Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi

Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi

joj če mene vprašaš je tip tle največji frajer, žena srečna ker ne ve in ne boli, lubica pa naivna in glupa ker misli da ga osrečuje ko ga pride namočit.. pa ni tak, če bi se zaljubu bi zdavni že pustil ženo, tko ste pa sam mal popestritve. pa men bi se gablo, da namaka v ženo ga pol pa vame, fuj fej ogabnoooooo :SSS pa morte vedet da se vam bo to vse vrnal, glih tak ste krive ko možje, ker ste ristale v to, da se greste igračkat s poročenim….!!

Bolj butastega komentarja še nisem prebral na MON-u. Fejst ženska, ki je ljubica poročenemu moškemu…phahaha, dobra

Ti si zaslužiš, da te vsi žalijo na tem forumu. Nič drugega nisi kot vlačuga, ki zastonj opravlja blowjobe.

S takimi ljudmi je nemogoče biti razumen. Nočejo si sami pomagat, tako, da nasvetov v resnici niti niso pripravljeni jemat resno, pa čeprav si istočasno želijo pomoč.

Kako že ? Če bi imela več kot žena, potem bi več časa preživel z njo. Tako pa ta ljubica Žalostna in sama visi na MON-u in stoka kje je njen ljubček, medtem, ko žena uživa z njim.

Posploševanje. Neboš verjela, ampak tudi moški imamo lahko čustva.

Še eden izmed najbolj butastih komentarjev tu gor. Ljubica mora imeti nevem kakšen pogum, da se zaplete s poročenim moškim ? 🙂 Jaz bi rekel, da je prej reva, ker se mu ne more odpovedat, kljub temu, da ve, da jo ima samo za spolne usluge in da nikoli nebo njen.

In bingo, končno naletel na en resničen komentar.

Pa da še sam nekaj pridodam. Ljubice niso krive, da so poročenemu moškemu zmešale glavo in da se je ta potem odločil poleg žene furat še ljubico. Sam se je to odločil, saj menda ni figurica iz človek ne jezi se, ki jo nekdo premika ( vzel iz druge teme ). Torej kratko in jedrnato, največji prasec je ta moški, ki si je privoščil ljubico, kljub temu da je že poročen in da o tem molči svoji dragi že leta in leta.

Hvala za razumevanje

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ohja…..črtice ja…..vi moški pa mislite, da ste edini……do fruštka vas lahko že 3x okol prinesemo. Ne mislite, da smo ženske tako neumne:ppp
ok….malo heca, preden se skregate tu gor…
Lep dan!:)

Vprašaj se, ali je to, kar trenutno imaš, dovolj dobro. Ali si s tem pripravljena živeti v nedogled? Če si, super, in sobota zvečer je pač eden od tistih manj dobrih trenutkov, ki jih boš izkusila v življenju. Če drugo odtehta osamljeno soboto – super. Najdi si nek način, kako se boš ob sobotah zvečer zaposlila.

Če pa nisi pripravljena s tem živeti v nedogled je na mestu pogovor z njim ali iskanje alternative 🙁

Kakšen odgovor ali tolažbo bi želela?
Tukaj so samo dejstva ki pa jih ti ne želiš..
Vedela si da je poročen ( torej sta varala in on je spreten lažnjivec ki zavaja doma svojo ženo in potem še malo tebe z drobtinicami..
Če bi zdaj ti razdrla njegov zakon, a misliš da bi s tabo živel in te ljubil brezmejno.. ( kdor vara enkrat bo varal še 2, 3 itd…
V vsej tej štoriji so edini nesrečniki njegovi otroci ki imajo takšnega očeta in dokler ne ve njegova žena.. Ker ima doma nekoga ki ga niti ne pozna v resnici.. ki je dvoličnež in lažnjivec in še brezjajčnik zraven…
Tebi pa le nasvet: ali bodi ljubica vse življenje ali naredi tej laži in samoprevari konec in začni iz zdravih temeljev.. Ker to kar sedaj počneš je še daleč od tega..

