Smrdeči vetrovi po gnilem
Kot je v naslovu napisano me že en čas mučijo pogosti vetrovi, ki poleg vsega zadnje čase še smrdijo po gnilem. Tudi blato je velikokrat isto smrdeče. Količina vetrov se poveča tudi zjutraj.
Če ima kdo nasvet kako si pomagati, katera živila oz.kombinacijo živil naj zmanjšam? Mogoče tudi kaj brez recepta iz lekarne, kar bi pomagalo?
Hvala.
Oprosti to verjetno ni na mestu, ampak meni je mačka crknila, ko je srala in prdela po gnilem.
Ker mačka ni bila ravno poceni in se je to zgodilo kmalu po nakupu, smo jo poslali na obdukcijo (da bi lahko tožili vzreditelja). No v glavnem je šlo za hudo vnetje črevesja. Po mojem nismo toliko drugačni od živali…. Mami se je isto dogajalo, da je blato zaudarjalo po gnilem in je pač šla do zdravnika. Ta ji je povedal, da ima polipe. Tiste polipe so sicer odstranili, ampak so ji naročili naj se nariše na kontroli čez nekaj časa. Zakaj ti to govorim? Ona se ni prikazala na kontroli in tisti polipi so zrastli nazaj v raka in se razširili. Takrat je bilo pa že prepozno!
Nekateri šarlatani govorijo, da je vonj po gnilem mesu znak prisotnosti demona. Jebiga, da imajo prav. Temu demonu se reče rak.
Kaj pomeni “že en čas”? Če se je to začelo neodvisno od prehrane (da je nisi nič bistveno spreminjala) in se vleče že več kot dva tedna, bi tudi jaz predlagala, da greš k zdravniku. Vem, da je neprijetno, ampak boš že preživela. Meni je tudi morala osebna zdravnica pogledati zadnjično odprtino zaradi hemoroidov, pa kaj hočemo, pač potrpiš.
Če si kaj spreminjala prehrano, pa čim bolj natančno napiši, kaj si jedla prej in kaj zdaj.
Pa še to – smrdeči vetrovi so bili pri mojem možu glavni znak žolčnih kamnov. Žolčni napad je imel samo enkrat, ampak se je potem zaradi vetrov odločil za operacijo. Dieta je pri njem pomagala preprečevati napade, napenjanja pa ni odpravila. Od operacije naprej pa nima več teh težav.
Forum je zaprt za komentiranje.