smučanje avstrija
Odvisno, kaj je za vas ugodno. 🙂 Vsak ima namreč drugačna merila; za nas je ugodno 1000 eur, za koga drugega pa 2000 eur.
Apartma na smučišču, v visoki sezoni (februar), na obsežnem smučišču (vsaj 100 km prog) – ugodnega nismo našli (vse je prišlo apartma za 4 + karte ok. 1400 eur). Ok, kak Bad bi bil kakih 200 eur ceneje, ampak nam je premajhno in prenizko.
Zdaj gremo v Zillertal, 5 km od smučišča Kaltenbach (170 km) in 4,5 km od smučišča Arena Zillertal. apartma 460 eur pa vzeli bomo 5 namesto 6-dnevnih kart in nas bo prišli 980 eur.
Lp
Še to, to je cena samo za apartma, brez hrane in kart.
Prog pa je za naju, povprečna smučarja, 100 km približno zadosti :)[/quote]
Za koliko oseb je ta apartma? Predvidevam, da greste “privat” in ne preko agencije, ker sem gledala v Kompasovem katalogu, da pride apartma za 6 oseb januarja skoraj 1000 €…
Mi gremo v Katschberg.
Še to, to je cena samo za apartma, brez hrane in kart.
Prog pa je za naju, povprečna smučarja, 100 km približno zadosti :)[/quote]
Za koliko oseb je ta apartma? Predvidevam, da greste “privat” in ne preko agencije, ker sem gledala v Kompasovem katalogu, da pride apartma za 6 oseb januarja skoraj 1000 €…
Mi gremo v Katschberg.[/quote]
Lani sva šla že direktno, prej pa prek Odiseja in Relaxa – apartmaji Reichl – agencija, ki oddaja privatne APP v BKK-ju.
Mene pa zanima, zakaj je enim tako pomembno, da za ceno karte dobi x km prog? Izbira je velika, jaz če dam za karto, ne vem, 40 eur, pa za to dobim 30 km prog, ki so odlične, pač ne kompliciram.
Potem me pa ob debati čudno gledajo, češ kaj se spravljam na ta “butična” smučišča, če pa nekje drugje dobiš za isti denar nevemkoliko km prog. Kaj mi pomagajo, razen za hvaljenje? Jaz se nasmučan tudi na 5 km prog, če so dobro pripravljene.
Forum je zaprt za komentiranje.