Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek So lahko tudi močnejše ženske seksi?

So lahko tudi močnejše ženske seksi?

Ali je možno da lahko debela ženska privlači moške poglede? Kaj imajo moški rajši: lepo postavno žensko z antipatičnim obrazom ali debelejšo rit in šlavfke, pa simpatičen obraz?

če ima moški svojo žensko rad, če se ujameta tudi mentalno, po značaju, jo ima rad celo, tako kot ona je

Sprašuje, če lahko debela ženska privlači moške poglede, ne pa, če jo ima lahko njen moški rad. Dve različni stvari.

------------------------------------------------------------------------ "I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my eyes and all is born again." (S. P.)

Ja privlači. Se čudimo kako lahko ena tolk žre.

NEEEEEEE

DA
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/2c/a9/ce2ca9b3e00f351b7d8691ad653bf37a.jpg[/img]

NE

[img]http://2.bp.blogspot.com/-x1XwiRcK7Lc/T4HRh6kWYjI/AAAAAAAAJgc/QRV36AlAZ1k/s1600/long-blonde-hair.jpg[/img]

NE!!!

Debeluska ne more bit nikdar sexi. Požri se!

Paz se, ti bosta že Robi in Igor povedala kako grozna in sploh ne zanimiva si. Ona dva sta eksperta v tem.

Lepo žensko, obraz maskara popravi.

To je to, ni kaj komplicirati. Mi moški smo preprosti, ve se kaj nam je všeč in kaj nam ni….za razliko od žensk, kjer nikoli ne veš kaj bi rade.

Definitivno debelo s simpatičnim obrazom! Me ne moti debelost pri ženski, če ni res ekstremna.

To je to, ni kaj komplicirati. Mi moški smo preprosti, ve se kaj nam je všeč in kaj nam ni….za razliko od žensk, kjer nikoli ne veš kaj bi rade.[/quote]

Kje si pa tole najdu, ful je lušna, FUL!!! Samo vseeno bi ji zaradi zdravja pomagal shujšati 20 kg, drugače pa huda huda 🙂

Govorim seveda o teli z rdečim pulijem. Kjutika 🙂

Ne, niti pogojno. Ko sem bil še mlad in neumen, mi ob babi, ki ni bila dovolj privlačna, sploh vstal ni.

pred leti, ko sem bila še samska sem se močno zredila. sem bolj majhne postave, tako da se mi vsaka kila pozna in takrat sem jih imela ene 15 preveč. žurat sem hodila s prijateljico sanjske postave. definitivno mi ni manjkalo moške družbe in začuda so mene bolj pecali kot njo. v tem obdobju sem spoznala tudi sedanjega partnerja.

sem potem sicer kmalu shujšala nazaj na normalen itm in sem “v tem obsegu ” še sedaj, ampak moje izkušnje z debelostjo kažejo, da je bilo moškim prav malo mar za odvečne kilograme.

Se popolnoma strinjam!

Hehehehe …. važn, da ni preveč oblečena, a ne?

To je to, ni kaj komplicirati. Mi moški smo preprosti, ve se kaj nam je všeč in kaj nam ni….za razliko od žensk, kjer nikoli ne veš kaj bi rade.[/quote]

Najbolj privlači nasmeh in zadovoljstvo s seboj.

Fantje, ni tema o tem, ampak da slučajno ne pozabite: ženske ne maramo suhih moških. 🙂

Hehehehe …. važn, da ni preveč oblečena, a ne?

To je to, ni kaj komplicirati. Mi moški smo preprosti, ve se kaj nam je všeč in kaj nam ni….za razliko od žensk, kjer nikoli ne veš kaj bi rade.[/quote][/quote]

Ni poanta v obleki.
[img]http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=203789.0;attach=237579;image[/img]

Moški, ne sodite po kilogramih, da vam ne bo sojeno po centimetrih 🙂 🙂

Zame videz sploh ni pomemben, samo da ima sikspeke, pa velicga pa dolcga …. pa da se je sposoben sam prežvet.

Jaz imam 18 cm, rad bi pa eno mlado (do 40), lušno in močnejšo 🙂

NE

čisto preprosta družbeno-socialna psihologija: moški se bojijo pristopat k resnično lepim ženskam, pristopajo k bolj dostopnim – zato jih je k tebi več pristopilo kot k lepi kolegici in ne zato, ker si jim bila dejansko lepša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close