Šokirana ker ima tako majhnega
Normalno ,da je vsak užaljen.Saj nihče ni kriv ,kar mu je dala mati narava,oz.predniki….
Saj imajo tudi nekatere ženske čisto majhne prsi in so zelo nesrečne.Posebej še v kopalkah.
Pa tudi moški radi pogledajo za velikimi joški.[/quote]
ne razumem takih žensk, ki tako ponižujoče razpravljate o tem, saj lahko takemu še travne zarad tega povzročite…pa ni sam kriv…tako kot tudi me ne če nismo popolne, vsaj jaz zase vem,d a nisem pri nekaterih stvareh – jih je pač narava tako naredila kaj jaz morem, sem pač še vseeno raje naravna kot pa umetna…a je katera od vas, ki tako pišete tako zelo popolna – ne verjamem…vse je v energiji, ljubezni in sproščenosti…seveda sex ne more bit dober, če pa ubogega moškega zafrustrirate s svojimi dejanji, reakcijami – lahko že sam pogled je dovolj, ve pa ste tudi če grete vseeno v odnos potem z odporom pri tem sexu…jasno, da ne more bit nič dobro…
če imaš nekoga rad in ga spoštuješ in ceniš zaradi vsega kar je tudi takšna stvar ni in ne bo nikoli ovira,pa naj gre za majhnega pri njemu ali majhne prsi pri njej ali karkoli drugega…če se dva iskreno pogovarjata in se poslušata, ujameta in prisluhneta drug drugemu, kar komu paše…je lahko tudi sanjsko…in s časom in boljšim poznavanjem je vedno bolj…
ženščine, ki take pisarite in ponižujete moške zamislite se nad sabo…[/quote]
Marsikdo marsikomu z besedami povzroči travme. Pa vendar nikjer ne berem, da bi v tem primeru bilo kaj izrečeno na žaljiv način. Je le povedana resnica, res pa je, da ni ovita v celofan. Včasih je treba resnico sprejeti. Eni smo zaradi telesnih pomankljivosti bolj na udaru, drugi manj. In kaj zdaj? Je treba zato glavo držati v pesku kot noj?
Če se pa že lotimo tega primera – ja, mogoče bo našel žensko, ki bo povsem zadovoljna z njegovo dolžina spolnega uda, mogoče bosta celo bolj srečna v zakonu kot vsi, ki smo danes komentirali v tej temi. Ampak penis ima še vedno zelo majhen …
jaz imam napravo katera mi po potrebi podaljšuje na 30cm oziroma krajša na 5 cm po potrebi oz.želje partnerice in sem zelo zadovoljen,samo malo žarčenja oddaja napravica v pozitivne učinke,po vsakem sexu podaljša življenje cca.2uri in3min in 41 sekund.deluje na daljinca katerega mora upravljat najbljižni sosed kadar sexam,pa nič zato,saj se je že tudi soseda upeljala na napravici,kadar soseda ni doma,da mi priskoči na pomoč. cena naprave po dogovoru,zaloga omejena.L:P:
ne razumem takih žensk, ki tako ponižujoče razpravljate o tem, saj lahko takemu še travne zarad tega povzročite…pa ni sam kriv…tako kot tudi me ne če nismo popolne, vsaj jaz zase vem,d a nisem pri nekaterih stvareh – jih je pač narava tako naredila kaj jaz morem, sem pač še vseeno raje naravna kot pa umetna…a je katera od vas, ki tako pišete tako zelo popolna – ne verjamem…vse je v energiji, ljubezni in sproščenosti…seveda sex ne more bit dober, če pa ubogega moškega zafrustrirate s svojimi dejanji, reakcijami – lahko že sam pogled je dovolj, ve pa ste tudi če grete vseeno v odnos potem z odporom pri tem sexu…jasno, da ne more bit nič dobro…
če imaš nekoga rad in ga spoštuješ in ceniš zaradi vsega kar je tudi takšna stvar ni in ne bo nikoli ovira,pa naj gre za majhnega pri njemu ali majhne prsi pri njej ali karkoli drugega…če se dva iskreno pogovarjata in se poslušata, ujameta in prisluhneta drug drugemu, kar komu paše…je lahko tudi sanjsko…in s časom in boljšim poznavanjem je vedno bolj…
ženščine, ki take pisarite in ponižujete moške zamislite se nad sabo…[/quote]
Marsikdo marsikomu z besedami povzroči travme. Pa vendar nikjer ne berem, da bi v tem primeru bilo kaj izrečeno na žaljiv način. Je le povedana resnica, res pa je, da ni ovita v celofan. Včasih je treba resnico sprejeti. Eni smo zaradi telesnih pomankljivosti bolj na udaru, drugi manj. In kaj zdaj? Je treba zato glavo držati v pesku kot noj?
