Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija sms sporočilo na novem telefonu

sms sporočilo na novem telefonu

V BIG BANG-u sem pravkar kupil novo nokio, smartphone, ne predrag, pač osnovna igračka brez vezave. Ko sem telefon zagnal, je začel pošiljati sms sporočilo. Najprej sem pomislil, da gre za registracijo telefona na Finsko pri Nokiji, vendar je postalo nenavadno, ker prvič, to bi verjetno šlo preko interneta (če se prav spomnim, je pri prvem nokia telefonu bilo tako), in drugič, sporočilo ni bilo oddano. Ko sem sporočilo iz “v pošiljanju” prestavil v osnutke, je bila številka 3838, vsebina pa neke številke in črke. Upam, da ne gre za MAC telefona, moram še preveriti.

Google za to številko izvrže stran s polpismeno pogodbo o nekakšnih igrah. Pojavljajo se tudi Mobitel, Simobil, Debitel, Tušmobil.

BIG BANG, halo?! Kaj je to?

Ve kdo podrobneje, kaj za ena čudna stvar je to? Kako naj bom prepričan, da ni nekdo šaril po telefonu? Naj telefon vrnem?

Bolj ali manj isti post sem prilepil tudi v eno drugo debato, v kateri gre za sms sporočila, ki stanejo in se jih ljudje ne morejo znebiti.

najbrž je kdo testiral telefon pa ga ni kupil, se je tudi meni v big bangu že zgodilo, da sem kupil telefon, pa je imel v imeniku neke neznane cifre torej od nekoga, ki so se prej skopirale iz sim na telefon, k sreči sem to opazil že v trgovini pa sem menjal.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close