Sobotni dnevnikov izbor – migranti na Poljski meji
RTV Slovenija in Polona Fijavž kot novinarka, ne glumite majmuna in neke človečnosti ter ne vem kaj še v zvezi z migranti, spet želite, da nekdo v EU sprejema te ljudi iz Belorusije, ki so se iz svojih izvornih držav pretihotapili čez več varnih držav, kar je nelegalno in v nasprotju z mednarodnim pravom. A o tem sploh ne pisnete niti ene besede, da vas sram ni. Poljska je junakinja in branik takšne EU, kot jo imamo sedaj, ne želite si, da se ti ljudje spet infiltrirajo, ker bo narod v EU popizdil. Če pa jih tako želite in jokate za njimi, pa si jih vse, ki so tam na meji domov peljite in jih živite, naš evropski delovno-socialni sistem jih ne bo živel, saj edino s tem namenom prihajajo sem – delali nebi in živeli na račun poštenih ljudi. RTV prosim za veliko bolj objektivno poročanje in ne navideznega jokanja po kamerah. Hinavci !
Na letalo in takoj nazaj.
Bi se sprejela ce bezijo zenske z otroki. To pa so sami mladi moski med katerimi se pretihotapijo tudi teroristi. To je moje mnenje.
Ko bi jih zaceli vracati, bi se prenehalo tudi s prihodi. Zdaj pa jim s telefoni sporocajo kako je fino, da dobijo hrano, denar in prenocisce…
Na letalo, 13.11.2021 ob 21:46
Na letalo in takoj nazaj.
Bi se sprejela ce bezijo zenske z otroki. To pa so sami mladi moski med katerimi se pretihotapijo tudi teroristi. To je moje mnenje.
Ko bi jih zaceli vracati, bi se prenehalo tudi s prihodi. Zdaj pa jim s telefoni sporocajo kako je fino, da dobijo hrano, denar in prenocisce…
Ne vsi od prvega do zadnjega (vključno z otroci in ženskami), saj so ženske tudi vedele kam gredo in nezakonito prehajale vse mogoče državne meje. Tu ne sme biti nobenih izjem, kaj pa s tem pridobimo, če ženske spustimo ? Enako bodo, če ne še celo bolj cuzale socialni sistem, ki ga polnijo delavci in delavke. Samo poglejmo pri nas koliko Albank se preseli sem in potem naštepajo otroke ter cuzajo naš zdravstveni in socialni sistem. Zato pa je vse v kurcu. Take anomalije oz. rakava tkiva bi bilo treba čim prej odrezati !
Forum je zaprt za komentiranje.