Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SODELAVKA ME OSVAJA

SODELAVKA ME OSVAJA

Skiper, a te ne že monovke dovolj osvajamo? A zdaj bi rad, da te še sodelavke? :-))))))[/quote]

iz firbca me zanima 🙂

VEŠ KAJ

ti rukni sodelavko, šefico in tvojo bejbo

zgodba končana

Jaz bi že zdavnaj to zadevo končal. Obdelaš in si frajer za vedno.
Boš vidu, kako te bodo imele sodelavke rade. Iz roke ti bodo jedle.

Moraš biti ta pravi fu…č.

Ne poslušaj ostale kaj ti pravijo.

JOJ KAJ BI JI DELAL

Strinjam se z napisanim. Ne daj se, in to iz principa. :)) Pa, če je možno, se izogibaj službenim zabavam, da ne boš spet imel težave. Kaj pa bi ona sploh lahko rekla tvoji punci, da ne bi ogrozila svojega razmerja? Očitno gre za žensko, ki je precej nesamozavestna in rabi potrditev, to pa išče preko seksa.

“Raztegnjenka” je pa dober izraz, čestitke! :)[/quote]

povabi jo v shrambo in ji nežno zašepetaj, kako bi jo…….
in jo pobruhaj ……..
he he

če je to res kar pišeš sem jaz papež. Spet ena nategancija, pisanje pa poženščeno. Dejte nehat s temi nebulozami.

Podoben primer sem imel jaz v pekarni.
Mesi mesi sine

Win Win se tole bere…Vsak začetek je težak in lahko tudi trd 😉

To je verjetno izmišljotina, a vseeno. Če je nisi orng nategnil, madonca. Baba se dobesedno meče vate, moleduje, da jo pofukaš. Pizda ej 😀

punci povej in si išči delo v drugem podjetju, če te ženska nadleguje, stopi do odvetnika in se z njim pogovori o možnosti, jasno ti mora biti da prič na tvoji strani ne bo in v kolikor ženska nadleguje naprej, stopi do šefice in ji povej da si se doma posvetoval z dekletom in šel na pogovor k odvetniku. ali te premesti drugam ali reši problem z žensko.

nekdo je nevaren tolikp kolikor mu pustiš – ampak dekletu moraš povedat kaj se je zgodilo in kaj se dogaja, nikakor pa naj se dekle ne vmeša.

Zakaj pa ne bi psihopatko prijavil zaradi mobinga?

HAHAHAHAH

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close