Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sodobni mestni deci izgubijo vso pravo moško energijo.

Sodobni mestni deci izgubijo vso pravo moško energijo.

Odgovor na objavo uporabnika
tako je, 04.02.2022 ob 10:41

sdg, 04.02.2022 ob 10:40

Kaj šele nastaja iz žensk… sploh mlajša generacija, katastrofa, zafnano do konca, edini fokus telefon in družabna omrežja. Obnašanje na nuli, nobene ženskosti, nežnosti, vse so kraljice sveta, vse jim pripada, vse je njihovo, zraven pa nima kaj pokazat. Ne dosežkov, ne znanja, ne normalnega obnašanja. Vse bi bile podjetnice in miljonarke, edino kar imajo pokazat pa so fotke na socialnih omrežjih.

Današnja ženska prevzema alfa vlogo dandanes. Pa saj so ubistvu si sami moški krivi, ker jih imajo za boginje, sami pa so se spederajsali.

To, kar sem opisal, ni niti približno prevzem alfa pozicije. Te ženske so prepričane, da jim vse pripada, istočasno pa nezainteresirane za karkoli, razen blišč in instagram. To bo sesulo družbo do konca v naslednji generaciji, dveh, sploh v kombinaciji poženščenih moških iste generacije. Vzgojile in poženščile so jih pa mame generacije, ki tule veliko piše. Takoj potem, ko so svojemu možu odrezale jajčka so se spravile na sina. Žanjemo posledice zgodovinsko bolanih odnosov v slovenskih družinah.

jah ne vem no, da so tolikim monkljam idealni moški tipa zapiti lovci, kot tista dva v Nemčiji, ki sta ustrelila policiste.

Meni veliko bolj moško deluje izobražen moški v obleki z dobro pozicijo. V mestih smo očitno šli malo naprej.

mijav mijav, 04.02.2022 ob 12:35

jah ne vem no, da so tolikim monkljam idealni moški tipa zapiti lovci, kot tista dva v Nemčiji, ki sta ustrelila policiste.

Meni veliko bolj moško deluje izobražen moški v obleki z dobro pozicijo. V mestih smo očitno šli malo naprej.

“MIJAV MIJAV”,

spet pozitiven komentar s tvoje strani. Sicer imaš nekatera škodljiva konzervativna stališča in Popay je rekel, da si menda tadesna, kar ni vredu.

A sem vedel, da imam prav pri temu, da vidim upanje zate. Že zadnjič si v temi o LGBT(gdulvvpeqdbhr) +++ zmedi pravilno razmišljala in postavila prava vprašanja. Vem da se nekje globoko v tebi skriva radikalna feministka.

se čisto strinjam, 04.02.2022 ob 12:14

CityBoy, 04.02.2022 ob 12:07

Joj no, spet ista tema… Sorči, nismo vsi kmetavzarji. Ja nosim oprijete kavbojke, obožujem šoping in kaj? Hodim na kavice in uživam lajf. Sou vat?

Najbolj zabiti moški uporabljamo besedo kmet, kmetavzar kot zmerljivko. Tako, ko tip začne na ta način, veš, da ima IQ nižji kot sobno temeperaturo. Pa dober tek, ko boš žrl hrano, ki ti jo pridela kmet. AJa, tudi kavico so ti kmetje pridelali.

Ne se razburjat srčica. Kmet je kmet, kmetavzar je kmetavzar. Ni to isto. Kmetavzar je zahojeni ruralec brez zemje.

Kokoši ???????, 04.02.2022 ob 13:12

“MIJAV MIJAV”,

spet pozitiven komentar s tvoje strani. Sicer imaš nekatera škodljiva konzervativna stališča in Popay je rekel, da si menda tadesna, kar ni vredu.

A sem vedel, da imam prav pri temu, da vidim upanje zate. Že zadnjič si v temi o LGBT(gdulvvpeqdbhr) +++ zmedi pravilno razmišljala in postavila prava vprašanja. Vem da se nekje globoko v tebi skriva radikalna feministka.

ti pa sam mir dej. Še vedno sem povsem konfuzna zaradi krize identitete, ker ne vem ali sem radikalna feministka, poženščen gej, zagrenjena stara baba ali fanatična janšistka. Popaj pa tudi dokler ne bo zartrose popedenal, naj bo kar tiho.

