Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika sojino mleko in dojenje

sojino mleko in dojenje

zanima me če bi lahko sojino mleko in ostali sojini izdelki napenjali mojo mesec staro hči, namreč dojim

Ste kdaj pomislila, da vašo hči lahko napenja tudi zaradi pomanjkanja zdrave soli v vašem mleku, kar je lahko posledica vaše prehrane?

Zdravo
Stane

če dojiš, potem ne razumem, zakaj bi otročku dajali sojino mleko in druge sojine izdelke….materino mleko je za tvojega otroka NAJBOLJŠE kar mu lahko ponudiš…in NUDI mu svoje mleko čim dalj časa….v materinem mleku je VSE kar tvoj otrok potrebuje….predvsem pa so v materinem mleku encimi, ki zagotovo najboljše ragradijo vse snovi v mleku, katere se potem vgradijo v otrokovo telo, da uspešno raste in predvsem zdravo…

jože

Najbrž je “mala” mislila, da ona uživa sojino mleko in izdelke, in se pač sprašuje, če bi lahko to skozi materino mleko povzročalo krče njene dojenčice. Ker je pač splošno znano, da morajo mlade mamice na začetku malce paziti, kaj pojedo. Moja babica je zmeraj rekla, da se to “pozna na mleku”.
No, moram priznati “mala”, da konkretnega odgovora na tvoje vprašanje ne vem.
Je pa na tem forumu nekaj oseb, ki zvenijo zelo bojevito, ko zagovarjajo svoj prav ali pa ponujajo razne izdelke (da ne uporabim kakšnega drugega izraza). Še dobro, da nas različnost bogati…

Sončka vsem.

nb

Lahko ali pa tudi ne. Nehaj jest sojine izdelke za nekaj dni in opazuj, če je pri otroku kakšna sprememba, kaj manj krčev in napenjanja.

pozdravček,

proxima

Kaj pa je zdrava sol oz. kje ali kako jo dobiti?

Točno tako kot je nb napisala. Te izdelke uživam jaz in jih ne dajem hčerkici.

mala napisala:

> Kaj pa je zdrava sol oz. kje ali kako jo dobiti?

Vse o tem lahko zveste na forumu PREHRANA, TRENING, OBLIKOVANJE TELESA, kjer se lahko vključite tudi v brezplačen test.

Pozdrav
Stane

Živjo Mala, daj vprašaj še Karmen M. na forumu dojenje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close