Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sodelavec škrtuh-naročila sva dostavo

sodelavec škrtuh-naročila sva dostavo

Sodelavec me vpraša, če bi si naročila pizzo, Sem mu odgovorila, da bi, če bo on tudi. Ko prispe dostava, mu dam 20€ in on gre prevzet. Pride nazaj, odloži pizzo in mi da denar samo za njegovo pizzo. Embalaža od obeh in dostava je ostala na moji grbi. Skoraj sem dol padla, pa ne za tista 2€, ampak zaradi njegove škrtuhosti. Omg, zdaj ga gledam čist v drugi luči.

Poslusi to.

Grem k sosedi in je glih skuhala juho.

Pa mi ponudi in sem sprejela z veseljem.

In mi da pol salce za caj zupe. V tej skodelici mi je dala k caj pijemo. Pa se to.pol.

Spet drugic

Filane paprike so se ji cist razkuhale in razpadle in se ji je zdel tudi preslano.

In me vprasa ce bi jedla pa da ji se povem ce je preslan.

Sprejmem, dala mi je na kavni kroznicek kot macku. Prisezem .hahahaha.

No od takrat pa mi ni vec nikoli nic ponudila, ker sem ocitno preveckrat samo 2x sprejela. Hahahaha.

Sosedi sva 27let

Avtorica, drugič kar direkt reči, da je treba embalažo tudi plačat.

Pri nas v službi smo tudi kdaj kaj skupaj naročili. Pa je ona, ki je organizirala reč, ker lepo povedala koliko je embalaža.

Tako, da drugič kar direkt. Ali pa mu vrni: naslednjič pač ti plačaš samo pico, embalažo pa prepusti njemu. Lahko pa še navržeš, da prejšnič si ti dala, zdaj pa on.

Obstaja pa tudi možnost, da ne ve, da je treba embalažo plačat posebej?

V tej objavi si izpadla ti škrt ker se ti gre za 50 centov

Odgovor na objavo uporabnika
pizza, 03.09.2021 ob 17:30

Sodelavec me vpraša, če bi si naročila pizzo, Sem mu odgovorila, da bi, če bo on tudi. Ko prispe dostava, mu dam 20€ in on gre prevzet. Pride nazaj, odloži pizzo in mi da denar samo za njegovo pizzo. Embalaža od obeh in dostava je ostala na moji grbi. Skoraj sem dol padla, pa ne za tista 2€, ampak zaradi njegove škrtuhosti. Omg, zdaj ga gledam čist v drugi luči.

imaš gorenca za sodelavca ho ho ho

Naročaj tam, kjer je embalaža že všteta v ceno. Oziroma ponekod računajo dostavo tam od 5 km.

Naslednjič ti obrni, ampak mu točno sam za pico prišimej. ☺

Sicer je pa možno, da je zaradi lakote in brez očal spregledal drobni tisk o plačilu embalaže ter dostave.

Zato drugič kar reci, da sta še mal v žlahtni, če je slučajno spregledal.

Jaz bi mi zagotovo rekla. Brezvezno glupo od njega res.

Grenivka422, 04.09.2021 ob 01:27

Jaz bi mi zagotovo rekla. Brezvezno glupo od njega res.

*mu

Mogoče ni bilo namerno in je spregledal.

Zato je fer, da mu to poveš.Ne pa da ga tu javno osiraš.

Sama delaš bedarije (ne poveš mu , ga obiraš…) – pa misliš, da si pametna, on pa butast in nesramen…

Tudi ti nisi dosti boljša…

Ja..tko je to.Vidimo napake drugih, svojih ne…

drugič kar, 03.09.2021 ob 18:55

Avtorica, drugič kar direkt reči, da je treba embalažo tudi plačat.

Pri nas v službi smo tudi kdaj kaj skupaj naročili. Pa je ona, ki je organizirala reč, ker lepo povedala koliko je embalaža.

Tako, da drugič kar direkt. Ali pa mu vrni: naslednjič pač ti plačaš samo pico, embalažo pa prepusti njemu. Lahko pa še navržeš, da prejšnič si ti dala, zdaj pa on.

