Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika sokovnik-vprašanje za tiste,ki ga že imate

sokovnik-vprašanje za tiste,ki ga že imate

Odločam se za nakup sokovnika, pa me zanima, na kaj je pri nakupu sokovnika dobro vedeti – so pomembni obrati ali moč? Lahko priporočate kakšen sokovnik iz lastne izkušnje? Kje so pomanjkljivosti/slabosti in pozitivne lastnosti posameznega sokovnika. Vnaprej hvala!

Power Juicer

Tudi sam sem kar nekaj časa iskal in tuhtal, ter primerjal.

Na koncu sem se odločil za philipsovega(srebrnega), in sicer zaradi naslednjih stvari:
– možnost izbire dveh stopenj moči pri sočenju
– kovinsko sito
– priložen je vrč, ki omogoča ločevanje pene
– pralen tudi v pomivalcu (po ročnem pranju)
– dve leti garancije

Priznam, da ga sedaj že skoraj3/4 leta redno uporabljamo skoraj vsako jutro in mi še ni žal za tisto malo več porabljenega cvenka, skratka sem še vedno zelo zadovoljen.

Tudi jaz imam philisovega. Zelo zadovoljni.

Lp

Kaj je to mogoče Philips HR 1861, ki stane okoli 40.000 in ima 700 W moči? Za tega se namreč tudi sama najbolj ogrevam. Ohišje ni plastično, a ne?

Miki, kje ste ga kupili in koliko ste dali zanj?

Ja, gre za ta model, ohišje pa je kombinacija plastike in aluminija.
Vzel sem ga v merkurju, ko je potekala neka akcija, koliko točno pa je bil, pa ne vem več.

LP

Sem lahko še malce vsiljiva – koliko časa pa ga že imate? Hvala vam za odgovore!:) LP

Pozdravljeni, jaz sem uporabljala en sokovnik skoraj 10 let. Takrat je stal okoli 30.ooo. Sedaj se pa ogrevam med philipsom hr 1861 ali power juicerjem….. Vem da je boljši philipsov ampak razlika v ceni je tudi… Kaj priporočate?

Imamo power jucer in če bi še enkrat kupovala, bi sigurno Philipsa, ker ima 700W, PJ pa samo 300.

Imamo power jucer, super, le pomivanje je nepraktično. No mislim da pri vseh.

Karolina, meni se ne zdi pomivanje tak bav bav, če se ga lotiš s prave strani. Najbolj zoprna naj bi bila za pomivat mrežica, katero je treba pomivat pod tekočo vodo z zunanje strani s krtačko.S tem si zelo olajšaš pomivanje, drugače se precej rado paca. Ker je bilo enkrat nekje govora o zamudnem pomivanju, sem se štopala. En kg korenja in dve pomaranči sem stisnila, power jucer pomila, obrisala in nazaj sestavila v petih minutah.

Bravo, pridna si.
Meni gre bolj počasi, pa še korito in okrog njega vse pomažem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close