Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Soak off lakiranje izkušnje

Soak off lakiranje izkušnje

Punce razmišljam, da si bi si kupila tole:
http://polceneje.si./deal?id=425
Imam še 5 ur časa, pa se ne morem odločit. Nikoli še nisem imela gel nohtov ali česa podobnega….

Ker se ne spoznam na celo stvar bi bila vesela, če mi lahko katera pojasni kaj sploh zajema ta ponudba in kaj ti nardijo? Kakšni so dodatni stroški?

Vse kar ni Gelish, kar se tiče perm. lakiranja, ni vredno denarja. Gelish pa ti drži 4 tedne v nulo. Govorim iz izkušenj.

Jaz sem imela pol leta gel, pa ga več ne bi imela. Na nogah imam vedno narejeno pedikuro s temi soak laki in sem navdušena. Tudi na rokah sem imela, da sem prebrodila krizo po gelu. Zdaj pol leta nimam, ampak grem spet. Tako da, jaz sem zadovoljna.

Ne govorim o gelu, govorim o Gelish, soak off od Harmony firme. Gel je aut. Ta zadeva pa se preprosto raztopi, nobenega piljenja.

Pomeni da se tole splaca in vzamem?
Mojoh nohtov tole ne bo uniclo?

Ne bo jih uničilo, a zame je dober samo Gelish, vse drugo je kopiranje, ki mu ne seže niti do kolen. Poišči nekoga, ki dela z Gelish-em. Torej te ponudbe ne vzemi, ker ni Gelish. Gelish je prvi tak sistem, na trgu je okoli 3 leta, ostali se mu približujejo, a jim doslej še ni uspelo.

Pa si lahko vse skupaj delaš tudi sam doma? Kaj vse bi morala kupiti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close