Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti sodni izvedenec

sodni izvedenec

Pozdravljeni!

Sem brezposelna in prijavljena na Zavodu za zaposlovanje RS, ker imam dolgove še iz časov ko sem imela odprt s.p. imam že skoraj leto dni blokirane bančne račune. Prejemam socialno pomoč, v katero rubež ne more poseči zato, zdaj dobivam pisma iz katerih upniki “grozijo” da bodo rubili nepremičnino. Avtomobila nimam, živim pa pri očetu v hiši, katere sem tudi sama podedovala tretjino. Če mi nimajo kaj vzeti ali se lahko v tem primeru usedejo na moj del, ki mi ne predstavlja nič drugega kot streho nad glavo. Lahko ostanem tudi brez tega? Hvala za odgovor ..

Spoštovani!

Upniki lahko z izvršbo posežejo tudi po delu nepremičnine, ki ste jo podedovali.

Lepo pozdravljeni!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close