Anonimno, 04.02.2022 ob 10:05

ženska ki pove, 04.02.2022 ob 09:57

Moški so naravno lovci, močni, krepki, polni testosterona, kosmati, lovili divjad in jo prinesli domov ter poskrbeli za varovanje družine. Tja so jih popeljali nagoni. Potem so prišla dolga stoletja kmečkega moškega, ki takorekoč lahka verzija tistega prvega primata, pa potem tudi seveda moški v 19, 20 stol. ki so še vedno ohranili kar veliko teh primitivnih nazorov (trdo delo v tovarni, vojskovanje, naborništvo,..)

Kaj pa sodobnega mestnega deca zanima? Sam kako bo čimbolj ozke kavbojke kupil v Zari, na katero kavico bo tisti dan šel, kako si bo pobril noge in pazduhe, kako bo šel fitneserat, švicat z drugimi moškimi in se gledat pod tušem, katere proteine bo kupil,..

Današnji moški so navadne obične pe…. sluzasti in polni estrogena. Uboge me ženske.

Bravo, podpis pod tole! ? je treba malo na podeželje …… Pred Zaro in Primarkom pa vidiš res več moških kot žensk :)))

Seveda, pridejo si ogledovat punce ki hodijo mimo 😉

CityBoy, 04.02.2022 ob 13:16

Ne se razburjat srčica. Kmet je kmet, kmetavzar je kmetavzar. Ni to isto. Kmetavzar je zahojeni ruralec brez zemje.

Vidiš, IQ na nivoju sobne temperature.

Kmetavzar – osnova je kmet.

To, kar pa si ti opisal, da je kmetavzar, je pa kvečjemu en blokar, mestjanar. Torej vsemi za osnovo blok, mesto, mestjanar pač.

Res mi pokrov dol vrže, ko se pojavite taki mestni tepci.

Aja, pa srčica in podobne besede so tudi besednjak mestnih mevžic.

se čisto strinjam, 04.02.2022 ob 14:38

Aja, pa srčica in podobne besede so tudi besednjak mestnih mevžic.

Srčica nabijem te analno in boš čutila kaj pomeni mestna mevžica. Potem greva pa lahko še na en gin tonic.

Zakaj kmetavzi uporabljate informacijsko in drugo tehnologijo, ki so jo ustvarile mestni mevžeki? A ne veste, da vas bo to samo pomehkužilo? Za vas je edina primerna tehnologija kramp, lopata, sekira, motika, sveča in volovska vprega.

Tehnološka evolucija je prehitela človeško. V zadnjih 100 letih se je moške najbolj razmožačilo. Sicer pa tudi sam, kadar zagledam všečno žensko, svojo strast in testosteron že podzavestno zatrem, ker vidim v tem samo težave in razmetavanje z energijo. Moj zaključek je, da je zanimanja (tistega plehkega kurbirskega) moških za ženske itak preveč in ker imajo ženske preveč takih neresnih ponudb, tudi same niso več normalne in razvijejo svoje zaščitne mehanizme, ki potem resne moške odbijejo. Vse skupaj gre v maloro.

V glavnem, problem vam je, da bi se samo fukarili, noben več pa nebi poprijel za KLADIVO IN SRP! Mater vam lenobe, pogubni ste za ta svet.

S tem fitnesom se kar strinjam… Celo življenje sem v športu ampak še iz generacije, ko se nismo tako posluževal fitnesa… Treningi pa redni, pol treninga kondicijski, pol z žogo, seveda na teh treningih ni bilo žensk, razen tu pa tam je katera poškilila za kakšno svojo simpatijo v telovadnici….

