Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šokirana ker ima tako majhnega

Šokirana ker ima tako majhnega

lulčija. Resno, ko se je slekel pred menoj in se razgalil, nisem vedela ali se naj smejem ali jočem. Prav obnemela sem. Drugače zelo postaven in lep moški, ampak njegovo premoženje pa miniaturno, kvečjemu kakšnih 7 centimetrov.

jooooj škoda te je,se ti da kako pomagat?

Če je drugače pa zares čudovit in kompatibilen s tabo, pa tehnično podkovan, zna čez čas to postati sprejemljivo. Verjamem, da so tvoja pričakovanja drugačna, samo kaj ti pomaga en bik, ki nima vseh pik.

A ti imaš velike lepe joške???????…..si vitka???…..visoka…..???…nimaš celuita????………

BUDALA…..

Tudi jaz sem doživela nekaj podobnega. Tudi on je bil prelep moški in postaven, da je že pogled nanj
obljubljal nebeško doživetje. Ko se je slekel, ja tudi jaz sem bila šokirana, presneto težko sem se zadržala. da sem kolikor toliko prikrila moje začudenje. Pa sem upala, da, ko ga malo pocartam bo vsaj malo večji, hm povečal se je ja, za kakšna 2 cm. Žal mi je bilo, ampak vsaj malo pa ga je le potrebno občutiti in tukaj nobena tehnika ne pomaga. Bilo mi je hudo zanj, ampak on ni pokazal, da bi se sekiral. Nisem ga želela prizadeti zato sem se zlagala, da sem ravnokar dobila perilo in zato ne morem.
Mislim, da sem nekje zasledila, da strokovnjaki kirurgi znajo težavo vsaj malo izboljšati.

Hudo mi je za takšne moške, ker se morajo počutiti grozno, le kako bi se počutile me, če bi imele tako velike vagine, da bi se tisti normalne velikosti kar izgubili v njih?

7cm v kakšnem stanju?

No jaz sem vseeno poizkusila, bil je nežen, tehnično recimo dober, ampak to ni bilo to, Pa 7 cm je imel v trdem stanju.

To sem jaz enkrat doživela tip pravi dec visok nad 190cm, nabit, mišičast resnično moški dober na pogled kot kakšen hollywoodski igralec. Ko se je pa slekel je imel pa 12cm v trdem stanju, sem bila tudi kar malo šokirana ker nisem še videla tako malega sploh na njemu ki je bil ogromen kot moški je izgledal še manjši. Mi je tudi hudo za take moške, ta tip mi je potem povedal da ga večina žensk zavrne ko prvič spijo z njim, ker enostavno ne čutijo ničesar. Tudi jaz sem slišala da kirurg lahko pomaga do neke mere, mi je pa enako hudo za takšne moške resnično.

kera bi probala 20,trd potreben

Sori mam tardečo.

Kako sploh veste, da ima nekdo 7 cm ali 12 cm ali kolikorkoli ?

tud tvoja ta mala ni ravno biser

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Oceniš na oko:) ali ko ga oralno pa z roko vidiš in premeriš približno…

Očitno ene hodijo f*kat s šiviljskim metrom v roki.

Očitno ene hodijo f*kat s šiviljskim metrom v roki.[/quote]
to so ti majstrice, že na uč vidijo 19cm:-)))) no, ene pa clo na prste poštejejo:-)))

Bolj z geo-trikotnikom:)

Očitno ene hodijo f*kat s šiviljskim metrom v roki.[/quote]
to so ti majstrice, že na uč vidijo 19cm:-)))) no, ene pa clo na prste poštejejo:-)))[/quote]

Ja, le kako se nisem prej spomnila, da najprej premerijo v inčih, potem pa pretvorijo v cm.

ima max 6 cm, enkrat samkrat pa sem bila z mladeničem, ki je imel končno mero ne večjo od 2-3 cm. Še danes je sam.

mogoce mate pa ve postonjske jame dol..
jaz lahko recem da ta zadnji, najprej me je zmotila dolzina in obseg ki ni bohvej kaj,sedaj pa lahko trdim da kaj je pa on delo z njem in z menoj, ni delu noben tist ki je imel vecjega in debelejsega

tako da bejbe, dejte jim sanso! mogoce se v prvo ne izkazejo, ampak kasnej vem da moj se je in ko pomislim da najin seks me spet kr prime ga mal poklicat 😛 ne pa potem drug dan hodit se cel na siroko 😀

…da še v življenju nisem naletela na majhnega.

