Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smrt zaradi cepljenja se mora obravnavati ko uboj

Smrt zaradi cepljenja se mora obravnavati ko uboj

glede na to kaj se je zgodilo Katji bi pricakoval da bo tozilstvo uvedlo preiskavo za uboj, oseba ki je vbrizgala smrtonosno cepivo mora biti obtozena za nenaklepni uboj, osebe ki so vspodbujale katjo k cepljenju, minister poklukar, logarca in ostali pa za momarnost, drzi?

Jaz bi pričakovala da bodo odkrili da se je deklica cepila kar nekajkrat za denarno protiuslugo.

Namesto punčke se je cepila neka narkomanka, ki jih je tam na Metelkovi kar precej in prežijo na žrtve.

Jaz bi vsakemu, ki še vedno trosi bedarije glede te Katje in “nenaklepnih umorov” dala vbrizgat vsaj 10 doz J&J hkrati.

Bebec prismukjeni shizofreni

Punca je umrla ZARADI cepiva, da se zaščiti in ne umre S kovidom. Noben medij ne napiše, da je kdo umrl ZARADI ali OD kovida, vsi so umrli S kovidom. Prisiljena se je bila prostovoljno cepit bi lahko rekli.

Odgovor na objavo uporabnika
Julija Cezar, 30.11.2021 ob 19:49

Jaz bi vsakemu, ki še vedno trosi bedarije glede te Katje in “nenaklepnih umorov” dala vbrizgat vsaj 10 doz J&J hkrati.

Bebec prismukjeni shizofreni

verjamem da bi,   v tem ste si enaki psihopati ki vam dol visi za zivljenje drugih

Se vedno je vecja verjetnost, da umres zaradi covida kot zaradi cepiva. Vsaka smrt je prevec. Se vec jih bo, prav zaradi mutacij. Tukaj pa zmaga razlog: necepljenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close