Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika sol za v mlinček

sol za v mlinček

Že kar nekaj časa iščemo po trgovinah debelejšo kameno sol za v mlinček. Nikjer je ne moremo najti. Ali mogoče veste kje bi se jo dobilo?
Najlepša hvala za odgovore in napotke!

Simonca

Živjo!

Mislim, da je v stari Lj ena trgovina Soline ali nekaj podobnega…

Lp, T

Živjo Tanja – Jan,
res imajo v stari prodajalno, samo gre za morsko sol, ki smo jo tudi že kupili, samo ni primerna za v mlinček. Hvala!
lp
Simonca

Jaz sem jo kupila v Intersparu v Celju. Pazi pakirana je v malo pokončno škatlico cca 5 x 15 cm temnomodre barve tako, da jo je malo težje razpoznati. Če te zanima še več se javi!

Zakaj pa morska sol ne gre v mlinček?

Lp, Ela S

Mislim, da se precej navlazi in so tezave z mletjem. Ce ne sklepam pravilno, popravite. Lp

Morska sol je nekako premokra in jo mlinček samo “paca”, biti mora tista velika sol v kristalčkih – le ta je prava, sicer pa sem pred kratkim kupila nov mlinček za poper in sol, ki je bil precej drag, pa sploh ne dela dobro zato sedaj razmišljam, da bi jim ga nesla nazaj in ne vem, kako Merkur odreagira na reklamacije, se mi pa ne da prepirati. Imate kakšne izkušnje ?

Za y.m. – hvala, bom šla pogledat v Interspar (v Lj.) in vrgla oči na pecelj za temnomodro škatlico soli. Upam, da se nahaja pri ostalih vrstah soli in ne na kakšnem drugem “oddelku”. Mi imamo mlinček od Peugeota in smo z njim zelo zadovoljni (je tudi cena temu primerna). Drugače bi pa v Merkurju morali blago zamenjati, če ne ustreza v 8 dneh v prvotni embalaži. Probat ni greh.
Lep pozdrav!
Simonca

Sol za mlinček boš dobila v trgovini Tisoč in en dar v City parku v Ljubljani.
Pa lepe praznike,
Nives

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close