Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Snela že drugič trojane! Pooomoč

Snela že drugič trojane! Pooomoč

Pozdrav!
Morda tu zna kdo kaj pomagat….z forumu Mediacija sem že drugič snela trojane, banker.MGB in še nekaj jih je. Skratka prvič nam je pomagal računalničar v službi zdaj sem pa doma in pojma nimam kaj dogaja. Sam vrglo je stran vn da je na C in My documents pa shared d. in rdeče spodaj utripa kok je virusov. Sem v okencu kjer je napisano Your comp. is infected kliknila start protection…pol je dal okence z Guardian al nekaj takega in je izpisalo 100%čisto sam nič se ni spremenilo. Kokr se spomnim se je enako takrat zgodilo. Reševal je pač na daljavo….Jao jaoooo kaj mam smolo. Ma k…..pa ta mediacija!!??
Hvala za pooomoooč!

če še nimaš nameščenega antivirusnega programa, si zlodej enga dol (free varzijo), inštaliraj in ga zaženi, da ti odstrani to golazen.

če ga pa že maš nameđčenega, ga posodobi in zaženi pa bo

ČE GA ŽE MAŠ NAMEŠČENEGA (NI POMEMBBO, ALI JE LICENČI, ALI ZASTONJ) NE NALAGAJ ŠE ENEGA, KER SE TI BO SISTEM SESUL

pa uživaj v čiščenju

nasvet št.1
ne klikaj na bannerje, sploh pa tiste k ti spucajo računalnik, k je lih kontra, al pa da je bil izžreban vaš naslov itn.

nasvet št.2
če uporabljaš firefox al pa chrome si inštaliraj adblock plus, da se ti to ne bo več ponavljalo.

inštaliraj si še npr. adaware free, pa z njim poskeniraj računalnik, k bo s skeniranjem končal, izbereš opcijo perform recomended actions

poskeniraj z antivirusom in po končanem skeniranju resetiraj računalnik, pa najboljš, da izklopiš net med skeniranjem.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nimam licenčnih stvari gor. Sem šla pogledat kaj imam…Avast… pa še nekaj sam sploh se ne spomnim točn..Mislim , da McAfee al nekaj takega se napiše.
A to kar si mi Gunnar svetoval to se dobi tudi brezplačno po netu in brez rizika ko kliknem gor da kj spet ne potegnem?
Full hvala…grem zdaj to googlat in poiskat upam da mi rata…če pa ima kdo ”pri rok” pa itak se full priporočam. Ajeej! Pa glih men k sem total anti za te zadeve!! Grrrrrrrrrr!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close