Najdi forum

SNEMANJE GLASBE IZ RADIA

Glede na to, da lahko poslušam radio preko računalnika, me zanima ali je mogoče to tudi posnet na računalnik, ali obstaja kakšen program?

Jaz snemam z Adobe Audition 1.5

LP

Tota Senka

Senka,

program sem dala dol, ampak se mi zdi malo kompliciran. Ali mi lahko z enostavnimi besedami poveš kako lahko snemam iz radia??

Hvala in lep pozdrav.

Skoraj vsa Adobova orodja so bolj ali manj zakomplicirana. Programov, ki omogočajo snemanje online radijskih postaj je malo murje, res pa je, da vsi ne omogočajo kakovostnih MP3 datotek. Luškan se mi zdi Magix Webradio Recorder, pa tudi Screamer Radio lepo posname mp3, vključno z naslovom komada in njegovega izvajalca – seveda le s postaj, ki predvajajo mp3. S kakega Veseljaka ne bo šlo kar avtomatsko.

Probaj s tem , je preveden v SLO, koristijo ga tudi radijske postaje, ni tako kompliciran kot tvoj, ima pa enake funkcije. V google napišeš “adacity” in klikneš “straneh v državi slo.” in boš dobila nekaj navodil in forume, kjer teče debata o tem.
Za začetek snemanja nastaviš stereomix in snemaj. Seveda zaženi radio in snemal ti bo iz zvočne kartice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close