Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek so vam blondinke sexy?

so vam blondinke sexy?

Kdo se krega? :)))

Prvo pri ženski pogledam, če so ji zrasli modrostni zobje, ker je to tako seksi, potem pa se lahko samo zamisliš, kakšno vlogo šele igra barva las. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Točno. Moderator je za vse kriv:)).

Točno. Moderator je za vse kriv:)).[/quote]
Seveda, ker ob tem neznansko uživam. 🙂
Težki časi prihajajo, zato bodo preživeli le tisti s trdo kožo. 🙂

Točno. Moderator je za vse kriv:)).[/quote]
Težki časi prihajajo, zato bodo preživeli le tisti s trdo kožo. :)[/quote]

Vem, da uživaš, druge razlage ne najdem:).

Kaj konkretno prihaja? Kakšna teža? Če veš več kot mi vsi, potem povej, sicer obmolkni za vedno:)).

Zaradi vsega nakopičenega bremena preteklosti, bo vedno težje stopati naprej v prihodnost.

Zaradi vsega nakopičenega bremena preteklosti, bo vedno težje stopati naprej v prihodnost.[/quote]

Ti si res tak optimist. Marsikdaj v preteklosti je bilo veliko težje živeti, ne vem če bi zdržal več kot en dan. S takšno miselnostjo kot jo imaš, vlečeš proti dnu tudi svoje bližnje.

Zaradi vsega nakopičenega bremena preteklosti, bo vedno težje stopati naprej v prihodnost.[/quote]

Ti si res tak optimist. Marsikdaj v preteklosti je bilo veliko težje živeti, ne vem če bi zdržal več kot en dan. S takšno miselnostjo kot jo imaš, vlečeš proti dnu tudi svoje bližnje.[/quote]
Rad bi naredil življenje bolj preprosto. Bolj preprosto, pomeni lažje. 🙂

Ti si res tak optimist. Marsikdaj v preteklosti je bilo veliko težje živeti, ne vem če bi zdržal več kot en dan. S takšno miselnostjo kot jo imaš, vlečeš proti dnu tudi svoje bližnje.[/quote]
Rad bi naredil življenje bolj preprosto. Bolj preprosto, pomeni lažje. :)[/quote]

Biti preprost, je največja modrost…vsem ni dana :-)))

To je pa bila modra misel. 🙂

Rad bi naredil življenje bolj preprosto. Bolj preprosto, pomeni lažje. :)[/quote]

Itak, nben si ne želi trpljenja. Ne more biti lažje, ker sicer ga ne bi cenil. Bo treba delat:).

Nihče si ga ne želi, pa ga vseeno toliko je. Nekaj je narobe s tem svetom in gre v napačno smer in stran od naših želja. Se ti ne zdi ?

Itak, nben si ne želi trpljenja. Ne more biti lažje, ker sicer ga ne bi cenil. Bo treba delat:).[/quote]

Človek ne ve, kaj je lahko dokler ne izkusi (pre)težkega; ceniš lahko oboje/nobeno 🙂

Nihče si ga ne želi, pa ga vseeno toliko je. Nekaj je narobe s tem svetom in gre v napačno smer in stran od naših želja. Se ti ne zdi ?[/quote]

S takšnim utopičnem mišljenjem ne prideš nikamor. Kot sem rekla, še vse svoje boš zamoril. Začni iskati, kaj te osrečuje.

Zakaj pa misliš, da debatiram s tabo ? 🙂

A se ti tudi daš zamorit ? 🙂

Seveda prideš. Prideš do odgovorov. S katerimi potem lažje ustvariš tisto, kar si želiš.

Težki časi prihajajo, zato bodo preživeli le tisti s trdo kožo. :)[/quote]

Vem, da uživaš, druge razlage ne najdem:).

Kaj konkretno prihaja? Kakšna teža? Če veš več kot mi vsi, potem povej, sicer obmolkni za vedno:)).[/quote]

Lahko imaš minus na vagi, pa še blond nisi, no. Zato je s težo, ki jo nimajo ljudje na vagi, pač potreben drug pristop. Ki ste ga navagali še za nekaj strani maščobe. Kot je brati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close