Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice smučanje v avstriji

smučanje v avstriji

med novoletnimi prazniki bi šli za 2 dni smučat v avstrijo – v bližino Salzburga. Pomembno je da so smučišča primerna za otroke.

Pojdite. Vam kdo brani?

Mi smo bili pred leti v Gilgenu, predlani v Bischoffnu. Imaš kar ti srce poželi.
(to je vse okolica Salzburga)

NA TVOJEM MESTU BI SE JAZ POZANIMALA ZA PRENOČIŠČE (omenjaš dva dni) PRED PRAZNIKI – sploh če greste z otroci!

Srečno novo leto!

Tam je en kup dobrih smučišč.
Da bi to lahko svetovali pa povej koliko imaš stare otroke in kako dobri smučarji so.

Ja, povej kako dobri smučarji so. Ker po tistem 6-letniku, ki gre z nami smučat ne morem ocenjevat – za tega je primerno vse. Pravzaprav mu je čisto vseeno ali so proge rdeče ali črne…

Mene tudi zanima, če poznate kakšno smučišče, da je fajn za odrasle, ampak da ima spodaj kakšen ski lift za otroke, da je lahko babi tam s sinom. Star je 4 leta in še ni smučal. Tako da bi bila babi lahko z vnukom tudi malo na smučišču (da ne bi bilo treba it na kakšno go ndolo), pa da je zraven kakšna koča (wc,hrana, pijača).

Hvala. Aja, mi je pa vseeno ali je Italija ali Avstrija.

Na misel mi poleg Kranjske Gore pride še BKK (Bad Kleinkircheim) in Civetta v Dolomitih.

V BKK je tak prostor levo pod glavno gondolo proti F. Klammer abfahrt (mislim da je tudi otroška smučarska šola), na Civetti pa na platoju na vrhu gondole iz Alleghe-ja, do kamor se lahko pride tudi z avtom.

ja BKK je super, tudi falkert see je superca – sploh za otroke. pa pol malo dalje hohrindl

Na Kroškem je fajn še Turracher Hoehe.

Ja Turracher je super sam prenočišče za dva dni med prazniki sploh novoletnimi je pa skoraj nemogoče dobit še za en teden je blo pred 2 meseci skoraj vse zasedeno, mogoče kaj spodaj v Badu. Kaj pa Katchberg?

Tud mi bi radi kdaj šli v Avstrijo smučat (do zdaj samo SLO).
Nismo preveč dobri smučarji, 10 letni sin še najboljš smuča. Bi pa letos 3,5 let staro punco radi na smučke spravil. Kakšna ideja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close