Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SODEXHO

SODEXHO

Pozna kdo to firmo? Ukvarja se z prehrano in prevzema solske kuhinje. Kaksno je vase mnenje o njih?
Lulu

Kaj konkretno te zanima? Te zanima, če dobro kuhajo? Ali če so solidni do zaposlenih? Ali kako stojijo kapitalsko?

Ko so iskali sodelavca oz. razpis za prosto del. mesto – pogoj – znanje francoščine, angleščine, računalništva… sem se javil, pa nisem dobil sploh nobenega odgovora… sicer pa sem dobil občutek, da je prijeten, sproščen, mlad kolektiv, ki kar pametno razpreda svojo mrežo z prehrano… skratka – firma s prihodnostjo….

Ma, verjetno jo zanima koliko zastrupitev s hrano so imeli do sedaj v Sodexhu.

Ni kaj posebnega reči o o nji-“futrajo” kar nekaj firm v KR

Zanič hrana, v naši firmi so jo skenslali.

Sodexo je tudi na EF, ce se ne motim… men ni kul

Ulet tja, pa kej spremeni…

Pri nas na EF je Sodexo pa ni najbolj priljubljen..oz. meni osebno je zanič.

Moj fant je v Sodexovi kuhinji staknil salmonelo. Pa ne samo on, pol firme na Jesenicah.LP

Vprašanje, kaj te zanima. Meni je bila kvaliteta hrane tako tako – odvisno v kateri kuhinji so jo skuhali. Odnosi v firmi so pa v podnu. Napeti, živčni – meni to ni pasalo. Vse se vrti okoli denarja oz. dobička. Sem odšla čim sem to uvidela. In ni mi žal.

Naši delavci se hranijo v njihovi menzi. Pravijo, da je slabše in dražje kot je bilo prej pri drugem lastniku.

Tudi pri nas se prehranjumemo s hrano iz Sodexha, daleč od zdrave prehrane, kot trdijo sami, količinsko premalo kljub solidni ceni, okusno kakor kdaj, skratka nezadovoljni. So šli preveč preveč na veliko in jim gre samo za dobiček, ne pa na zadovoljstvo strank.

Na EF je Sodexho precej slabo obiskan..mene mine ko grem mimo in smrdi do onemoglosti..ok no zdj so jedilnico prenovil pa je vsaj to se kr ampak vonj se zazre povsod..za mal drazje bone lohk dobis ful boljso hrano.

Ajdina kdo pa vodi to firmo oziroma je kao šef hrane?

Tudi na Telekomu ga imajo!

Tudi pri nas kuha Sodexho, ampak ta hrana še zdaleč ni dobra.
Hrana ima včasih čuden vonj, kot da bila pokvarjena, zdrava tudi ni ker je polna maščobe. Jedilnik zelo slabo skombiniran. Kuharji zanič.

Firmo vodi direktorica Cvetka M. Franko, šefov kuhinje pa je več – vsaka kuhinja ima svojega šefa kuhinje. Kuhinje pa imajo praktično po celi Sloveniji – od Primorske do Prekmurja.

HUDA ZASTRUPITEV….SEM NARDILA CELO ŠTALO TEMU SODEXU…PA ŠE V FERMI….ZDEJ GA NI VEČ…

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Moj sodelavec je včasih delal tam. Rekel je, da je podn.

Moja kolegica dela tam. Cele dneve. Ostalo pa ne vem. Iz tega kar si napisala pa je očitno da niso resni.

SODEXHO JE PODN, SMRDI PA KAR UMAZANO, NIMAJO NIČ PRIJAZNE RESTAVRACIJE.
MENI JE BOLJŠI EUREST.

Tudi za prehrano v našem podjetju skrbijo. Meni in še marsikomu njihova hrana ni všeč. Preveč enolično, mali obroki. Za enako ceno se lahko v Interspaaru ali pa v raznih gostilnah dosti boljše prehranjuješ.

o Sodexhu je veliko (negativnega) govora v dokumentarcu “super size me”, ki govori o hrani v ZDA. nujno za pogledat!

Kolikor se jaz kaj spomnem, je so povprečno 2 zastrupitvi na leto pri Sodexu. Torej vsako leto je na 24 UR 2x o zastrupitvi z njihovo hrano. Koliko dejansko jih zboli je pa tam okol 30/leto.

Zame je ta stevilka kar visoka, vendar pa oni naredijo nekaj x00 000 malic na dan, tako da procentualno to ni veliko. Sam se zmer za moj okus prevec.

Verjetno je odvisno od tega kje … do zdaj sem bila v 2 njihovih menzah … v eni še vedno bčasno jem ker je pač na mojem faksu pa ne morem nič slabega rečt čez okus hrane in odnos do študentov ….na drugi pa … samo enkrat in nikoli več!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close