so vam blondinke sexy?
Vprašanje predvsem za moške. Veliko jih namreč daje v družbi vtis, da so jim blondinke oh in sploh sexy… Ko sem pa zadnjič enega od takšnih na samem vprašala, če res pada le na blonde, pa je rekel, da barva las sploh ni pomembna, da je važno, da ženski paše. Je torej to splošno mnenje blondinke-sexy res veljavno, ali ne? Mogoče je to samo zaradi stereotipov? Me res zanima, kaj mislite moški na monu… 🙂
Na desni strani – slika povprečne MONovke
Na levi strani – ženska , ki ne hodi na MON
Mislim, da barva las pri meni ne igra take vloge, drugače imam pa skoraj raje kaj bolj temnega. Bolj pomembna mi je barva oči – obožujem namreč zelene ali sivo-zelene, med tem, ko se rjavih hitro naveličam, modre pa niso zame. Rdečelaske z zelenimi očmi, če kaj takega vidim, me kar pogreje (v pozitivnem smislu).
Čisto NE samozavestno vprašanje. Ni fora samo v laseh, temveč v “lastnici” in kako se nosi.
Nič ti ne pogajo blonti lasje če si popolnoma prestrašena in nesamozavestna.
Čisto vsakega moškega lahko očaraš tudi brez blontnih las.
Verjetno gre za vprašanje 15 letnice.
Bolj kot pofarbati se nauči zapeljevati. Pa bo!
A si opazil, da je na eni naši privatni TV veliko blondink v osrednji informativni oddaji? A je to mogoče posebna želja tamkajšnjega šefa ali zgolj naključje? :))[/quote]
Verjetno poskus, kako nezanimive novice narediti bolj zanimive. :)[/quote]
Robi nopažam, da si zadnje čase zelo aktiven na SČ. Kakšen poseben razlog? 🙂
A si opazil, da je na eni naši privatni TV veliko blondink v osrednji informativni oddaji? A je to mogoče posebna želja tamkajšnjega šefa ali zgolj naključje? :))[/quote]
Verjetno poskus, kako nezanimive novice narediti bolj zanimive. :)[/quote]
Ej, ampak res…mislim, da v tem trenutku nimamo osrednje informativne oddaje, ki bi bila vredna ogleda. Nobene stvari ne znajo raziskati do konca. Ali pa je ne smejo raziskati do konca. :))
Ja, mislim, da je zelo simpatična.[/quote]
Btw kako komentiraš razplet in volitev in povolilno dogajanje? :)[/quote]
Komentiram tako, da smo imeli državljani zelo slabo izbiro na volitvah. Na eni strani smo imeli kandidate, ki jih predobro poznamo in s katerimi nismo bili zadovoljni, na drugi strani pa kandidate, ki jih sploh ne poznamo, niti ne vemo, kaj lahko od njih pričakujemo. Mogoče je v tem trenutku pravilno zmagalo “najmanjše zlo”, ampak ne bi prezgodaj ocenjevala…ni bilo nič konkretnega narejenega. Mene zanimajo dejanja in ne besede.
Forum je zaprt za komentiranje.