Obstaja pa tudi možnost, da ne ve, da je treba embalažo plačat posebej?

Pa saj piše vedno na računu za dostavo tudi embalaža postavka, je zaračunana embalaža. Račun je pa verjetno videl, saj je prevzel.   In se “Francoza” naredil.Kekec škrtuharski židouski.

2 eur je pa zanj pol six packa pira, ki ga stanka verjetno doma vsak večer, u samoćććći.

Polonca607, 03.09.2021 ob 18:36

Poslusi to.

Grem k sosedi in je glih skuhala juho.

Pa mi ponudi in sem sprejela z veseljem.

In mi da pol salce za caj zupe. V tej skodelici mi je dala k caj pijemo. Pa se to.pol.

Spet drugic

Filane paprike so se ji cist razkuhale in razpadle in se ji je zdel tudi preslano.

In me vprasa ce bi jedla pa da ji se povem ce je preslan.

Sprejmem, dala mi je na kavni kroznicek kot macku. Prisezem .hahahaha.

No od takrat pa mi ni vec nikoli nic ponudila, ker sem ocitno preveckrat samo 2x sprejela. Hahahaha.

Sosedi sva 27let

Polonca607:

verjetno te ima ta soseda za “čoknjeno”, ali pa je ona fejst čoknjena.

Tudi pri nas smo včasih naročili pice in jih skupaj pojedli. En v oddelku nikoli ni bil lačen in ni dal nič poleg. Čez čas je prišel malo pogledat, pa samo probat. Ok, ni panike. Na koncu, pa da ne bi kaj ostalo in šlo stran, je vzel za domov. Niti ni vprašal, ampak kar oznanil in začel zavijati za domov. Pa ni šlo za koščke, ki bi res ostali, ampak za konkretne kose pic, ki bi jih lahko pojedli kasneje ali pa bi jih odnesel domov kdo od tistih, ki smo prispevali za pico. Enkrat je na zastonj malico povabil še so rojaka (trikrat lahko ugibate, s katerega konca Slo sta) iz drugega oddelka.

Nekdanji partner je tudi bil tak, jedel bi plačal pa ne. Hčerki je nova partnerica plačala torto za rd.

Mushroom, 04.09.2021 ob 10:45

Nekdanji partner je tudi bil tak, jedel bi plačal pa ne. Hčerki je nova partnerica plačala torto za rd.

A je biu po rodu uohrn’ Hurejnc?

Ni le stereotip, 04.09.2021 ob 10:10

Tudi pri nas smo včasih naročili pice in jih skupaj pojedli. En v oddelku nikoli ni bil lačen in ni dal nič poleg. Čez čas je prišel malo pogledat, pa samo probat. Ok, ni panike. Na koncu, pa da ne bi kaj ostalo in šlo stran, je vzel za domov. Niti ni vprašal, ampak kar oznanil in začel zavijati za domov. Pa ni šlo za koščke, ki bi res ostali, ampak za konkretne kose pic, ki bi jih lahko pojedli kasneje ali pa bi jih odnesel domov kdo od tistih, ki smo prispevali za pico. Enkrat je na zastonj malico povabil še so rojaka (trikrat lahko ugibate, s katerega konca Slo sta) iz drugega oddelka.

Ma zaradi takega in takih  si moraš v skupnem hladilniku v službi na svojo  prinešeno domačo škatlo z domačo solato – ala Tupervare, ni v škatli/embalaži npr od česa iz trgovine ( sadno ali zelenjavno, testeninsko, ipd.) napisat  svoje ime. Ker taki požrejo in si postrežejo tudi to. Imam izkušnje.

Ampak ko res ne veš – a tak gleda in se uči v unih ameriških weirdo serijah na TLC – ala zavedni skopuhi in škrtuhi, ali pa so jih doma tako že v primarni družii vzgojili ne lede na regije Slovenije, ki so značilne za škrtuharje.

lol188, 03.09.2021 ob 23:16

V tej objavi si izpadla ti škrt ker se ti gre za 50 centov

Haha…ta pa zmaga…

Neki najbolj smešnega, kar sm prebrala do sedaj.

Neki najbolj smešnega, kar sm prebrala do sedaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close