So res covid oddelki na robu zmogljivosti?
Jaz ne vem več kaj naj verjamem.Zakaj bi bili covid oddelki na robu zmogljivosti saj ni nič več ljudi tam. Ali je res toliko sester,zdravnikov v karanteni?! In zakaj so? A niso vsi cepljeni?! A ne podpirajo vsi cepljenja?! Če bi bilo to pravo cepivo ne bi toliko cepljenih ljudi zbolelo.In sedaj imajo izgovor 2x in 3x cepljeni,da če ne bi bili cepljeni bi pristali v bolnici…
Zakaj sami seb lažejo?!!!
Bila v dveh bolnicah. Sestre in dohtarji po kofetih. Niso navajeni delat, to je problem. Pa jočejo, ker ne morejo več prdnit v mehek pisarniški stol.
Šivilje 8ur za šivalnim strojem z navito normo, trgovke za blagajno v Hoferjih in Lidlih, natakarji v polni restavraciji, delavci na žgočem soncu in vročem asfaltu, delavci v livarni… to je zame na robu zmogljivosti!
Necepljena, 13.01.2022 ob 09:03
Jaz ne vem več kaj naj verjamem.Zakaj bi bili covid oddelki na robu zmogljivosti saj ni nič več ljudi tam. Ali je res toliko sester,zdravnikov v karanteni?! In zakaj so? A niso vsi cepljeni?! A ne podpirajo vsi cepljenja?! Če bi bilo to pravo cepivo ne bi toliko cepljenih ljudi zbolelo.In sedaj imajo izgovor 2x in 3x cepljeni,da če ne bi bili cepljeni bi pristali v bolnici…
Zakaj sami seb lažejo?!!!
Lažejo zato, ker so debili in nočejo priznati, da so debili in da strupeni zvarki pobijajo ljudi.
Mož bil prejšnji teden 3 ure v laboratoriju našega ZD( potrebni postopki glede ugotavljanja sladkorja v krvi- laboranti delajo super).
Na ta dan imel pregled na 3 tisti dan delujoče ambulante.
Ga vprašam, koliko pacientov je bilo. V tem času jih je videl 4. Posamezne ordinacije niso imele nobenega .
Pol nam pa nabijajo da pokajo po šivih.
Jaz si upam dokazati, da 1 zdravnik v svoji ordinaciji Pasijanso igra in se uboga sestra mora izgovarjat, da imajo gužvo.
V 3 urah, kolikor sem presedela s teto pred laboratorijem in do obiska zdravnika, so bili ravno 3 pacienti s teto vred.
On pa karte špila.
Drugič je naju poklical v ordinacijo, nato pa si privat rihtal pri dušici prevoz do Bleda, kjer bodo uživali od če do nedelje, ker bo koristil nadure. Buh marija, le kje jih je naklofal?
Forum je zaprt za komentiranje.