Hej, jebač, kako lepo si to povedal…. Mi daš mail ali telefonsko, ker bi mi bila čast biti jebačica takemu carju, kot si ti….

Hej punca, ti imaš pa slabo izkušnjo, kajne? Ali pa si preprosto taka čistunka, da te ni sram izrekat take besede ženski, ki trpi… Sicer pa se vse slabo enkrat povrne…tudi takim čistunkam, kot si ti.. In mimogrede, če si poročena – si se kdaj vprašala, na koga misli tvoj mož, ko seksata, a? In kaj v resnici počne, ko reče, da mora delat nadure, a? Morda je s kakšno kozo neumno, kaj praviš?

Mogoče ti bo nekoč dano, da boš spregledal.

Na žalost je danes veliko varanja, meni se zdi škoda, itak na koncu pride resnica ven. Brez veze se je skrivati, lagati. Veliko lažje bi bilo da ljudje ki se zaljubijo v drugega povejo to partnerju in se gre narazen, brez laži in večjih travm. Nekaj trpljenja sigurno je tudi v taki situaciji, samo veliko manj, ko prevarana oseba potem čez nekaj let izve za dvojno življenje varalice

Pa tudi ljubice/ljubimci so na istem, v večini primerov ostanejo razočarani na koncu.

Te stvari enostavne. vsak je samo v svoji koži in niti približno ne ve, kaj se dogaja v posamezniku.

Saj človek ne more verjet kaki odgovori.
Ljubica je kriva? Ona je samska, ona sme seksat s komerkoli, ona ne vara.
Neumne prevarane ženske se spravljate vedno na ljubice, moža v rit brcnite, on je kriv, ne ljubica. Ni ga ona speljala in prisilila v seks. Sam se je odločil, ve trape pa se spravljate na ljubice. MOža v rit sunit pa bo.
Brezplačna prostituka? Ja pa kaj še. Z njim seksa, zarai tega, ker ji je lepo, ne zaradi denarja. Bi se pa človek vprašal zakaj žena z njim seksa? On jo vara, ona pa še vedno kdaj seksa z njim, verjetno zaradi finančnih ugodnosti? Če bi dovolj pogosto seksala, možek ne bi skakal čez plot.

Sama in žalostna ima smolo, ker se je zaljubila v napačnega. Ne pljuvat po njej. Vsakemu se lahko zgodi, da se zaljubi v napačnega. In takrat ne boste tako čistunski.
Tiste prevarane pa raje razmislite o svojem zakonu in si zapomnite, da mož vara, ne ljubica.

Čustva se da zajezit oz. transformirat v kaj drugega ali pač pustit, da izvenijo. Na kar pa imamo nadzor, pa so naša dejanja, naše izbire. Kako bi bilo, da si vsak, ki se v nekaj zapiči, to želi izsilit na vsak način ne glede na posledice?

Tudi, če je ženska zaljubljena v “napačnega”, je še vedno povsem sama odgovorna, da podleže svojim čustvom in se odloči za avanturo s tem napačnim. Lahko bi se trezno in realno zavedala, da iz te moke ne bo kruha in bi prekinila vse stike z njim, če sta sodelavca, pa pač imela striktno poslovni odnos, ampak večina ni toliko karakterja in se raje prepusti coni udobja.

Ker folk napačno misli, da je brez moči karkoli spremenit. Ampak človek ima vse niti v rokah, da spremeni karkoli pri sebi!

Krivokljun, če boš recimo ti dalj časa samski, recimo nekaj let, potem se zaljubiš do ušes v poročeno, potem pa boš drugače pisal.

