Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek soda bikarbona, jo še kdo vsak dan pije, je to res zdravo?

soda bikarbona, jo še kdo vsak dan pije, je to res zdravo?

Poglej še na portal alternativazavas.
Tam več zveš.

Soda bikarbona je natrijev hidrogenkarbonat NaHCO3. No to dodajajo tud šumečim tabletam, zato šumijo. Ni nevem kako škodljivo ampak bodi previdna. 😉

Upam, da za pitje uporabljaš jedilno sodo.

drugače pa… nič ti boljše ne očisti WCja kot Coca-cola, pa se eni skozi nacejajo z njo.
[/quote]

Hehe, žebelj razžre, če ga vržeš v kokakolo, pa še kaj, ne le železo.
Soda bikarbona je drugače pecilni prašek, pobija bakterije in kandido. Očisti zobe, vendar ni za dnevno uporabo.
Tisti, ki ne vedo, kako naj kaj uporabljajo, ter koliko, naj poskusijo na pipi. Kdaj bo uničena.
V želodcu pa ustvari mir, po hudi zgagi.
Seveda, za noževo konico.

Perem pa kar z jedilno, ter boraksom, ki naj bi bil tudi strupen. Zanima me, kako je prisoten v vsaki celici, ker ureja spolne hormone, med drugim, če je strupen? Mislim bor, ki ga najdemo v boraksu?
Nadalje me zanima, zakaj morajo artritiki tako trpeti, če boraks pozdravi revmo?

To je le del cvetk, ki jih pametni, beri učeni, zamolčijo svojim pa ientom!
Čemu je včasih vsak dohtar to vedel, danes se pa delajo butce?
Sploh bumbarji z raznih inšpekcij, ki so boraks čez noč vrgli s orodajnih polic.

Elita, ki se, za naš denar, baše s kaviarjem, poje z ribjimi ikrami še boraks.
Za nas je pa strupen? Aja?

Tirej, zdrave stvari niso za nas. Ker so strupene!

Hehe, žebelj razžre, če ga vržeš v kokakolo, pa še kaj, ne le železo.
Soda bikarbona je drugače pecilni prašek, pobija bakterije in kandido. Očisti zobe, vendar ni za dnevno uporabo.
Tisti, ki ne vedo, kako naj kaj uporabljajo, ter koliko, naj poskusijo na pipi. Kdaj bo uničena.
V želodcu pa ustvari mir, po hudi zgagi.
Seveda, za noževo konico.

Perem pa kar z jedilno, ter boraksom, ki naj bi bil tudi strupen. Zanima me, kako je prisoten v vsaki celici, ker ureja spolne hormone, med drugim, če je strupen? Mislim bor, ki ga najdemo v boraksu?
Nadalje me zanima, zakaj morajo artritiki tako trpeti, če boraks pozdravi revmo?

To je le del cvetk, ki jih pametni, beri učeni, zamolčijo svojim pa ientom!
Čemu je včasih vsak dohtar to vedel, danes se pa delajo butce?
Sploh bumbarji z raznih inšpekcij, ki so boraks čez noč vrgli s orodajnih polic.

Elita, ki se, za naš denar, baše s kaviarjem, poje z ribjimi ikrami še boraks.
Za nas je pa strupen? Aja?

Tirej, zdrave stvari niso za nas. Ker so strupene!
[/quote]

Verjetno zato, ker boraks poleg urejanja spolnih hormonov, zdravi artritis, tudi v kopel ga lahko damo, pač pa POBIJA VIRUSE.
Uživamo ga pa le en ščep, pa še pol damo nazaj. Za čez kožo pa ni problem.

Tisti, ki se resno ukvarjajo z zemljo in dobrim, zdravim pridelkom, ga s pridom uporabljajo.

Kako se ozdravi sladkorna z sodo

Pozdravljeni,jaz sodo popijem ko me daje zgaga in mi res pomaga.Normalno nejemlje se to redno vsak dan samo po potrebi.Jaz vzamem en deci vode in eno čajno žličko sode pomešam in popijem in me hitro mine zgaga.

