Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sodobna ženska

sodobna ženska

kaj je sodobna ženska in kaj počne v življenju, ali sploh kaj počne? Ma me res zanima, dajte me razsvetlit, prosim! In hvala

se dolgočasi in pisari po forumu:)))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

sm mislila name:)) da ne bo pomote

– direktorica v uspešnem podjetju (delovni čas 8h – 16h), plača ogromna, da lahko še moža vzdržuje
– pošlihta otroke (šole, vrtci, zdravniki)
– pošlihta dom (kuha, pere, lika…)
– v postelji pa itak bomba

Nekako to se pričakuje od sodobne ženske, samo nihče nam ni dal moči superjunakinje!!!

superwomen ali wonderwomen, ste gledali film?

Potrebuješ razvedrilo?

Ne nisem, amak ja – nekako tako verjetno.

Če bi se še enkrat rodila kot ženska, bi študirala do nezavesti, se grebla povsod, da bi kam višje prilezla, potem pa: jaz, moj otrok (otorci) in daleč okoli mene nikogar (razen kakšnega osebja – kuharjev, čistilk…).

Dela se, kot da nekaj počne, ampak v resnici nič ne počne.

Za moje pojme je sodobna ženska preprosto taka ženska, ki zna it v korak s časom, ki se prilagodi vsakršnim spremembam, ki jih čas prinese.

To še zdaleč ni enako kot uspešna ženska, kar ena tam zgoraj razlaga da je sodobna ženska direktorca, hkrati pa gospodinja, mati in seks bomba, to je razlaga pojma (pa še ta je zgrešena) za uspešno oz. recimo idealno žensko (ki itak da ne obstaja).

Tako je sodobna ženska tista, ki sprejme spremembe, ki zna in sprejema novosti v svojem življenju tako družabnem, družinskem, službenem….

Sodobna ženska:
Super gopodinja,ki ima brezhiben dom
Najboljša mama,otroke ima pošlihtane in nič problemov z njimi
Dobra snaha,tašči takoj priskoči na pomoč,jo posluša,ceni
Ustrežljiva sodelavka,dela pomaga sebi in drugim,zato jo v službi cenijo in napreduje
Športinca,vsak dan preteče par kilometrov,hodi v fitnes,pazi na prehrano
Super kuharica,kuha same zdrave dobrote ,ni ji težko prebedeti celo noč in kuhati za prijatelje
Super žena,moža razume če popiva v gostilni,nič se ne hoduje ampak mu zvečer še reče,dragi idi malo z kolegi ven ona pa veselo na Mon
Super spolna partnerka,seksa kdaj mož hoče,nikdar sitna ,nikdar zmučena,vedno pripravljena na dogodivščine in nova doživetja
in seveda dela v parlamentua li pa v državni upravi.Ha,ha takšna je sodobna ženska ,ali ne drage dame?

domača naloga

Sodobna ženska je taka, ki ji uspe ohraniti zdravo pamet ob vseh zgoraj naštetih pritiskih.
Sodobna ženska se zanima tudi za ekološka vprašanja in v tej smeri vzgaja svoj naraščaj.
Je neodvisna in se zanaša izključno nase.
Sodobna ženska od moškega pričakuje spoštovanje in delitev gospodinsjkega dela.
Sodobna ženska je prenehala nakupovati čeveljce za zabavo, ker ve, da jih izdelujejo majhni kitajčki za nizke mezde… pa za njene čeveljce morajo ubiti cel kup živalic, ki živijo v slabih razmerah zato sodobna ženska nosi plastične škornje ali platnene balerinke.
Sodobna ženska se zanima za vrtnarjenje in zdrave kuharske recepte saj želi imeti zdravo družino. Sodobna ženska ne kadi ker je to družbeno nesprejemljivo, ne pije alkohola, ker je to nezdravo, ne vara, ker ne želi dobiti SPB.
Uporablja BIO izdelke in ob sobotah nakupuje na tržnici.
Barva se z natur barvami in liči se z naravno bio kozmetiko v nevtralnih barvah.
Oblači se casual ne glede na zaslužek.
Rada potuje in ima profil na socialnem omrežju.

Ja, bo držalo, ampak opisuješ sodobno žensko nižjega srednega razreda. Za ostale, torej tiste iz višjega srednega razreda, za bogate in za revne tale opis ne velja.

Zakaj pa je to pomembno ?

Sodobna ženska je vsaka, ki živi v sedanjem, sodobnem času….In to je lahko takšna, ki životari ob minimalni plači…..Ali pa takšna, ki ne ve, kaj bi z denarjem…Lahko je to zadovoljna ženska, lahko depresivna…Lahko srečna s partnerjem, lahko že 10x prevarana….Lahko žvi s pravim moškim ali pa s copato….Lahko je poročena z možem ali pa z ženo…:)

…vprašanje je bilo, kaj za vas pomeni SODOBNA ŽENSKA in ne IDEALNA ŽENSKA, kot ste jo premnogi opisovali…

Predvsem na forumih ne sprašuje kaj početi, ker sama ve kaj ji paše.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

sodobna ženska je tista ki se vstane ob 4.00 in gre v hlev zrihtat živino ob 6.00 gre pod tuš in se uredi za službo ob 7.00 je v službi ki pridno dela do 15.00. ob 16.00 je v hlevu do 18.00. potem spet tuš in večerja ob 20.00-22.00 seksa. potem gre spat in naslednji dan spet tako.

Sicer se strinjam s Pacom… vendar vseeno – če že ravno sprašujete – mislim takole:

Sodobna ženska je tako super in popolna, da je samska.

to pa ni res.

samo čas v katerem nekdo živi, ga še ne naredi sodobnega. tudi ženske ne!!! 🙂

Katera pa je potem sodobna in katera ne ?

Kako da ne… “sodoben” = so-doben, hkrati živeč s piscem, živeč v sedanjem času…

Kako da ne… “sodoben” = so-doben, hkrati živeč s piscem, živeč v sedanjem času…[/quote]
Tako tudi jaz razmišljam.

V sedanjem, to je sodobnem času, imamo prav tako bogate, kot revne…Napredne…Staromodne….Vse to je del našega sodobnega časa.

odvisno…. npr. od načina razmišljanja, delovanja, življenja kot takega, da je samostojna itd. itd., 🙂

npr. ženska živi v sodobnem času, pa je strašno nazadnjaških nazorov. ali je to po tvoje sodobna ženska?

veliko je faktorjev:)

Kako da ne… “sodoben” = so-doben, hkrati živeč s piscem, živeč v sedanjem času…[/quote]

imamo pač različne poglede.

moje mnenje je pač takšno, tvoje pa drugačno 🙂

Tako tudi jaz razmišljam.

V sedanjem, to je sodobnem času, imamo prav tako bogate, kot revne…Napredne…Staromodne….Vse to je del našega sodobnega časa.[/quote]

Robi spodaj si preberi, kaj je avtorica tega posta vprašala? ni spraševala o času,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close