Če se pa že lotimo tega primera – ja, mogoče bo našel žensko, ki bo povsem zadovoljna z njegovo dolžina spolnega uda, mogoče bosta celo bolj srečna v zakonu kot vsi, ki smo danes komentirali v tej temi. Ampak penis ima še vedno zelo majhen …[/quote]
nisem rekla,d a je žaljivo – je pa zbadanje zaradi nečesa, na kar človek nima sam vpliva, ker ga je pač takega naredila mati narava…
in kaj zdaj če marsikdo komu povzroči travme ji ti tudi brez vsake vesti ljudem naokoli tebe – in to ti je kao izgovor…marsikdo tudi krade pa zato še ne pomeni, da je to ok in da to lahko počnemo vsi vsepovprek…
in ja pač ima majhen penis…pa kaj…a ti si popolna imaš vse mere idealne povsod vse tako kot bi iz škatlice sestavil?..o tem govorim, samo pač eni ne razumete…vaša dojemljivost in sočutnost do človeka je pač na takšnem nivoju…
Glejte ženske kaj če vas bi moški recimo med oralnim seksom kritiziral da nimate pojma in tako naprej.Tudi moški ne uživamo s vsako žensko enako vendar v mnogih primerih smo manj kritični in bolj potrpežljivi. Jaz imam penis velik 17cm in debel 13 cm pa se mi zdi ok zlata sredina po dolžini in debelini.Tudi jaz sem imel primere ko na začetku med oralnim seksom in seksom sploh nisem užival pa s partnerico nisem kritiziral. Treba je spoznat partnerjevo telo da veš kaj mu najbolj paše.Prvi seks ni skoraj nikoli dober razno če imaš srečo in najdeš partnerja da se takoj ujameta.
Jaz pa mislim, da so idealne ženske, ki imajo prsi težke od 1-3 kg, vse kar je manj in kar je več je manj primerno. Seveda so neprimerne tudi viseče prsi. Pa take, ki imajo prevelike bradavice, ki se ne pokrčijo in take ostanejo cel seks in še malo po njem. Takšne so tudi neprimerne. Ženske ki pa sploh nimajo prsi ali pa so ravne, pa je najbolje da grejo med nune…
“Nič ne govorrim žaljivo, povem le tako kot je, brez ovijanja v celofan.”
(bedasta replika na bedaste komentarje, saj seks ni le vaginalna penetracija, kaj bi v nasprotnem počele ženske s partnerji, ki trpijo erektilno disfunkcijo, pa so željni in aktivni pri seksu)
a ve mislite če vas moški pohvali da dobro izgledate oziroma da ste dobre v postelji da to vedno misli resno.Velikokrat moški dajemo komplimente samo zato da se ženska počuti dobro ker kritiziranje vodi do padca samozavesti in poslabšuje medsebojni odnos. Verjetno se ženske tudi bolje počutite če vam da kompliment moški ki je tudi sam zelo postaven kot pa če vam da kompliment nek moški ki ne izgleda dobro.Če je penis kratek se ga lahko še vedno podaljša s pripomočki izgleda se pa ne da popravit če je moški grd.
Ja kok ste pa ženske v povprečju obdarjene (PRSI).80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vas ima košarice od A-C kar pomeni zelo majhno oziroma srednje veliko.Tako kot moški 80-85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ima penis v erekcije dolg med 13-17cm.Pa za privlačnost ne pomembna samo velikost prsi ali pa penisa ampak še marsikaj drugega prej.
Ja, 7 cm je pa res prekratek, da bi se človek z njim ukvarjal. Lahko ga imaš za prijatelja, drugače je pa dovolj takšnih, ki imajo tam okoli 15 – 18 cm, kar je sprejemljivo. Razne filozofije o tem, kako sam ni kriv, pa primerjava z joški in razno obdelavo pimpekov. Če ti ne odgovarja, pač poveš, ne pa da nekaj blefiraš, kao ga/ jo bom užalil -a. Tako je, kakor je. Vzemi ali pusti, ne pa hinavčit.Meni bi bil prekratek, morda bo kateri ravno prav. Jaz ne poznam nobene, ki ne bi raje imela malce več, ampak, obupati ne gre.
Je pa res, da ti bo pri 85. in več, čisto vseeno, če ga sploh ima.
Mene je pri dveh zelo fajnih ženskah zmotilo, da je eni nonstop smrdelo iz ust iz želodca, druga pa ni imela prsi (ploh po domače). Pa nobeni nisem povedal v obraz njenih napak, ker se mi zdi spoštljivo in obzirno. Navsezadnje sploh ni nujno da so to njene napake, ampak moje, ki mi manjšajo izbor. Na koncu sem se zaljubil v žensko lepih oblin, odšetakno, tako s katero na dolgi rok res normalno ne moraš funkcionirati. Potreboval sem kakšen mesec, da sem se lahko načrtno odljubil.
Ko pogledam nazaj in primerjam, bi veliko lažje živel z ljubečo punco brez prsi, kot pa z neprizemljeno hipijko.
