirati po svoje, najeti varuško ali koristit dopust. Kot sem že enkrat pisala bo po večini spet babi servis .

Jaz imam otroke v zadnji triadi in imajo za november napovedana ocenjevanja 3x tedensko in uganite kaj – se že močno veselijo šolanja od doma.

Mislim pa da to ne bo odločitev od staršev, ampak od šole. Kakor gledam šole, niso sposobne organizirati testiranja v šoli po navodilih, ki jih je dal NIJZ. Že to da mora bit med testiranci 2 metra razdalje je težko zagotovit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close