Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sodelavec tudi po več kot 10 minut na WC-ju

Sodelavec tudi po več kot 10 minut na WC-ju

Novodobno suženjstvo … “TI BOŠ SRAL TKO K BOM JST REKLA, JASN?! SAMO DVE MINUTKI MAŠ, NČ RIT BRISAT, POPOLN KAKEC, NČ TEKOČ, NČ TRD, PA TAKRAT KO TI JST REČEM! TUD ČE NIMAŠ POTREBE PO SRANJU AL PA TUD ČE POKAKAŠ V HLAČE, TAKRAT K JST REČM!!!!”

“kvsaaa, a scat  tud hodš a kva? jezos, nč to”
ne smeš pit vode, ne smeš nič.
ti tlele deli pa crkn, prov?
supr.

pa dobro idioti, ka vi mislite da lahk vsak svojo rit naštima kdaj naj sere?
ko te stisne, te stisne.

Ga pac srat tisci.Ne mores srat doma na ukaz, ampak ko pac moras.

ko on tebe menja, si tudi vzemi 10 min, da bo fer. vsaj upam, da tudi on tebe menja.

Zamenjaj izmeno. Pa naj drug dela k on čiča

Zanimivo.. Pri meni to traja minimalno 20-30min in če se le da počakam da pridem v službo. Doma me nihče ne plačuje za to 😉 hec..

Če pa je 10min taki problem pa mislim da je problem z normo. Kaj pa takrat ko si slabše volje, nenaspan itd.. Kdo pa takrat doseže normo?

Lp

dobr da ne delas z mano…norma je 24 minut, ce se mal zasedim in najdem kj fajnga za brat pa tut 45 minut, sam pol mam pa zarad tega problem se dobrih 5 minut, ker so mi v tem casu zaspale noge in tut ‘nutella’ je ze mal prsusena na rincek, kar zahteva poseben tretman, da prides cist iz wcja…lahko bi se prtozila nad tem sefu, jst bi ti prnesu pa od dohtarja, da morm tok cajta bit na wcju, pa sva zakljucla ?

Odgovor na objavo uporabnika
Velika potreba, 29.01.2022 ob 14:02

Delam v proizvodnem podjetju, kjer mašine delujejo noč in dan, tako da jih mora imeti stalno nekdo pod nadzorom. V primeru tvoje odsotnosti (recimo malica, odhod na WC) te mora nekdo nadomestiti. Problem pa je v tem, da če nekoga dolgo nadomeščaš, zaostajaš pri svojih nalogah. Če norma slučajno ni dosežena, greš takoj k vodji, da pojasniš. Pri meni k sreči do tega še ni prišlo, ampak moram dobro pljuniti v roke, da notri prenesem teh 10+ minut, ker si sodelavec privošči dolg odmor na WC-ju. V 10 minutah namreč lahko narediš veliko. On je sicer prišel na novo. Dela približno 14 dni in vsak dan je isto. Res ne razumem, kaj dela tako dolgo na WC-ju. Jaz veliko potrebo opravim doma, pred odhodom v službo in imam mir. Pa nikoli to ne traja 10 minut.

Na kakšen način naj ukrepam, ker vsak dan ne bom dihala na škrge, da se bo gospodič lepo izpraznil?

Odgovor na objavo uporabnika
MDM123, 31.01.2022 ob 14:11

Upam da vas res hudicevo dobro placajo, da morte ko gont masine in se tud usrat ne mors u miru…

Al si pa sam ti tak debil da gonis tista jajca na 150% nakonc pa tud tistga jurcka pa pov na spravs u zep ?

Super povedano. Se mi prav smilijo bebčki, ki drug drugega preganjajo in špeckahlarijo, da ja delodajalec ne bo prikrajšan, če bo delavec sral minuto dlje. Potem se lahko zgodi katastrofa in si bo konec leta lahko kupil le 16-metrsko jahto in ne 20-metrsko, kar bo boleč udarec tudi za biriče, ki mu lezejo v rit z odvajanjem in priganja jem sodelavcev. Pa da bi se jim vsaj splačalo – to počnejo isto za minimalca ali kakšno revšno do jurja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close