SOKOVNIK – ste z Vašim zadovoljni?
Priporočam sokovnik znamke Braun ali De-Longhi. Oboje je približno iste cene (10-15k) in delata fajn soke – PREVERJENO! 🙂 Čiščenje je resda včasih zamudno, ampak če pomisliš koliko dobrega soka naredi, je vse poplačano. Pa fajn je kar takoj ko se naredi sok, da ga še z toplo vodo splakneš, ker se drugače vse skupaj zasuši, pa ni vredu.
Sokovnike dobiš v večjih trgovinah ali pa trgovinah z opremo za gospodinjstvo in podobno.
LP
Princ, ki si je včeri naredu sok iz korenja/pesa/kumara. Slastno. :>
p.s. ne kupuj sokovnikov POD 10k sit. Malo denarja, malo muzike.
pozdravljena,
jaz sem dva meseca nazaj kupila Philipsovega (upam, da sem prav napisala), cena okrog 12.000 SIT in sem zelo zadovoljna. Super je za sestavljanje in razdiranje, edino kar me moti je majhna odprtina, kjer “filaš” sadje. Jaz naredim po 1,5 do 2 litra napitka na dan. In sicer mešam sadje, ki ga pač trenutno imam (grozdje, korenje, hruške, jabolka) potem pa dodam 2 dcl navadnega jogurta in 1 liter nemastnega mleka. Po želji v napitke dodajam melo medu ali eno surovo jajce, včasih če imam malo sadja ali pa je bolj kislo, dodam kakšno žličko marmelade, nekaj časa sem dodajala javorov sirup, lahko malo limone, pač kar ti pade na pamet. Ne boš verjela, kakšne vse napitke lahko narediš. Jaz sem si letos nabavila na kmetih 10 gajbic nešpricanih jabolk in 2 gajbici korenja, tako da celo zimo pijemo zdrave napitke. LP
Najboljši (in najdražji) je sokovnik Gren Life, ki ga uvaža Avtotehna, nakup pa je možen v trgovinah Big Bang in Merkur.
Ta sokovnik sok izžema oziroma soči. Sočenje poteka pri nizkih vrtljajih in ni centrifugalno, kot je to značilno za večino običajnih sokovnikov. Z njim lahko sočimo tudi zelenjavo, pšenične bilke (zelo zdravo) ter delamo razne zadeve.
Recimo testenine in kaj vem, kaj še vse. Sam sem ga uporabljal le za izdelavo sokov.
Cena je sicer izredno visoka…kvaliteta pa tudi. Sam imam ta sokovnik in sem ga nabavil ker sem pred dvema letoma prešel na presno hrano in sem v začetku imel čistilno kuro ob sokovih, oziroma post ob sokovih.
Po tistem ga niti nisem več uporabljal.
Ko sem ga pred dvema letoma kupil je stal 136 000 SIT. Pred nekaj meseci sem v Merkurju opazil da sedaj stane 162 000 SIT.
Trenutno sem v finančni krizi in ga prodam za 110 000 SIT
Forum je zaprt za komentiranje.