Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavka me prosi za seme, ker imam pač kvaliteto, kaj storiti

Sodelavka me prosi za seme, ker imam pač kvaliteto, kaj storiti

Torej sodelavka in njen mož si želita otroka, a zavedata se, da je njen mož slabih genov (ciganska kri). No jaz sem čisto nasprotje, visok, inteligenten, lepega obraza, naravnih mišic,..

Sedaj pa k problemu. Doma sta se pogovarjala, da bi bilo najbolje da dobi darovalca ona je izbrala mene. To ne bi bil takšen problem če ne bi njen mož hotel v epruvetko.

Jaz in sodelavka se s tem ne strinjava, saj tako ne pride do pravega otroka iz ljubezni. Mož se pa zelo boji, da ga bo po vročem seksu z mano pustila (kar je kar velik riziko pri tako vročem moškem kot sem jaz).

Kaj storiti?

Jaz ga tudi rabim. Mislim, kvalitetno seme.

Te podpiram, naredi dobro delo. Cigana se nabutaj ce bo kaj pisnil. ?

Odgovor na objavo uporabnika
kaj storiti v tem primeru, 02.08.2021 ob 09:45

Torej sodelavka in njen mož si želita otroka, a zavedata se, da je njen mož slabih genov (ciganska kri). No jaz sem čisto nasprotje, visok, inteligenten, lepega obraza, naravnih mišic,..

Sedaj pa k problemu. Doma sta se pogovarjala, da bi bilo najbolje da dobi darovalca ona je izbrala mene. To ne bi bil takšen problem če ne bi njen mož hotel v epruvetko.

Jaz in sodelavka se s tem ne strinjava, saj tako ne pride do pravega otroka iz ljubezni. Mož se pa zelo boji, da ga bo po vročem seksu z mano pustila (kar je kar velik riziko pri tako vročem moškem kot sem jaz).

Kaj storiti?

LOL, tvoja vizuelnost č eje že tebi in drugim všeč in kar padajo”, je samo “zunanja fasada” še nikakor ni odločilni faktor, da je tvoje seme kvalitetno.  🙂

Glavna je tvoja genetika, tvoj genetski zapis – kaj pomaga, če pa imaš morda v genitiki tudi zapise raznih psiholoških kot so razne MOM ( ne morda sao pri tebi, tudi pri tovjih rednikih) in morda druga psihična stanja ( vezano tudi na tvoje bližnje prednike, saj so ti oni prenesli ta DNK zapis) pa potem določene dedne bolezni. ( Že Alzheimer napirmer).

ni vse v fasadi – pomembno je, kar je pod lupino.

Thank you for your post. I have read through several similar topics! However, your article gave me a very special impression, unlike other articles. I hope you continue to have valuable articles like this or more to share with everyone! fireboy and watergirl

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close