Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice smučat s 7 letnikom

smučat s 7 letnikom

Kam bi šli smučat s 7 letnikom? Osnove kar dobro obvlada, že vozi, dela plužne zavoje. Razmišljamo o vožnji vsak dan, ali o 3-4 dnevnem bivanju na smučišču, v bližini. Kam po izkušjah predlagate? Smo iz Ljubljane.

V času počitnic in za vikende z lepim vremenom – nikjer v Slo, ker je prevelika gneča.

Izven teh terminov pa Cerkno, Kranjska Gora, Kope, mogoče tudi Krvavec.

Za par dni pa bolj družinska smučišča čez mejo – npr. v It: Kronplatz, Civetta, ipd

Jaz grem včasih na Cerkno. Tudi ob vikendih ni veliko ljudi, nikoli se ne čaka.. Z otrokom ne bi šla tja. Tam je za varnost na smučiščih slabo poskrbljeno. Nekateri divjajo, bordajo, nihče nič ne ukrepa. Jaz grem tja zato, ker mi je v bistvu skoraj najbližje.

Rogla mogoče?

men je rogla najboljša, imaš zelo različne proge.

Rogla in Kope imata super proge za takšno predznanje. Oboje se da dobiti tudi dokaj ugodno izven terminov počitnic. Ko bodo počitnice, bo pa gužva.

Jaz pa rečem Pokljuka. Smučišče ob Šport hotelu je med tednom odlično, ni gužve, pod smučiščem je poleg hotela še nekaj hiši / apartmajev, ki se ugodno oddajajo. Mi smo bili parkrat po en teden pred leti, takrat smo apartma najeli pri Savskih elektrarnah ali pa Elektro Gorenjska, nisem več čisto ziher. Je pa zvečer res idila tam gor, sploh če je še polna luna, to so ene lepših počitnic. Pa vse skup urco od LJ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close