Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “So res za vse krivi moški?”

“So res za vse krivi moški?”

Po zadnjih teoloških dognanjih je bil menda Adam tisti, ki ga je kača zapeljala.

Neka želja, še posebej močna, pa ne pride kar tako..Ampak so potrebne vzpodbude in okoliščine, ki vzpodbudijo neko željo.
Zato se lahko iz pokornega državljana, spremeniš v revolucionarja, ko se znajdeš v takšnih okoliščinah, da začutiš željo po borbi.
Zaradi tega še ti nisi pri sebi nič spremenil, le okoliščine so se spremenile, da si pokazal še svojo drugo plat.[/quote]

Aja če postaneš iz mirnega državljana ki plačuje davke in je ”pošten”, nato pa naenkrat človek ki meče v parlament molotovke se nisi spremenil?

Ne ne pride… zato pa pri nekaterih lahko in MORA trajat 20 ali celo 40 let… eni pa nikoli ne pridejo do dovolj močne želje….

To da jaz rečem da si želim zadet sedmico in nikoli ne vplačam lota … taka želja mi nič ne koristi…. in podobno eni jamrajo da si želijo partnerja sedijo pa doma in gledajo romantične komedije…!!!!!

Poglej marko ja… logično da želja ni dovolj… ampak dokler želja ni dovolj si pač ne zaslužiš…. ŽELJA PO NEČEM sama sproži spremembe če je le dovolj močna

kot sem napisal zgoraj če si ŽELIM zadet sedmico in nikoli ne vplačam ta želja OČITNO ni dovolj močna kajne?

Enako je z odnosi….

Kriterij zahtev bodisi od ženske ali moškega pada kot se želja viša….. neumno je govorit da si želim partnerstva ampak hkrati postavit kriterije ki jih izpolnjuje le Jennifer Aniston recimo…. Iz takih kriterijev jaz sklepam da si oseba v RESNICI sploh ne želi partnerstva ker postavlja praktično neosvojljive kriterije za drugo osebo!

jaz gledam na stvar takole

če jaz v svoji glavi naredim kriterije da mora bit ženska visoka 165 +/- par cm, da mora imeti okrog 55kg da mora met temne daljše/dolge lase, da mora met prsa ki pašejo vsaj v modrček velikosti B in da je stara 22-24 let sem si pač sam postavil omejitve….

Ker take ženske ni 1 leto na vidiku (ali X časa odvisno od posameznika) se kriterij evalvira in recimo pridem do odločitve da mi je zveza bolj pomembna kot to da je ženska stara 22-24 let in tako odstranim prvo oviro….

in tak proces traja dokler ne najdeš ali dokler ne prideš do neke točke kjer rečeš

RAJŠI SEM SAM kot pa da vzamem MANJ!

Pri vsaki osebi je ta minimum drugje ampak takrat ko prideš do tega minimuma se moraš z njim sprijaznit in nehat ”jamrat” da ni prave osebe za tebe!

Ali pa postane želja prehuda in znižaš minimum!

Torej vse je v glavi osebe ki išče! Sploh ženske imajo to srečo da imajo izbiro bistveno večjo (kar sicer samo po sebi še ne zagotavlja ničesar) in jim omogoča držanje bistveno višjih kriterijev kot moškemu če želi zvezo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda. Premalo si želimo biti zdravi. 🙂

Spremenil si se le na zunaj, v sebi pa ne, ker je že prej v tebi obstajala ta možnost, da boš nasilen, če se boš znašel v takšnih in takšnih okoliščinah, ki bodo le prebudile takšne in takšne želje in občutke.

Jaz pa sem vedno mislil da občutek obupa in jeze pride od znotraj… torej je sprememba od znotraj PRVO! šele potem se manifestira v nasilno dejanje ki se kaže navzven

Ali je pač jeza zunanje čustvo?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Večna tema. “Ženska prijetnega značaja” je relativen pojem. Naletel sem že na ženske, ki so se samoopisovale kot ženske prijetnega značaja, bile so pa vse prej, kot to.

