smučanje na jahorini
Jah…jaz hodim dol z ekipo že nekaj let.
Vse je tako, kot je bilo pri nas pred cca. šestimi do osmimi leti. Če ti je fulll do smučanja in nisi preveč izbirčna ali je sedežnica tapicirana na novo in ali so stebri sveže barvani in ali so proge že urejene ob 9ih in ali bodo ob 16ih še ok, potem je Jahorina zmaga.
Hrana je 1A, pijača in hrana full ugodno, folk full prijazen. Imajo lastnega zdravnika, svojo reševalno z rešilcem, 4imi motornimi sankami in nekaj reševalcev. Stvari so urejene, le da pač po njihovo. 🙂
Lahko ti tudi uredim ugodno kočo, če nisi preveč “nobl”.
lp
Damjan
Damjan hvala za informacije, ti še sporočim glede koče, ko se zmenimo doma. Zanima me samo še kako je s potovanjem do tja. Seveda bi šli s svojim avtom, ker je pač veliko opreme za peljat, pa me zanima, kje se pride najhitreje, najbolj varno in koliko časa se iz SLO voziš do tja. Najbolj od vsega me skrbi prav pot, saj sem slišala kar precej zgodbic o ukradenih avtomobilih, čudnih patrolah, ki te ustavljajo ipd.
Prosim, napiši kakšne izkušnje imaš s tem in kaj priporočaš.
Hvala in lp,
mi smo letos februarja smučalo na bjelašnici. nasmučali smo se prvi in drugi dan , ko so bile proge zares urejene potem pa nam je zagodlo vreme, ker je bilo tako toplo, da je dobesedno teklo po smučišču.
ogledali smo si tudi jahorino, proge so mi bolj všeč na bjelašnici, drugače pa je na jahorini bolj pestro in se ful dogaja.
hrana več kot odlična in poceni. tako da če vam ni ravno pomembno kot ti je že nekdo prej omenil, s kako sedežnico se pelješ potem je super.
tudi mi smo šli z avtom in moram reči da nismo imeli kakih neprijetnih izkušenj pa smo veliko stali po poti.vozili smo se pa mislim da cca.9 alio 10 ur.
uživajte!
prosim tudi meni podatke o najemu koče na jahorini ali pa na bjelašnici za približno pet dni na moj mail
karmen.pavlic-svalj@gov.si
Pozdravleni,
prosim tudi meni podatke o najemu koče na jahorini ali pa na bjelašnici za približno pet dni na moj mail
Forum je zaprt za komentiranje.