So za vas to evropske države
rok-1, 20.08.2021 ob 14:47
Mislim da tu “za vas” ali pa “nas” nima vloge; geografija je jasna. Niso.
Joj rok-1 ravno geografsko so del Evrope. Turčija, Gruzija, Azerbađan in Kazahstan, vsaj deli njih! Armenija pa trdi da spada k evropi, vrjetno zaradi krščanske vere, čeprav geografsko ni v evropi. Če zanikaš povezavo Turčije z Evropo zanikaš tudi Evropsko ugodovino.
435345, 20.08.2021 ob 14:38
Ali so za vas to evropske države? Zame niso.
– Turčija (razen delno v zgodovinskem in geografskem pogledu Istanbul z zaledjem na evropski celini)
– Kazahstan
– Uzbekistan
– Tadžikistan
– Turkmenistan
– Kirgizistan
– Afganistan
– Pakistan
– Armenija
– Gruzija
– Azerbajdžan
Ne, ne in NE. Zame niso. Konstantinopel bi bil, če bi bil tisto, kar je bil, pa ni več. To zame sploh niso države, ker je vse posiljeno z verskimi blaznostmi.
Ma nobena od njih kaj ti je, 21.08.2021 ob 00:49
Ne, ne in NE. Zame niso. Konstantinopel bi bil, če bi bil tisto, kar je bil, pa ni več. To zame sploh niso države, ker je vse posiljeno z verskimi blaznostmi.
Koga briga če zate niso? Morda zate tudi luna ne spada v naše vesolje in je zate Madrid del Ljubljane. Poljska je tudi posiljena z krščansko versko blaznostjo in potem takem nebi smela biti del evrope.
kokoši, 21.08.2021 ob 03:19
Koga briga če zate niso? Morda zate tudi luna ne spada v naše vesolje in je zate Madrid del Ljubljane. Poljska je tudi posiljena z krščansko versko blaznostjo in potem takem nebi smela biti del evrope.
Če tebe ne briga, zakaj potem odgovarjaš, pederček? Ti boš meni govoril o luni in o vesolju, pa sam si izmeček narave, ki nasprotuje dejstvom s svojo užaljeno pojavo. Najprej se nauči pravilno pisati.
Ekola kako FB kulti nastanejo…..ljudje se na podlagi svojih čustev odločajo kako spremeniti dejstva. Niso važna dejstva. Važno je kako oni čutijo/mislijo. In tako kot oni čutijo je prav. Dejstva več ne obstajajo. Nima veze kako je v resnici. Če jaz čutim da to ni ok se morajo dejstva mojemu čutenju prilagoditi.
Ma nobena od njih kaj ti je, 21.08.2021 ob 12:42
Če tebe ne briga, zakaj potem odgovarjaš, pederček? Ti boš meni govoril o luni in o vesolju, pa sam si izmeček narave, ki nasprotuje dejstvom s svojo užaljeno pojavo. Najprej se nauči pravilno pisati.
Ma nobena od njih kaj ti je,
Res me NE čudi, da ravno ti kritiziraš te muslimanske države kot versko blazne, nestrpne in necivilizirane zmerjaš istospolno usmerjene kot izmečke narave!!! Medtem ko imigranti ki sem prihajajo so zelo prijateljski do gejov, nas nimajo nobenega problema objeti in ženske jemlejo za sebi enakopravne. Medtem ko vi kmetavzarji zaničujete geje in v gostilnah s prijatelji govorite o ženskah kakšne ku.rbe in prasice so.
Vedno sem trdil, da bi se moglo vas nadomestiti z imigranti, njih pripeljati sem in vas odpeljati na bližnji vzhod, kjer bi si v svojem odnosu do žensk in gejov lažje našli somišljenike na vaši ravni.
In še to, geografijo ne briga ne za tvoja čustva, ne za politiko in vere.
Kokoši, islamski ilegalci, ki jih naivci zvlečete sem, v začetku igrajo…
Skozi čas pa se pokažejo v pravi luči. Ki je islamska, pogosto tudi islamistična.
Homoseksualci se gnusite tako nam kot njim. Ampak mi vas pustimo lepo na miru, muslimani pa so vas v skladu z zapovedmi korana (šeriatsko pravo) dolžni ubiti.
Forum je zaprt za komentiranje.