Ampak taka ženska, ki tebi ni, bi recimo lahko bila zame res prijetnega značaja, zato ni nič narobe, če se tako označujejo. Pomembno je le, da še kdo tako misli, da niso same v tem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pojdi v Srbijo, tam takšnih kar mrgoli

Ampak taka ženska, ki tebi ni, bi recimo lahko bila zame res prijetnega značaja, zato ni nič narobe, če se tako označujejo. Pomembno je le, da še kdo tako misli, da niso same v tem. :)[/quote]

Ampak dokler še kdo ne misli tako (oz dokler ne najdejo tega drugega ki misli tako) so v tem same ali pač ne?

Jaz pa sem vedno mislil da občutek obupa in jeze pride od znotraj… torej je sprememba od znotraj PRVO! šele potem se manifestira v nasilno dejanje ki se kaže navzven

Ali je pač jeza zunanje čustvo?[/quote]
Saj pride od znotraj.
Mi smo že v glavnem definirani in determinirani. Spremenijo se le okoliščine, ki prebudijo različne odzive in občutke, katerih odziv pa je določen z našo osebnostjo in prepričanji.

Ali je pač jeza zunanje čustvo?[/quote]
Saj pride od znotraj.
Mi smo že v glavnem definirani in determinirani. Spremenijo se le okoliščine, ki prebudijo različne odzive in občutke, katerih odziv pa je določen z našo osebnostjo in prepričanji.[/quote]

torej je sprememba notranja… in ne zunanja…. večino sprememb ki pridejo od znotraj se kažejo navzven…. ti pa si hotel meni povedat da se sprememba samo kaže zunaj notri pa ne…. kar ni res!

Zunanja sprememba je povzročila notranji odziv, ki je zaradi novih okoliščin drugačen od običajnih. Zaradi tega pa še nisi postal drug človek ali se spremenil, saj si že od otroštva takšen, le poznal se nisi dovolj.

Saj je praktično vedno tako potem….. izvzemši prehranjevanja ipd…..

Saj je tudi ljubezen potem zunanji dejavnik pritisnil na notranjega ki se kaže navzven…. torej se praktično ne spreminjamo le odkrivamo?

😀

Saj je tudi ljubezen potem zunanji dejavnik pritisnil na notranjega ki se kaže navzven…. torej se praktično ne spreminjamo le odkrivamo?

:D[/quote]
Nekako tako. Zato z zavračanjem in sovraštvom ne boš našel, vzbudil ljubezni.
Razen pri tisti, ki so tega bili vajeni v primarni družini. Vendar pa to ni ljubezen, le njim se zdi, da je. Lahko bi rekel, da so bili prevarani, kar tudi kmalu spoznajo. Zato se tudi ženska, ki doma ni imela pravega vzora v očetu, zaljubi v bad guy-a, misleč, da je pravi zanjo. Dokler ne spozna svoje zmote.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razen pri tisti, ki so tega bili vajeni v primarni družini. Vendar pa to ni ljubezen, le njim se zdi, da je. Lahko bi rekel, da so bili prevarani, kar tudi kmalu spoznajo. Zato se tudi ženska, ki doma ni imela pravega vzora v očetu, zaljubi v bad guy-a, misleč, da je pravi zanjo. Dokler ne spozna svoje zmote.[/quote]

oprosti jaz še nisem vido da bi kaka punca imela doma res BAD GUYa vsaj ne v Sloveniji….. če govoriš v svetovnem merilu še ti dam kaj prav ampak v sloveniji pa je že tradicionalno da ali imajo družine doma copatarskega očeta ali pa oče manjka bodisi zato ker sta ločena ali oa ker dela v tujini 80% časa!

Torej sploh nima očeta v večini primerov…. če bi imela bad guya za fotra bi blo vsaj dobro da bi vidla kak to dejansko zgleda.

Tako je. Ali pa samospoznavamo, kot včasih radi rečemo.

Tako je. Ali pa samospoznavamo, kot včasih radi rečemo.[/quote]

Torej…. je point tega spreminjanja brezvezen…. ko bo nekdo ki te bo ljubil dovolj ”pritisnil” na tebe od zunaj boš se spremenil od znotraj in boš to navzven začel kazat….

torej je treba samo čakat in ne jamrat kako ni partnerstva za tebe…

LOLOL

Razen pri tisti, ki so tega bili vajeni v primarni družini. Vendar pa to ni ljubezen, le njim se zdi, da je. Lahko bi rekel, da so bili prevarani, kar tudi kmalu spoznajo. Zato se tudi ženska, ki doma ni imela pravega vzora v očetu, zaljubi v bad guy-a, misleč, da je pravi zanjo. Dokler ne spozna svoje zmote.[/quote]

oprosti jaz še nisem vido da bi kaka punca imela doma res BAD GUYa vsaj ne v Sloveniji….. če govoriš v svetovnem merilu še ti dam kaj prav ampak v sloveniji pa je že tradicionalno da ali imajo družine doma copatarskega očeta ali pa oče manjka bodisi zato ker sta ločena ali oa ker dela v tujini 80% časa!

