So lahko tudi močnejše ženske seksi?
Sama sem podobno temo odprla prejšnji teden. Verjetno je avtorica ni zasledila, sicer ne bi odprla te; v prejšnji je bilo veliko povedanega, skoraj vse, kar v povprečju večina misli.
Se pa ne jaz ne nobena druga debeluška, ki je temo komentirala, ni ponujala. Niti kogarkoli iskala, ne tukaj ne drugje, kolikor sem sama razumela.
Ne vem torej, od kod tebi, da se debeluške po forumih ponujajo.
To počnemo drugje. 🙂
Pa ne se jeziti! 😉
Sama sem podobno temo odprla prejšnji teden. Verjetno je avtorica ni zasledila, sicer ne bi odprla te; v prejšnji je bilo veliko povedanega, skoraj vse, kar v povprečju večina misli.
Se pa ne jaz ne nobena druga debeluška, ki je temo komentirala, ni ponujala. Niti kogarkoli iskala, ne tukaj ne drugje, kolikor sem sama razumela.
Ne vem torej, od kod tebi, da se debeluške po forumih ponujajo.
To počnemo drugje. 🙂
Pa ne se jeziti! ;)[/quote]
V bistvu se mi (nekateri) ponujamo vam, ker imamo radi debeluške 🙂
Pa folk kar naprej misli, da se norca delam, pa se ne. Res so mi všeč močnejše in bolj nežne mi delujejo, pa, če to ne bo preveč perverzno, rad tudi primem in ob svojem telesu začutim kaj bolj mehkega, ne pa koščic, groza. Saj ni treba, da ima 120 kg, lahko jih ima 75, pa mi bo ful seksi.
Tudi sama sem močnejše postave točno zaradi takih idjotov kot ste moški.. Ko vas je sram pristopiti z močnejši ženski zaradi kar si bodo drugi mislili. A ste zaradi tega moški? Haha nefenitivno ne. Zato ste rajši z “lepšimi pa suhimi” k lahko dobijo usakega.. Pa še z tem začne marsi kaj drugega se zraven.. Ane. Haha debela žensla naj bi kao uzela usakega ker se nima sama dovolj rada ane! Sem bla tam in lahko rečem da sem rajši sama kot imet take debilen od moških okoli sebe. K se bojijo današnje soacilizacije. ?
Forum je zaprt za komentiranje.