In zdej, recimo, kasnej sem dosti igral tenis, dokler me koleno ni začelo matrat pred par leti…, pa ni zime za eskime, vsako žensko…, ki je bila kolikor toliko jebozovna na sosednjem igrišču bi komot povabil, da se gre tuširat z mano, jebaški naboj je bil še močnejši v men po koncu partije.. To je bilo tudi po vseh partijah na igrišču, ko smo se fajtali za žogo… in tudi po fizičnem delu, da se razumemo ampak itak me je vedno doma čakala partija.., če bi moral kateri rešit življenje z umetnim dihanjem bi pa seveda komot to tud vmes naredil, hehe…, kondicija je v zravem duhu. Fantje s kmetov so mojstri in proti fitniserjem v bistvu orng možakarji ampak so se punce dostikrat pritoževale nad njihovo higieno, vsaj v moji mladosti… O tem se bi dalo šepaše pisat..

CityBoy, 04.02.2022 ob 14:54

Srčica nabijem te analno in boš čutila kaj pomeni mestna mevžica. Potem greva pa lahko še na en gin tonic.

Analno nabijanje, oprijete hlače, pijančevanje… tole pa ni več samo tipična mestna mevža, ampak tipičen mestni gej.

So imeli kar prav oni zgoraj, da so te oprijete hlače znak gejevstva. Samo veš, za nabijanje v rit si moraš najti tipa.

Ej, tam zgoraj je en tvoj sorte. Kokoška,on ti bo rit nastavil ali pa ti njemu, kakor vama paše.

mijav mijav, 04.02.2022 ob 13:16

ti pa sam mir dej. Še vedno sem povsem konfuzna zaradi krize identitete, ker ne vem ali sem radikalna feministka, poženščen gej, zagrenjena stara baba ali fanatična janšistka. Popaj pa tudi dokler ne bo zartrose popedenal, naj bo kar tiho.

“MIJAV MIJAV”,

???

Ni hudga. Dobro, da si me spomnila na tisto temo. Na koncu je bil še WD čisto zmeden in mu nič ni bilo jasno in sem obljubil, da bom podrobneje razložil stvari a mi je potem tiste dni zmanjkalo čase za ta forum.

Bom pa v prihodnjih dneh poiskal tisto temo in napisal razlago vanjo in ko te bom zasledil v kaki temi, te bom obvestil kam moraš pogledati.

poznamo take kmetajze, cel dan žveči “pravi dec to”, “pravi dec ono”, potem pa rad pove, da mora obvezno na kolena in prejet Kristusovo telo direkt v usta.

Mene nič kaj ne moti, da podeželski kosmati desci svojim ženam divjad nosijo in za otroke skrbijo, jaz sem čisto zadovoljen, da njihove žene med tednom ližejo moja pobrita in dišeča jajčka.

Te oprijete hlače, pa roza srajčice pa želje po analnem res ne pritičejo moškemu.

V sodobnem svetu ženska nima kje spočit očk! ?

???

za mjavkajočo!

Suhe gate na dnu morja. Jaz imam še vse državne bone. Da ne boste monklje samo pljuvale po nas moških sem sklenil, da za valentinovo povabim eno deklico, da jih skupaj porabiva. Jaz sem drugace prijavljen na temu forumu. Najdete me pa tudi na facebooku. To ni oglas za fuk na bone. Jaz sem pof…l kar sem mislil v življenju.

se čisto strinjam, 04.02.2022 ob 15:40

Analno nabijanje, oprijete hlače, pijančevanje… tole pa ni več samo tipična mestna mevža, ampak tipičen mestni gej.

So imeli kar prav oni zgoraj, da so te oprijete hlače znak gejevstva. Samo veš, za nabijanje v rit si moraš najti tipa.

Narobe si razumel in si se prehitro veselil… Analno te nabijem na čurčl.

Hja, je tudi na monu že bilo nekaj tem, ko deci težijo ženskam za analca.

Ne dvomim, da ti analci nosijo oprijete hlače, roza majčke…  on mestni fantek se je že javil :).

Samo zakaj se taki med sabo ne žgete? Zakaj si vseeno najdete žensko in njej težiti za analca? Nažigate se med sabo. Saj te oprijete hlače pa majčke so ja temu namenjene, da se pobčki med sabo občudujete.

Ma te pajkice kavbojke so razpoznavni znak: ta rad nastavi ritko kakemu dedcu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close