Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Smučanje v Sloveniji

Smučanje v Sloveniji

Zanima me, kje v Sloveniji je ugodna smuka IN ugodne cene. Bi pa z družino (4) najeli apartma ali šli v hotel. Prosim za vaše vtise in nasvete.

kateri datum

Najraje bi šli med zimskimi počitnicami, da otroka ne bi manjkala v šoli.

Vsi smučate samo v tujini?!

V Sloveniji? Zelo ugodno je na Kopah. Smučarske pakete imajo na bazi polpenziona, prebivaš v hotelu(Slovenj Gradcu) ali pa na samem smučišču (Grmovškov dom).Cena je okoli 6000 do 7000 sit na dan za polpenzion+ sm. karta(dnevna+ nočna).Naprave na smučišču so nekoliko zastarele ,proge pa so podobne kot na Rogli.

V Sloeviniji mi je najbolj všeč Rogla in sicer apartmanji ali bungalovi!

Smučišča so čist zadovoljiva, sploh če mašotroke, v hotelu imaš še en kup športnih dejavnosti,..
Najceneje je v marcu!!!

Priporočm najbolj družinsko smučišče v Sloveniji – Cerkno. Vse informacije dobiš na njihovi spletni strani.

lp

oz

Tudi jaz predlagam Cerkno.

LP!

Aja

Kaj pa možnosti nastanitve? Ali je kaj blizu smučišča?

L.p., Maja

Možnost je v hotelu v Cerknem, obstajajo pa tudi apartmaji, ki so bližje smučišču in so v privatnih hišah (ugodne cene). Najdi stran turističnega društva Cerkno in poskušaj najti tam več informacij. Se opravičujem, ker ti nisem dal nobene konkretne informacije.

lp

oz

najcenejša na golteh , najdražja v krajski gori.takos mo lahko perbrali v dnevnikovi prilogi prosti čas.
vse zavisi od vaših financ – in pravilo da je luštno pokukat čez planke drži.
lordwales se je vrnil z 5 dnevnega potovanja k ljudem v prlekiji prekmurju in medimurju.

za ozelenitev trr bo treba malce počakati.je pa res da se mi večajo možnosti za plačane objave po časopisih.

za reportažo svetovni kažipot v devinu , 13 oktober mi je dnevnik plačal 4 jurje.kar še vedno ni dovolj za dnevno smučanje v kranjski gori.

razmišljam o poceni penzionu / ni dražje od 20 evrov na dan / v warmbad beljak.kakšen dan v toplicah , kakšen dan pa smučanje na tromeji arnolštajn.povezave so z vlakom in avtobusi.

ali še bolje v bad gestain.penzion marija.20 evrov.

res ne vidim smisla v kranjski gori plačevati 5 jurjev za muzejske proge.z dilami iz 1987 leta svako progo vključno z poligonom prevozim v največ 5 minutah.

spust z 1500 metrov visoke tromeje do doline 700 metrov traja vsaj 10 minut.to je smučarija.
ne pa kranjsko gosrsko čakanje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close