Odgovor na objavo uporabnika
hrfsas, 10.02.2014 ob 20:10

Pitje sode bikarbone

Pitje sode bikarbone prinaša tudi nekatere pozitivne koristi za zdravje, saj raztopljena v vodi deluje alkalno oziroma bazično. Virusi in bolezni, kot so prehlad, gripa, rak in celo bolezni srca, najbolje uspevajo v kislem okolju, vendar ne morejo preživeti, če je naše telo dovolj alkalno in ni zakisano. Leta 2009 je Journal of American Society of Nephrology objavil študijo 134 bolnikov z napredovano ledvično boleznijo. Ob dnevnem pitju sode bikarbone se je napredovanje bolezni ledvic dramatično upočasnilo, zaradi česar niso več potrebovali dialize.

In kako jo pijemo? Za ljudi, ki želijo zmanjšati zakisanost telesa, priporočajo eno ali dve čajni žlički jedilne sode bikarbone z 2 dcl vode, dvakrat na dan. Žličko lahko dodate tudi sveži limonadi, saj bo izboljšala njen okus. OPOZORILO: Ob pitju počakajte, da se soda popolnoma raztopi v vodi.

http://www.bodieko.si/soda-bikarbona

Ne bi pa mešala zdraven še kisa.

Pa še malo pobrskaj po spletu. Soda je namreč zelo zdrava, ker razstruplja in alkalizira telo. Vendar brez pretiravanja. Pa seveda pride v poštev le JEDILNA soda.

Srečno!

se strinjam … Bravo

Soda bikarbona dovaja kisik v telo, konkretno v celice. Razkiseli telo in posledično ubije vse parazite, bakterije, viruse ipd. ker ti ne morejo preživeti v okolju z kiskom, le v kislemu okolju.

To je bazična rastopina ki razstrupi telo.

Dobro jo je jemati nekakṣ̌na dva tedna 6 krat dnevno četrt čajne žličke v 2 dcl vode i z kosom limone. Pol pa nehati en teden.

Vem za človeka, 70 let, ki je v srednjih letih kar rad pil in tudi zdaj ga ne pljune ven. Je srednje zdravo. Malo tudi kadi. Giblje se zmerno, malo premalo, a ni debel. Občasno ga že precej let malo daje kislina, takrat se je navadil piti sodo. Zdrav kot riba, enkrat letno ima prehlad za par dni. Je bil edini v družini, ki se ga kovid ni prijel. Vsakih 10 let se le spravi k zdravniku in izvidi so vedno dobri, prav vse vrednosti v mejah normale. Nekaj bo na tem.

Ne seri  !

Odgovor na objavo uporabnika
ni res, 11.02.2014 ob 08:56

Same neumnosti.

Točno tako ! Bikarbona se pije le , če te zgaga prime . Zgaga pa mene vseka samo po žarkavih dodatkih hrani. olje, mast, orehi , in ko to žarkavost sestavin ne zanam na okus . Tablete , precej velike in bele , smo pa jemali ponoči , da se je alko čimprej razgradil zaradi alkotestov . Smejim se pa na traparije napisane , da bikarbona premaga raka v 3,4,ali celo 5 stadiju , kot trdijo tu nekateri . Zgleda pa da teh naših tablet ni več v prodaji , ker ne morem najti imena , spomniti se ga pa v  tem trenutku ne morem.

Bolniki z ledvično odpovedjo imajo sodo na recept.

S sodo si umivam anus.

Ko sem zbolela za rakom, sem se takoj spomnila na sodo bikarbono in limono. Že takoj naslednji dan sem začela z uživanjem le-te. Vsako jutro na tešče cca 1,5 dcl mlačne vode, soda in sok pol limone. Za pitje je bilo ogabno. Jemala sem pa še ene kapljice, ki sem jih nabavila iz Madžarske. Pri pregledu anesteziologa je rekel, da tako dobre krvi že dolgo ni videl. Po opravljeni operaciji sem imela samo še 1 pregled krvi. Letos je 9. leto in zaenkrat sem ok. Sem se pa spomnila, da so rudarji po službi hodili v vaško gostilno in so vedno naročali sodavico. Kaj je to takrat bilo, ne vem, vem pa, da so jo redno pili. Rudnik so zaprli l. 1965. Je že moralo biti nekaj na tem. Na spletu se pa bere, da naj bi bila soda in limona boljša od vsake kemoterapije. Ne vem.

Jaz jo pijem vsak dan 3 kapsule Nepfrotrans, je na recept in je proti zakisanosti telesa (zaradi ledvic).

Kaj pa koloidno srebro, deluje enako kot soda b.?

COMPENSAN – KOMPENZAN  , tako nekako je bilo ime tabletam uote id=”25677735″][/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close