Spominjaš me na ono osamljeno 34letnico iz drugega kotička. Kakorkoli, če se že zapleteš z nekom “napačnim”, ti čez čas (mesec, dva) proradi mozag in začneš razmišljat, če je to okej. Kolikor sebe poznam, se nikoli ne bi spustila v avanturo z zasedenim. Ko začnem razmerje z nekom, želim da sva oba cela notri, povrh vsega pa ne maram prikrivanja in manpulacij.

Torej, tudi če ne bi šlo za zasedenega, ampak samo “napačnega” (Iz kakršnegakoli razloga že), je treba pač ozavestit, kaj se dogaja in se ne delat neumnega, da naša dejanja ostanejo brez posledic. Verjetno ne živiš v milnem mehurčku in se prej ali slej kje zatakne, gre narobe. Če ne prej, pa takrat začneš razmišljat kaj je prav. Realno gledano se premalo takih avanturic konča s poroko oz. vezo poročenega in njegove pepelke.

Se strinjam s krivokljunom, tudi če pride do tega da se ti poti križajo z nekom ki je v vezi oz. poročen, in se zacopaš v tega človeka, še vedno imaš svojo usodo v svojih rokah, in se lahko odločiš da se ne zapleteš v vezo s poročenim/poročeno.

Pomojem so te stvari take, da bazirajo predvsem na telesni nasladi, neki trenutni strasti, zacopanosti/zaljubljenosti in ne neki globoki ljubezni in duhovni povezanosti s tem človekom. Tako da se dajo te stvari kontrolirati če se hočejo.

Krivokljun, kot sem rekla, ne želi si, da se ti to zgodi. Takrat boš pisal drugače. Zarečenega kruha se največ poje.
Meni se je pred leti to zgodilo in ni bilo prijetno. Zdaj sem sicer že več let v srečni vezi (ne s tistim, ki je bil poročen), ampak vseeno ne obsojam nikogar, ki se je zaljubil v napačnega. Če se bo v mojega moža katera zaljubila in bosta imela razmerje, ne bom obsojala nje, ampak moža.

Ah, daj no, mar misliš, da še nisem bila v situaciji, ko sem se morala nečemu (ali nekomu) odreč?

Verjamem pa, da je kar nekaj ljudi suženj svojih čustev in se potem zgovarja, da čustev ni moč kontrolirat, da je usoda pač taka… yeah right.

‘joj kaki odgovori’-krivokljun je drugače ženska:), drugače sem imela pa sama podobno izkušnjo, nekaj let nazaj sem se zacopala v poročenega, me je on sam začel prvi osvajati. Med nama je bila striktno samo telesna privlačnost, s tem človekom se nisem imela kaj za pogovarjati, in tudi na kraj pameti mi ni padlo da bi se zapletla z njim, on bi se takoj. Sama vem da tega nočem, kaj bi imela od te veze? Telesno naslado, izkoriščanje in probleme. Ne hvala, sem mu jasno povedala in se je odmaknil stran, priznam pa da mi je bil fizično privlačen, ampak to je čisto premalo za karkoli + tega da je bil poročen in je imel polno problemov…Nihče ne rabi tega v svojem življenju in kot sem že rekla, svojo usodo lahko sami čisto in popolnoma kontroliramo, koga bomo spustili v svoja življenja in koga ne.

Zakaj bi ga obsojala, saj ne bi naredil nič narobe? Uporabljam pač isto paradigmo kot ti. O zarečenem kruhu, o tem, da ni mogoče nadzorovati čustev, o napačnih in zasedenih … Se pač zgodi očitno?
Jaz se strinjam s krivokljunom. Če bi bilo tako, da bi ostali nemočni, kako si potem razlagaš, da nekako preživimo celo zavrnitev oziroma enostransko zaljubljenost? Človek je zelo sposoben nadzorovat svoja čustva in nagona, če le hoče.