Moški ves čas kritizirajo ženske – glede jošk (zato si jih nekatere dajo povečati), teže, postave, nosu … Ko pa punca, kaj reče je pa cel plaz zgražanja?
Vse je v tehniki, ni v velikosti – je bilo že večx slišano. Seveda, da ni res. Ni v redu, če je prevelik, še manj pa če je premajhen (sicer sedaj že obstaja podaljšek in se to da rešiti).
Na internetu veliko lahko prebereš o tem, kako zadovoljiti moškega, bore malo pa kako zadovoljiti žensko (malo moških jih dejansko znajo, tako da velikost tu ni vse!), če jo boš s boxarcam na sebi dobro obdelal, ne bo imela časa oceniti kako velikega imaš in imeti predsodke. 😉
Avtorica, mislim, da bi morala vseeno poskusiti, kaj pa veš, mogoče te vseeno zadovolji, čeprav mene nek par cm več je bilo verjetno… ni. Res pa je da če dolga leta sexaš z nadpovprečnim greš težko na podpovprečnega.
Potrebnica 22 koliko si pa ti obdarjena v prsi zame je vse kar je po košarico D majhno pa tudi telo mora biti lepo ne pa da vse visi in ni nobene oblike. Smo zares lepih žensk z naravnimi velikimi prsmi je izredno malo,pa še to se najbolje vidi na plaži ker 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk in moški ne izgleda dobro.
Osebno mislim, da je to razpravljanje brezvezno, kajti ljudje smo vsi lepi, eni manjši, drugi večji, eni drobni, drugi močni, eni temnopolti drugi svetlopolti, eni ( ene) obdarjeni eni ne, pa kaj, vsak naj si najde to, kar mu ustreza, pa je kompatibilno z njim in njegovo dušo.Vsak ima pravico do življenja brez ocenjevanja , sploh pa ne zunanjosti. Ker v naravi lepota ne igra nobene vloge. Ampak popolnoma druge stvari. Samice npr. bodo podlegle tistemu samcu, ki bo najbolj bojevit in se bo boril do konca. Torej ji bo zagotovil potomce, ki ne bodo mevže , temveč bodo preživeli hude čase.
tako je to. Vsi drugačni, vsi enakopravni , tako ali drugače.
Bejbi blue glej razlika med ljudmi in živalmi je denar.Bolj si reven bolj si pripravljen pokazat svojo fizično moč večina bogatih je mehkužcev ki si nikoli ne umažejo rok.Sicer smo pa ljudje vizualna bitja in vsako stvar najprej ocenimo kako izgleda navzven.Saj za seks mora biti pomoje v prvi vrsti telesna privlačnost in ljudje ki bolje izgledajo imajo možnost izbire večih seksualnih partnerjev tako kot pri denarju več ga imaš bolj si lahko izbirčen.
Da je velikost in dolžina spolnega uda pomembna v tolikšni meri, da zadovolji s trenjem partnerico je dejstvo. A point življenja ni zgolj dober sex, je pomemben, seveda je a če bi imel takšno težo , ne bi prihajalo v neštetih primerih v zakonu do odtujitve. Da ne bo pomote spolnost je gonilo človeštva, ni pa gonilo duše in če duša nima gonila in ni potešena so centimetri brez veljave , takšni ali drugačni. Pregovor, ki še vedno pri nekaterih velja, da se v postelji rešujejo vse težave, je žal obrnjen narobe. Vpostelji se najprej manifistirajo težave, ki nastajajo v odnosu.
LP.
dekleta, zakaj ste take pujse, da se norčujete z reveža, če mu ni zrastel večji. a naj obesi kanglo pesta na tiča kot oni v indiji – saj kita potem ne funkcionira več.
dekleta, morata poskrbeti za keglove vaje – a ste slišale kdaj za to??? – pa bo pimpa več čutila v bodoče.
glede tega, da ma tip 3cm tiča v HALT stanju, ta pa je malo huda, sem bil v vojski, videl mnogo tipov, zato se mi zdi da preveč nakladate. če pa tak ti obstaja, pa mi je treba zrihtat invalidsko penzijo – in drugič, dekleta, ko boste spet v podobni situaciji, mu, revežu, vsaj spraznite jajca, pomagajte.
jaz bi vas raje opozoril na zavaljenost – ta pa ni prirojena …
tudi moj partner ima bolj majhnega, definitivno najmanjšega od vseh mojih doslej, če mu ful stoji ga v nekaterih pozah dobro čutim, v nekaterih pa sploh nič, še posebej ko mu malo uplahne. vseeno sva skupaj že 2 leti in mi je sex z njim super, res uživam in mi tudi pride, z rahlo ročno pomočjo. ne rečem da ne sanjarim kdaj o kaki večji zadevi, ampak v resnici se ne morem pritoževat – tko da očitno včasih kemija skompenzira velikost…
Forum je zaprt za komentiranje.