Šokirana, tip me je označil za možačo
Po izgledu sem suhcena, visoka. Po duši nežna in prijazna.
Par dni nazaj grem na pokopališče urejat grob. Imela sem 25kg vrečo peska in ker mi je bilo pretežko za nest do groba, sem polovico vreče presipala v drugo vrečo. Tako se s pol vreče peska odpravim proti grobu. Na pokopališču sta bila dva tipa in ko me zagledata, mi takoj ponudita pomoč. Jaz se jima vljudno zahvalim in pripomnim, da ni tako težko, pa itak sem bila par metrov vstran od groba. Za sabo sem slišala da se nekaj pogovarjata o meni prvi je nekaj pripomnil v smislu navdušenja nad mojo pojavo, ta drugi pa:”Eh, to je možača, vidiš kako nese 25kil “, potem pa krohot. Čisto sem bila šokirana, da me človek zaradi tega, ker sem nesla 10-15kg peska označi za možačo.
nežna dušica, 01.11.2021 ob 12:20
Po izgledu sem suhcena, visoka. Po duši nežna in prijazna.
Par dni nazaj grem na pokopališče urejat grob. Imela sem 25kg vrečo peska in ker mi je bilo pretežko za nest do groba, sem polovico vreče presipala v drugo vrečo. Tako se s pol vreče peska odpravim proti grobu. Na pokopališču sta bila dva tipa in ko me zagledata, mi takoj ponudita pomoč. Jaz se jima vljudno zahvalim in pripomnim, da ni tako težko, pa itak sem bila par metrov vstran od groba. Za sabo sem slišala da se nekaj pogovarjata o meni prvi je nekaj pripomnil v smislu navdušenja nad mojo pojavo, ta drugi pa:”Eh, to je možača, vidiš kako nese 25kil “, potem pa krohot. Čisto sem bila šokirana, da me človek zaradi tega, ker sem nesla 10-15kg peska označi za možačo.
zadolžena si za urejanje groba in je normalno, da sem spada tudi nošenje zemlje in sploh ni pomembno kakšne postave si, si delavna in normalna ženska, ki se zaveda, da je potrebno grob urediti. Tadva deca, ki sta komentirala tvoj izgled ženske gledata samo po izgledu, mogoče tudi sama večino časa preživita pred ogledalom, ah s takimi nimaš kaj početi, to so brezvezneži z dvema levima rokama, ki ne znajo ceniti dela in mislijo, da je vse v izgledu, potem se poročijo z lovačami in ko jim finančno več ne gre jih ženska zamenja in si najde novega. Podobni se s podobnimi poparčkajo.
višina nima veze z izgledom možače, včasih so majhne ženske bolj možače, sploh, če so nabite in imajo debela stegna in kratek vrat, vse je odvisno od proporcij postave, višje ženske so bolj elegantne, sploh, če so suhcane, se znajo elegantno obleči, imajo ovalne poteze obraza, ne pa neke mini ženske, sploh ne razumem, da naši mediji “lepe ženske” označujejo neke majhne ženske, ki delujejo zelo povprečno in nič posebnega. Ni nobene take, ki bi človek sam pri sebi rekel, oh, ta je pa res lepa, karkoli obleče, vse ji stoji, kakšna postava,…tega na žalost ni! Ni lepota v blond laseh, plavih očeh in nekih majhnih postavah, to je bolj iskanje nekih večno nedoraslih najstnic, večnih otroških postavah, ki nikoli niso odrasle lepe postavne ženske.
Še dobro, da si zavrnila pomoč. Takega tipa se ne bi rešila. Pomoč ni ponudil, ker je prijazen, ampak, ker te je želel nadlegovati. Normalen moški, ki ponudi pomoč, vsekakor ne bo imel izpadov kot ta tip.
Aja, meni je en možakar rekel, da sem možača, ker znam sama ob defektu zamenjat zračnico pri kolesu ali pa kolo menjat pri avtu. Čisto zgrožen.
Vsak tak osebek, ki čuti potrebo, da žensko žali na katerikoli način, ga ima bodisi zelo majhnega ali popolnoma neuporabnega. Najverjetneje še kakšno motnjo v razvoju, mentalno, duševno bolezen ali druge težave, zaradi katerih si na tak način bilda ego in za trenutek počuti bolje v svojem mizernem življenju. Normalen moški tega ne počne nikoli.
Forum je zaprt za komentiranje.