Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice smučanje z dojenčkom

smučanje z dojenčkom

Ali mi kdo lahko svetuje kraj za zimski enotedenski oddih z 3-mesečno punčko?
Z možem bi smučala izmenično. Rada bi, da je čim bližje v Italiji ali Avtriji, najraje apartman. Zelo zaželjeno bi bilo imeti na razpolago tudi bazen in savno.
Odpravila pa bi se od 15.12. do 21.12.02

Hvala vsem. Lp.

Pri nas smo z dojenčki običajno bivali v t.i. Kinderhotelih (www.kindehotels.com). Raje hodimo v hotele, ker mi ni potrebno kuhati. V kinderhotelih so tudi vsi pripomočki za otroke: bayfoni, ležalni stolćki, previjalne mize in otroške posteljice, vozički, vlažni robčki in kadi, pralni stroji, mikrovalovke, sanke,….; tako, da ni potrebno vse navlake vlačiti s seboj.
S petmesečno prvorojenko smo bili v Kranjski gori, s tri-tedensko in nato 3 mesečno drugorojenko v Kranjski gori in na Falkertu (17 km od Bad Kleinkircheima- Kinderhotel Heidi) in nato s 4-mesečnim sinom (hčerki, stari stari 3 in 4 leta) St. Oswaldu (nad Bad Kleinkircheimom). V zadnjem primeru smo imeli apartma tik ob gondoli na Nockalm.
Če smučate z dojenčkom, je (po moje) potrebno bivati na smučišču. Splača se iti tudi s kakimi prijatelji z majhnimi otroki, saj v tem primeru tudi starša lahko (vsaj kdaj) smučata skupaj.
Hoteli na smučišču s tovrstno ponudbo (v bližini Slovenije) so tudi na Gerlitznu, pa v Nassfeldu, v Kalsu pod Grossgloknerjem, pa čisto blizu meje na avstrijski strani pod Peco (Hotel Pötzenbärli v St. Michaelu). V vseh navedenih primerih so v hotelih bazeni in savne.
Lep pozdrav!
Nina

Jaz predlagam Nassfeld, tam vedno uživamo, pa ko smo bili z dojenčkom ali sedaj ko smo že malo večji… apartmaji ob progi, bazen, savna, igrišča, otroški vrtec, disko, skratka vse je oh in sploh, res pa je, da je malo dražje kot drugje…

Iskala sem hotel Hotel Pötzenbärli v St. Michaelu po internetu pa ga ne najdem. Mi lahko poveš naslov?

Hvala in lep pozdrav!

Luigi

• Tel.: 0043 (0)4235/2087
• Fax: 2087-47
• Homepage: http://www.petzenkoenig.com
• Email: petzenbaerli@kinderhotels.com

Hej, Luigi!
Ko smo bili z otroki tam, sta starejši hčerki hotel imenovali “pecaberli”, kar sem si tudi zapomnila. Ko pa sem sedajle pogledala katalog, sem videla, da so se moji spomini malce popačili.
Prijetno smučanje!
Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close