“So res za vse krivi moški?”
Ta njuna razvajenost pa izvira iz njune primarne družine….pa smo spet nazaj pri članku…. 🙂
Ne gre za iskane izgovorov v družini, gre za iskanje vzrokov zakaj se tako obnašamo kot se obnašamo…[/quote]
Se ne strinjam čisto….razvajen si lahko kot otrok….ko si pa odrasel, moraš prej ali slej doumeti, da
se svet ne vrti tebi na ljubo, da ne more biti vse po tvoje, da ne moreš imeti vsega….in potem temu
primerno korigiraš svoje vedenje.
Če tega ne narediš, nisi odrasel…Saj razen primarne družine obstaja širša družba, ki ima bistveno manj
potrpljenja z odstopanji..
To je tebi logično, a tistim, ki so imeli drugačno vzgojo in niso imeli pogojev, da bi prerasli infantilno miselnost, do tega spoznanja pridejo po bolj trnavi poti….če sploh kdaj pridejo :/
Njihova bazična prepričanja iz katerih izpeljujejo svoje zaključke, so drugačna. Bazična prepričanja pri odraslih ljudeh, se pa zelo težko spreminja, če sploh!
Tako je. Ali pa samospoznavamo, kot včasih radi rečemo.[/quote]
Torej…. je point tega spreminjanja brezvezen…. ko bo nekdo ki te bo ljubil dovolj ”pritisnil” na tebe od zunaj boš se spremenil od znotraj in boš to navzven začel kazat….
torej je treba samo čakat in ne jamrat kako ni partnerstva za tebe…
LOLOL[/quote]
Spet izhajaš iz tega, da je odnos le neko izsiljevanje žensk, katerim se je treba podrediti, če želiš, da te imajo rade 🙂
Torej…. je point tega spreminjanja brezvezen…. ko bo nekdo ki te bo ljubil dovolj ”pritisnil” na tebe od zunaj boš se spremenil od znotraj in boš to navzven začel kazat….
torej je treba samo čakat in ne jamrat kako ni partnerstva za tebe…
LOLOL[/quote]
Spet izhajaš iz tega, da je odnos le neko izsiljevanje žensk, katerim se je treba podrediti, če želiš, da te imajo rade :)[/quote]
ja ampak če pa je….. Jaz še od ene punce nisem zahteval da se spremeni al pa odidem…. obratno se je to že dogajalo… .torej kdo je želel neke vrste ”podrejanje” 🙂
Jaz že ne!
Ta njuna razvajenost pa izvira iz njune primarne družine….pa smo spet nazaj pri članku…. 🙂
Ne gre za iskane izgovorov v družini, gre za iskanje vzrokov zakaj se tako obnašamo kot se obnašamo…[/quote]
In ko človek najde vzroke, si lahko nekoč reče “čakaj malo, saj meni se ni treba tak bedasto obnašat, da vse ljudi odženem, zakaj pa se ne bi drugače. Če so me starši naučili tega, se pa lahko sam naučim še kaj novega, namesto, da celo življenje ostanem na istem nivoju”, in se loti sprememb.
Ni res. Otroke je resda treba pohvaliti in jih usmerjati, vendar ne kar vsepoprek in pretiravati s svojim občudovanjem. Ker potem dobijo občutek, da so se že rodili kot zelo posebni in da jim ni treba v življenju storiti ničesar več. Tako ali tako jih bo poklicala Oprah. In takšni ne dosežejo ničesar.
Spet izhajaš iz tega, da je odnos le neko izsiljevanje žensk, katerim se je treba podrediti, če želiš, da te imajo rade :)[/quote]
ja ampak če pa je….. Jaz še od ene punce nisem zahteval da se spremeni al pa odidem…. obratno se je to že dogajalo… .torej kdo je želel neke vrste ”podrejanje” 🙂
Jaz že ne![/quote]Tak kot si bil nisi bil kompatibilen, prilagodit se tudi nečeš niti za mišjo dlako….kaj naj potem s tabo?
Še sreča, da so pravčas skapirale in odšle….. 😉
Jaz že ne![/quote]Tak kot si bil nisi bil kompatibilen, prilagodit se tudi nečeš niti za mišjo dlako….kaj naj potem s tabo?
Še sreča, da so pravčas skapirale in odšle….. ;)[/quote]
Sem eni reko da se bom v večini drugih zadev prilagodil če mi pusti met poligamijo dalje 🙂
pa se ona ni hotla za mišjo dlako prilagodit :)))))
jaz bi se pa v večini drugega kar je želela …. tu pa bi se ona…. HMMMMMMMMMMMMMMM
kdo se ni hoto za mišjo dlako 😛 ????
Jas pa ihcem 4 dekleta ki bi z menoj zivele
jas se samo za sex ponudim one pa se za vse ostalo pobrigajo
pa morate mi nekaj casa pustiti 2 do tri vecera na teden da
grem na staze z drugimi da malo novega popra domov prinesem
kar se pa otrok zadeva to pa ok za vse jas pa nobenega ne prijavim .
nisem bedast da vam potem placujem .. kar tukaj mi popisite vse
vas bom povohal male psicke zalavfane ah sem pozabil
BURKA JE ZA VSE OBVEZNA
Forum je zaprt za komentiranje.