Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sodobna ženska

sodobna ženska

Jaz sem sodobno žensko kar povezal s sodobnim časom. 🙂

Če je toliko odvisnih faktorjev, potem spet ne vemo kakšna je sodobna ženska.:)

Treba bi bilo najprej definirati “nazadnjaške” nazore….

Na primer samostojna je lahko le, če ima denar oz. službo..Če je nima, je nesamostojna…Vendar brezposelnost dandanes predstavlja kar velik del našega sodobnega časa in sodobnih razmer

Jaz sem sodobno žensko kar povezal s sodobnim časom. 🙂

Če je toliko odvisnih faktorjev, potem spet ne vemo kakšna je sodobna ženska.:)

Treba bi bilo najprej definirati “nazadnjaške” nazore….

Na primer samostojna je lahko le, če ima denar oz. službo..Če je nima, je nesamostojna…Vendar brezposelnost dandanes predstavlja kar velik del našega sodobnega časa in sodobnih razmer[/quote]

upam, da bo avtorica posta razumela in vzela na znanje:))))))))))))

To kar Robi pravi je večina tudi moje poante. Ne obstaja “sodobnost” kot taka, ker smo tako zelo različni. In zaradi tega je nemogoče reči, celo o naprednosti je zdaj malo težko govorit, ko pa se začenja kazati, da gredo stvari v ciklusih oz. krogih.

Kako lahko rečeš kje je kdo, ko pa zadeve merimo na krožnici…?

Vsaj jaz si ne upam.

sodobna ženska je odraz sodobnega časa, mnogokrat greši, a le redkokdaj rodi

hehehe… najboljša definicija sodobne ženske :)))))

hehehe… najboljša definicija sodobne ženske :)))))[/quote]

protestiram! :))))))))
sodobno ženska ve, da to ni greh (na kar namiguje expert).

:)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japkica,

kakor kdaj, kakor za kogaj in kakor se vzame 🙂

Bibitka…S svojim možem seveda ne moreš grešiti, ker tisto ni greh….S kakšnim drugim nekje usput, pa je greh. 🙂

no, to je sodoben svet (moški in ženski) – v vsaki stvari iščete slabo. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bibitka…S svojim možem seveda ne moreš grešiti, ker tisto ni greh….S kakšnim drugim nekje usput, pa je greh. :)[/quote]

to je pa ene vrste diskriminacija 🙂

Bibitka…S svojim možem seveda ne moreš grešiti, ker tisto ni greh….S kakšnim drugim nekje usput, pa je greh. :)[/quote]

to je pa ene vrste diskriminacija :)[/quote]
Ne sekiraj se…Saj se že vsi tako ali tako rodimo grešniki…:) Nihče od nas ni brezmadežno spočet…:)

Sodobna ženska škriplje med hojo. 🙂

tadej,
s čim škriplje? 🙂

Jah, če med nogami ne maže dobro in se bedri drajsata na suho, potem škriplje. Nisi še imela s tem problemov? Z lojom ali s čim namažeš?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bibitka, ti bi starga osla na led peljala. 🙂

se dolgočasi in pisari po forumu:)))[/quote]

Eto,
osamljenost.

Po moje je sodobna ženska tista, ki gre ves čas v korak s časom.

Kaj pa bo ženska s starim oslom drugega, kot da ga pelje na led in upa, da je dovolj tanek…:)

Točno tako.

Ne, sploh ne. 🙂 Res ne vem, kaj si s tem mislil, da “škriplje”. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close