Prej na velikega.Pa nisem bila preveč zadovoljna.Vedno je bilo preveč.V vseh položajih.

Seks mi ni bil prijeten in udoben.Kasneje tudi on ne več.

Lahko,da ima nekdo ravno prav dolgega,dober v seksu,ampak življenje z njim je pa neznosno.

Idealnega ni.In tudi seks ni vse.Je le smetana na torti.

Kakšna užaljenost je brati od moških, ki imajo tudi majhnega…

Se je treba sprijaznit, da je žal res slabo sexati z moškim, ki ima majhnega, to pa je pod 10 cm. Tehnika gor ali dol.

Normalno ,da je vsak užaljen.Saj nihče ni kriv ,kar mu je dala mati narava,oz.predniki….

Saj imajo tudi nekatere ženske čisto majhne prsi in so zelo nesrečne.Posebej še v kopalkah.

Pa tudi moški radi pogledajo za velikimi joški.

Tudi če se na začetku sprijazniš z majhnim pa je seks še kar ok, se stanje poslabša po porodu. Pri ženski je vse razširjeno, bolj ohlapno in če je penis majhen ali tanek, kot je bil mojega bivšega (dolg pa tanek, da ga že takrat nisem skoraj nič čutila), je katastrofa. Parkrat potrpiš, leta in leta pa ne moreš. In ne…ebana ženska je hudič.

Se strinjam z večino tu gor, da ni prijetno če je penis prevelik niti ni nobenega užitka če je premajhen turej pod 10cm. Sem imela kolegice, ki so imele tipe ki so imeli penise okoli 19, 20cm in so se pritoževale kako jih vse boli, da je čisto prevelik, da včasih pri sexu tudi krvavijo zaradi velikosti, sem imela pa tudi take ki so imele moške ki so imeli okoli 10cm ali manj in so govorile da nič ne čutijo, da sploh ni nobenega užitka itd..Mislim da je tista najboljša dolžina, debelina karkoli nekje vmes torej med 10 in 20cm:) recimo tam 15-18 se meni zdi idealna pa tudi iz izkušenj svojih in ostalih večina žensk naleti na takšne ker to naj bi bila neka povprečna dolžina od 15-17, 18cm..vse ostalo ali so premajhni ali preveliko so pa extremi vemo pa da noben extrem običajno ni najboljši, zlata sredina je najboljša.

Normalno ,da je vsak užaljen.Saj nihče ni kriv ,kar mu je dala mati narava,oz.predniki….

Saj imajo tudi nekatere ženske čisto majhne prsi in so zelo nesrečne.Posebej še v kopalkah.

Pa tudi moški radi pogledajo za velikimi joški.[/quote]

ne razumem takih žensk, ki tako ponižujoče razpravljate o tem, saj lahko takemu še travne zarad tega povzročite…pa ni sam kriv…tako kot tudi me ne če nismo popolne, vsaj jaz zase vem,d a nisem pri nekaterih stvareh – jih je pač narava tako naredila kaj jaz morem, sem pač še vseeno raje naravna kot pa umetna…a je katera od vas, ki tako pišete tako zelo popolna – ne verjamem…vse je v energiji, ljubezni in sproščenosti…seveda sex ne more bit dober, če pa ubogega moškega zafrustrirate s svojimi dejanji, reakcijami – lahko že sam pogled je dovolj, ve pa ste tudi če grete vseeno v odnos potem z odporom pri tem sexu…jasno, da ne more bit nič dobro…
če imaš nekoga rad in ga spoštuješ in ceniš zaradi vsega kar je tudi takšna stvar ni in ne bo nikoli ovira,pa naj gre za majhnega pri njemu ali majhne prsi pri njej ali karkoli drugega…če se dva iskreno pogovarjata in se poslušata, ujameta in prisluhneta drug drugemu, kar komu paše…je lahko tudi sanjsko…in s časom in boljšim poznavanjem je vedno bolj…
ženščine, ki take pisarite in ponižujete moške zamislite se nad sabo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close