Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavec me privlači

Sodelavec me privlači

Sodelavec me osvaja vsak dan. Zelo je očitno, da sem mu všeč. Sicer ima punco ampak to me sploh ne zanima saj non stop daje pozornost meni in če bi jo imel rad ne bi to počel v službi. Jutri sva se odločila, da po službi greva nekam. Vesela sem. Komaj čakam.

Jah kaj naj ti rečem. Dobr se pojahejta pa to je to.

. https://youtu.be/KFBGmoccT0s

Res si porednica z jajci.

Odgovor na objavo uporabnika
Zlohotnica, 19.11.2021 ob 23:00

Res si porednica z jajci.

Porednica sem in to bom jutri dokazala. Jajc pa nimam . si mal mimo udaril.

Porednica, očitno sebe in svoje telo ne ceniš. Boš samo še ena kanta za smeti. No take kante pa imajo moški radi in tudi oni komaj čakajo na praznenje. Smetarji, kaj češ 🙂 🙂 Se lahko s tem tolažiš.

Grenivka422, 19.11.2021 ob 23:34

Porednica, očitno sebe in svoje telo ne ceniš. Boš samo še ena kanta za smeti. No take kante pa imajo moški radi in tudi oni komaj čakajo na praznenje. Smetarji, kaj češ 🙂 🙂 Se lahko s tem tolažiš.

Zdaj si pa predstavljaj da se prej  on nahrani s kakšnim sirom s plemenito plesnijo ali pa zelo aromatičnim sirom, kot je  Mohant, ali pa da spije flašo ali dve trpkega IPA pira 🙂 🙂 🙂   Ona pa da  na zmenku “direkt iz njegove  flaše” cuza 🙂

da je ne bo ven odneslo, 19.11.2021 ob 23:49

Zdaj si pa predstavljaj da se prej  on nahrani s kakšnim sirom s plemenito plesnijo ali pa zelo aromatičnim sirom, kot je  Mohant, ali pa da spije flašo ali dve trpkega IPA pira 🙂 🙂 🙂   Ona pa da  na zmenku “direkt iz njegove  flaše” cuza 🙂

Ja to rabijo te fufle 🙂 jebela. Nič naparfumirano heheh

Mislis menjati sluzbo?

Trol, 20.11.2021 ob 10:57

Mislis menjati sluzbo?

Službo me mislim menjati. Danes bo…..komaj čakam.

Uuu to boš jahala kmalu.

Haha768, 20.11.2021 ob 13:51

Uuu to boš jahala kmalu.

Moram povedati da ta moj mladi sodelavec je pa nor v vseh besedah. Raztrgal me je. Sva se zmenila da drug teden ponoviva vse skupaj.

Porednica3345, 20.11.2021 ob 22:49

Moram povedati da ta moj mladi sodelavec je pa nor v vseh besedah. Raztrgal me je. Sva se zmenila da drug teden ponoviva vse skupaj.

Samo pazi ko boš scala pa srala da se ti ne razcefra pizdovje.  Tak ognojek ne bi porival za živo glavo ne. Golazen človeška spel se dol s tega foruma v štalo

Porednica3345, 19.11.2021 ob 22:56

Sodelavec me osvaja vsak dan. Zelo je očitno, da sem mu všeč. Sicer ima punco ampak to me sploh ne zanima saj non stop daje pozornost meni in če bi jo imel rad ne bi to počel v službi. Jutri sva se odločila, da po službi greva nekam. Vesela sem. Komaj čakam.

zal se strinjam oziroma:

ce ma moski rad svojo partnerko pac nima takega kontakta z drugimi zenskami,tud js se nebi pocutla nc bed zato,pejd z nim..

sam ti pa povem da s takimi tipi ni sanse za resno vezo to so kurbirji in to je to,uzivas lahko dokler lahko ja to je pa to 🙂

ni pa spet nujno lahko se tako zaljubi vate da se zresne in cisto spremeni ampak to je redkost.

Taki tipi so drek 🙂

ampak to je en pisu iz dolgcasa garant 🙂 po pisanju sodec

zdolgocasen osebek in zasanjan

Torej si za enkratno uporabo morda večkrat.

Pa fajn si jo imej in upam da se bo potrudil pa te nafilal z vse strani.

Bi te jest tut zrihtal noro

Kuzla

Tocno tako…. Lahko te je sram….

Pol pa svizec zavije cokolado v folijo.
Sem ze kokice pripravil in cakam nadaljevanje

Kok ste eni čudni. In kaj potem če se dobivam s sodelavcem. Privlačiva se in sedaj je že dober mesec od kar se redno dobivava. Uživav skupaj. Je pa res, da je prekinil s punco in samo bog ve kam vse skupaj to pelje.

Groza ??????  Zvesta pa si, ni kej doreči  ????????

Groza, pol pa razhajanja in j* v vse. Groza.  pošlihtaj, ker f* ni za v službo. 

Največja pritoževala, pa ne dam Groza ??????????????????

Smeha smeha, 26.12.2021 ob 04:21

Groza, pol pa razhajanja in j* v vse. Groza.  pošlihtaj, ker f* ni za v službo. 

Največja pritoževala, pa ne dam Groza ??????????????????

za greny 90 ?

swingy391, 25.12.2021 ob 22:55

Pol pa svizec zavije cokolado v folijo.
Sem ze kokice pripravil in cakam nadaljevanje

Mon? ?????Ne swingam, odgovarjam unmu, ķi bi swing sanjaĺ ??????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close