Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija sms dostavljen ali ne-kako?

sms dostavljen ali ne-kako?

Izgubila sem navodila in ne vem ,kako se nastavi pri sms sporočilih, da če ga nekomu pošlješ, da dobiš nazaj povratnico, da je sms dostavljen ali da ni dostavljen? Ali se to da nastaviti?
Mobilni aparat je Simens A60

LP Liza33

Ja seveda se da.

Za natančnejše info pocukaj koga ki ima dotični telefon.

Če le tega ne najdeš, pocukaj še enkrat nas tule in se bomo potrudili in pocukali nekoga namesto tebe.

lp

Za nobenega ne vem, da bi imel takšen telefon. Ali ti hmmm mogoče veš za kakšnega in kako bi se to nastavilo. Zelo bi bila hvaležna.

Lp Liza

Predno zacnes pisati besedilo odtipkaj*NM in lojtro, nato takoj zacni pisati besedilo in to je to, takoj te obvesti ali je prejel-a, ali se je shranilo,ce ze drugace ne znas phona nastimat za povratno informacijo, pa delaj tako.Srecno.

Hvala

Liza

Hvala Kim!
Deluje, ampak zoprno je, ker moraš zmeraj sprot tipkati *nm#. Ali se ne da kje to nastaviti, da imaš zmeraj nastavljeno in da ti ni treba sprot nastavljat. Ker pri prejšnem telefonu je bilo tako. Enkrat si nastavil in je bilo. Tukaj moraš pa zmeraj sprot nastavljat. Ali je kakšna rešitev za “stalno”?

LP Liza

Pozdravljena

Greš pod meni -sporočila
-nastavitve sporočil (na koncu)
-(piše SMS) in izbereš tipko “izbira”
-spremeni nastavitve
– obkljukaš nastavitev poročaj o stanju ali pa neposredni odgovor (kar oboje daj ne bo hudega)

Ce ne bo šlo mi piši

by

Pozdravljen Bafalo1!

Uspelo mi je! 100x ti hvala!!!
Lep dan še naprej!

Liza

Ni zakaj v veselje mi je bilo da sem ti lahko uspešno pomagal

Pa še kdaj!

Hvala

Liza

Hvala še v mojem imenu!

Liza

PS:Ne vem, kdo mi je poslal zahvalo namesto mene?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close