Ferbčna, kriv je tisti, ki je poročen, vezan, ne ljubica, ki je samska. Če me bo mož prevaral, ne bom pljuvala po ljubici in trdila, da je moj mož bil zapeljan.
Če bom jaz kdaj varala in močno upam, da ne bom, ampak tudi to se lahko zgodi: ne bom trdila, da je kriv ljubimec. Kriva bom jaz, jaz sem vezana, jaz ne bi smela varat.
Nihče nikogar ne prisili v razmerje. Vara le tisti, ki je vezan, tisti, ki je samski nikogar ne vara.
Krivokljun, sem mislila, da si moški po imenu. No po pisanju bi res lahko vedela, da si ženska :).
Zazrite se že enkrat resnici v oči. Ljubica ni prisilia moškega v razmerje. On je tisti, ki je stopil v razmerje in še nekaj: ponavadi je ravno ta poročen moški tisti, ki začne osvajat, zapeljavat.
Če bi jaz varala, bi pričakovala, da bo mož dal mene na čevelj in ne, da bo trdil, da je ljubimec vsega kriv.

Tule gor je pa precej nesamozavestnih žensk, ki mislijo, da smo ljubice tiste, ki prisilimo njihove možeke v razmerje. Ne, drage ženske, oni zapeljujejo. Uredite si razmerja z možmi pa ne bodo varali.

hja, če je poroka in vse kar sledi v nadaljevanju edini smisel oz. vizija, da sta dva skupaj, potem imaš res prav (ne glede na njun trenutni status). Ampak temu bi lahko pod nekaterimi pogoji rekli tudi preračunljivost.

Ponavadi je tako, da kadarkoli obstajata dva, mora biti volja na obeh straneh: torek nekdo zapeljuje in deugi si dovoli biti zapeljan. Tudi ni pravilo, da je vedno moški tisti, ki zapeljuje. Morda velikokrat, vendar velikokrat dobi tudi očitne znake, da nekdo želi biti zapeljan.

Se pa popolnoma strinjam glede krivde in glede urejenega razmerja.

Tudi meni se je to zgodilo. Zaljubljena do ušes v poročenega, ki me je osvajal. Dolgo sem se izmikala, ampak čustva so naredila svoje in sva se spustila v razmerje. Vedela sem, da me ne ljubi, da me sicer ima rad, ampak to je to. Jasno je tudi bilo, da ne bo šel narazen z ženo in tega tudi nisem pričakovala. V bistvu sva bila prijatelja in tu in tam sva tudi včasih seksala. K sreči njegova žena ni izvedela in zadeva ni bila zanjo boleča. Boleča je bila le zame. Od najinega razmerja je minilo že dobrih 10 let. In kaj naj rečem drugega kot to, da so bili trenutki z njim lepi. Lagal mi ni, jasno je povedal kako stvari stojijo. Jaz pa mu še zdaj nisem razkrila, da sem bila zelo zelo zaljubljena. Pri nama se je srečno končalo, brez, da bi še kdo razen naju vedel. No moj partner ve kako sem ga polomila v mladosti. Dolgo sem bila prepričana, da jaz ne bom kaj takega storila, ampak nisem bila dovolj močna in sem naredila, kar je proti mojim nazorom.
Mlada, neumna. Upam, da zdaj po toliko letih, ne bom več počela takih traparij.
In ne nisem pepelka kot ena tu gor piše: moj cilj ni ibl poroka. Le zakaj? Takrat sem bila mlada in naivna, vendar vseeno ne tako naivna, da bi pričakovala resno razmerje in o poroki tudi, če bi bil samski, ne bi razmišljala, ker sem bila preprosto še premlada.

Je pa nekaj v takih primerih res: daleč od oči, daleč od srca. Jaz sem bila zaljubljena in se nisem mogla odljubit, ker sva delala blizu skupaj in se zato pogosto srečevala. Ko pa sem se preselila, zamenjala službo pa sem ga redko videla in čas je naredil svoje. Nisem bila več zaljubljena vanj. In končno sem bila spet odprta za nova spoznavanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close