Torej sploh nima očeta v večini primerov…. če bi imela bad guya za fotra bi blo vsaj dobro da bi vidla kak to dejansko zgleda.[/quote]
Zdaj, če ti še nisi videl, bi mogoče moral samo bolje opazovati itn.
V glavnem, verjetno pa me sploh nisi razumel, ker sem ravno to želel povedat, da bad guy deluje le na krtatko obdobje, dokler punca ne spozna, da je ta bad guy “frajer” isti bebec, kot je (bil) njen foter, ali pa še večji in da kaj takega res ne rabi, ter da ni niti približno tako, kot si je predstavljala na začetku, ko ga je srečala. Zato jih res ni veliko v resnih zvezah, vsaj ne zadovoljnih. Velika večina takih bad guyev postanejo ali copate ali pa se doma delajo fine, naokrog pa varajo in so hudi frajerji še naprej.

No kakorkoli jaz zase kot eden redkih tukaj gor lahko trdim da sem veliki osvajalec žensk. To sem navsezadnje večkrat tudi dokazal. Na mojem privatnem meniju so se naprimer znašle tudi antilopa, bikini, calypso itd itd :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ena je tako ves čas čakala, pa ni dočakala. Zakaj pa ne bi postal aktiven in bi ti dovolj “pritisnil” na katero?

NE.
Tudi ženske prinašajo medalje.

Bravo Fabijanova. Bron je zopet naš.

Opala, tole pa je presenečenje! 🙂 Sigurno so kaki moški vsaj malo krivi za to medaljo. 🙂

Mislim, da boš ti v privatnem življenju kmalu nosil krvavo rdeč nos in ne zgolj roza srajco al hlače, če se boš s takim javno hvalil …… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prav diletantski članek, sklofan iz vseh koncev….pa vseeno delno resničen. Samo da velja tako
za ženske, kot tudi za moške.
A zakaj?
Ker dandanes večina ljudi nikoli ne odraste. Ravno imam v širši familiji primer….oba skor 40., ona
prvič noseča….pa se dajeta na taužent načinov, pa narazen, pa spet skupaj, pa ona to ne bi, pa on
bi tako….sploh jima ne potegne, da nista več v prvem planu in da je počasi cajt, da odrasteta in se
zavesta, da je treba včasih svoje potrebe in želje (ponavadi pa kar kaprice) dati v drugi plan. Ker
sta razvajena (pač generacija) in navajena, da sta delala celo življenje TOČNO tako, kot jima je pasalo…
Stavek “jaz to ne bi” ali “meni to ne paše”, je bil skozi njuni življenji zakon, ki se je 100% upošteval.
In zdaj zganjata cirkus iz taužent malenkosti in delata probleme, kjer jih absolutno ni, v paničnem strahu,
da bo treba en mali košček tega svojega “ne bi” prepustiti….
In jima ne kapne, da otrok ne bo vprašal ali ona BI spala ali ne bi spala….ampak bo jokal ponoči.
In jima ne kapne, da ga ne bosta mogla zapustiti, ko bosta prezaposlena vsak s svojimi “problemi”…

Valjenje krivde na primarno družino je ok….tja do 18 leta najkasneje. Potem je pa treba to predelati in
odrasti. In prevzeti odgovornost zase in za svoja dejanja, za svoje izbire…in jasno spoznati, da je
brezpogojna ljubezen mit….je pa kar navadna ljubezen tudi čisto ok…samo,da je zanjo treba malo
migati…in ne samo čičati in čakati…

Ena je tako ves čas čakala, pa ni dočakala. Zakaj pa ne bi postal aktiven in bi ti dovolj “pritisnil” na katero?[/quote]

Saj pritisnem…. samo večinokrat ko jaz pritisnem pritisnem z drugim namenon kot bi si dolgoročno ona želela 🙂

Da bodo ženske dobile to kar želijo morejo pritisnit one :)))))

On a mi groziš? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close