Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem so že koga dobili?

so že koga dobili?

Par tem je že o kurilnem olju in kaznih. Mene pa zanima če so že koga od vas dobili s kurilnim oljem in je že plačal kazen? zanima koliko je kazen, ki ti jo določi sodnik? Ali kdo koga pozna ki je že plačal?

Mene zaenkrat še ne. Pa že več kot 10 let tko vozim – od faksa naprej:))))

Nina, si že kdaj slišala za pregovor: “Neumnež se hvali, česar se pameten sramuje”?

ja mene se dobili na mejnem prehodu metlika in za kazen še ne vem pri carinskem organu sem bila 9.11.04 kazen pa še prihaja spročim ko jo dobim zagotovo pa se bo nahajala med 50-100 tisoč tolarjev. mogoče dobim samo 50 tisoč ker sem brezposelna in mogoče res mogoče upam da bo res samo 50 tisočakov.

lp in pazite se prascev ki preverjajo vaše gorivo.

Slavica ..jaz sem se ravno jezila zadnjič na enega takega ,ki mi je tisto svinjarijo puhnil v otrokov nos ..Pa še umakniti se nisva imela z vozičkom kam ,ko je bilo vse zaparkirano..
lp

pa pazite se prascev, ki se vozijo na kurilca

ko jih pa dobijo pa bruhuhu kako sem bogi, pa brezposelen, pa ni fer…

tako torej pa se še ti vozi na kurilca!!! Si pravi Slovenc, fovšija te daje, da te bo pobral.

Tako je gato – vse ena samo fovšija. Naša država nas pa itak tako “odira”, da mora človek nekaj nelegalnega naredit, da ima vsaj neko zadoščenje:)

Upam, da te bomo se kdaj dobili:). Drugic pa razmisljaj, preden krades drzavi in vsem postenim davkoplacevalcem

res je tako!

a je to tako hud prekršek!
kaj pa če koga ustreliš ali pa koga povoziš.

zaradi tega če te dobijo res ni konec sveta. je pa mal finančne krize.
kakor zakoga.

če bi jaz imela fini avto bi gotovo imela tudi za nafto.
ker pa nimam prvega nimam tudi drugega in ker je kurilc tako pocen sploh iz druge roke je to idealna “začasna”rešitev.

vsi ki uporabljate kurilca ne uporabjajte ga ne regionalnih cestah in sploh ne na okolici dolenjske in posavja ker je tukaj najbolj poostrena kontrola ker je tudi poraba največja!

jaz jih srečam skoraj vsak 3 dan.

pa srečno!

Ja država krade pa nam.

no dragi forumovci meni so danes poslali kazen

vas zanima

minimalna možna kazen ki me je doletela po dveh mesecih znaša

100.000,00 sit tolarjev + 10.000,00 sit tolarjev za stroške postopka

se pravi skupaj 110.000,00 sit rok plačila je v 15 dneh.

kazni za fizične osebe so do 100.000 do 450.000 tisočakov.

danes imam slab dan.

vam želim boljšega, pa srečno!

Edino pravilno, da se daje kazni. Če veljajo neka pravila in zakoni, naj veljajo za vse.

kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade!

makarony tudi če me dobijo, , sem v teh letih toliko prišparal, da se mi ena kazen res ne bo poznala,. Mislim da si ti slavica tud kar lepo vsoto pršparala.

Prav nič se ne sekiram zaradi tega, koliko ste prišparali. Koliko šele prišparajo razni lopovi in kriminalci, ko ne plačujejo davkov ali kradejo tistim, ki so pošteno prišli do denarja. Vem, da se take stvari dogajajo in hvala bogu včasih tudi koga ujamejo. Moj point je v tem, da zakone imamo zato, da se jih držimo vsi državljani. Koliko so organi pregona uspešni pri izvajanju zakonov, je pa druga tema.

Pač, življenje je tako, da večina vzdržuje nekaj nepoštenih ljudi … in cilj vsake države je, da je teh nepoštenih čim manj.

New Report

Close