Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek so vam blondinke sexy?

so vam blondinke sexy?

Sej to vse štima, samo, potem te bom rabu še poslušat tm…

Poslušat, gledat, prenašat….preveč zate, kajne ? 🙂

Sam godrnjala bi tm neki, men bi se pa zehal. Jst mam rd zabavne, nasmejane, energične punce. Tle gor ste pa same take, ne vem kako bi se izrazil, črnoglede-slovničnopravilne-monotone-mone. Kaj čm s tako počet ?

Imaš kar prav, tle gor res ni nič zabavnega, vse se ponavlja, nobene + energije…

Skratka:
[img]http://shrani.si/f/2C/Te/1Fo4v5cz/561672024806046800014064.jpg[/img]

Blondinke mi niso nič bolj sexy od drugih

Še najboljše so platine s črnim narastkom, skurjenimi lasmi, črnimi obrvmi in temnimi dlakami na rokah. Hec. Blond barva pristaja izključno ženskam s pravo naravno koloristiko, torej da niso pretemne po naravi, recimo ženskam z naravno zelo svetlo rjavimi lasmi. Kombinacija črnih oči in blond las je naravnost grozna.

Mislim, da se trend blond barve (morda zaradi recesije?) zmanjšuje, tudi med voditeljicami je več brunetk kot včasih. Včasih si pogledal oglase za delo in je bilo pri kelnarskih in hostesnih delih velikokrat pripis “Zaželjena svetlolaska”.

Poznam pa nekaj moških, ki trdoglavo obožujejo blondinke in mislim, da bi jih bilo težko prepričati v nasprotno. Če bi pred njih postail Megan Fox ali Jano Morelj, bi jim bila še vedno bolj všeč Danica Lovenjak.

Blondinke mi niso nič bolj sexy od drugih[/quote]

Sexy je vsaka, ki ti da noge narazen 😉

Če mi ni sex,y mene ni med njenimi nogami 🙂

Ne verjamem 😉

mimogrede: na tem čveku je pretekle tedne totalno mrtvilo, sem te že kar malo pogrešala.

Calypso, sem mislila, da ne greš z vetrom, pa si dokazala ravno to:).

Povedala sem tako kot je, tu gor je mrtvilo in prebrati končno kak post od nekoga, ki že kak mesec ni nič napisal, je bila prijetna sprememba.

Smešiš se, res.

Ta forum je z novo podobo postal še slabši. Vse blokira, preskakuje. Teme pa itak, eno in isto prepucavanje. Eno in isto podjebavanje…

@GF
Včasih se mora človek tudi osmešiti, da še malo zraste 🙂

Torej ti forum ni ne seksi niti všeč? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In zaradi vseh naštetih plusov, si se vrnil med nas? Iiiiiii, kako lepo 🙂

In zaradi vseh naštetih plusov, si se vrnil med nas? Iiiiiii, kako lepo :)[/quote]
Mogoče vseeno upa da mu katera razširi…. obzorje 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In zaradi vseh naštetih plusov, si se vrnil med nas? Iiiiiii, kako lepo :)[/quote]
Mogoče vseeno upa da mu katera razširi…. obzorje ;)[/quote]

Upanje umre zadnje 😉

Ne vem iz kakšnih vzgibov si ti tukaj, vendar če lahko, pusti me na miru. Hvala

Nataknjen pa enako kot pred 3-mi tedni:)). Suša še kar traja:)).

Si ti tudi kaj samaritanke? :)))

Si ti tudi kaj samaritanke? :)))[/quote]

Nop.

Ne vem iz kakšnih vzgibov si ti tukaj, vendar če lahko, pusti me na miru. Hvala[/quote]
A zato, ker nisem blondinka? 🙂

Si ti tudi kaj samaritanke? :)))[/quote]

Nop.[/quote]

Kaj da ne? Še zame te skrbi 🙂

Če se samo kregate med sabo, še za to ni kriv forum.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close