Sodelavka in moj mož
Jaz pa v tem dejanju ne vidim nobene drame. Morda bi jo, če bi mož to prikrival, sicer ne.
Meni je tudi že kdaj kakšna sodelavka kaj domov prinesla, ko sem bila bolna, da pa vas žuli spol, ste pa patetične. Včasih je nekdo pač le sodelavec. A zato, ker je nasprotnega spola, se je treba do njega obnašat, kot da ima najmanj bubonsko kugo?
potrebe ni, da se poročene moške obiskuje na domu v odsotnosti žene. Prav nobene dobronamerne potrebe. Tole je bilo zelo sramotno ponujanje/vsiljevanje, jadno do konca. Kaj je odvisna? Ga ne more pustiti pri miru niti ko je bolan? Meni,da imata z njim “odnos”? Ne, ne zdi se mi ok. Že če bi k meni ženska rinla (pa sem ženska!) bi se mi zdela turbo vsiljiva in napadalna. Zakaj bi bolan človek rabil jest pecivo?? Mislim..mogoče, če gre za starejšega samskega človeka se lahko pokaže skrbnost tudi tako..v tem primeru pa je nespoštovanje tako žene/družine/privat okolja kot tudi same sebe (sodelavka). Kmetuzleraj bi rekla.
Meni se to zdi zelo nenavadno.
Razen v kakšnih zelo izjemnih okoliščinah – če je recimo sodelavka eno hudo dobro pecivo, ki ga ima mož neznansko rad, spekla za celo pisarno, pa so njemu košček prihranili in mu ga je prinesla.
Sicer je pa to čudno in za moje pojme neprimerno. Dobro, če je sodelavec dlje časa doma na bolniški zaradi kakšne resne bolezni, se že spodobi, da ga kdo iz kolektiva obišče. Če greš za tri dni na bolniško, pa pri nas nimamo v navadi, da bi se ful obiskovali. Saj je jasno, čemu je bolniška namenjena, sodelavce pa itak vidiš prvi dan, ko jo zaključiš.
Forum je zaprt za komentiranje.