Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Smo se znebili avta

Smo se znebili avta

Pozdrav!

Ja. Me kar glava boli, ko vem, za kak mali denar smo jo dali.
No, ker vsi skupaj več vemo, mi svetujte, kaj dobim za 1,5 M s klimo in po možnosti karavan (s čim manj prevoženimi km)?

Zanimam se za Peugeot 306 Break in Renault Megan Break. Vse po možnosti 1,6 16V. Oz. koliko je slab 1,4 , če je vključena klima?

Kaj pa od honde, ki jo kar hvalite? Kako pa je z deli in servisiranjem (mislim cenovno)?

Sem totalno out. S tem avtom (Opel Astra) sem bila res zadovoljna, dokler ni “crknil”!!!

Pliiiis, help!

PS: Grem na avto.net!

Treza

Tako je treba – najprej naredi nek ožji izbor, potem pa lahko karkoli svetujemo.
306 in MEGANE sta čisto ok avtomobila, vsekakor pa manj kot 1,6 (bencinski) motor raje ne.
HONDE so tudi ok samo modelov AERODECK (karavan) je bolj malo.
Pa veliko sreče pri izbiri.

LP, Škorpojn

Vem za enega dobrega Kia Rio, karavan, l. 2003, nekaj čez 40kkm, cena je pod 1.5 mio, prvi lastnik, nikoli poškodovan, klima, vreden nakupa.
Seveda pa ne pride v poštev, če gledaš samo evropske avte

Calimero,kaksna pa je cena?

Pozdrav!

Ja Calimero, kakšna pa je cena? In ne, ne gledam prav striktno na evropske avtomobile. Mogoče bi imela tudi kakega Hundaya Lantro. Pač trenutno nimam namena dajati več denarja za avto (selitev).

Iz kod pa je ta, ki ga prodaja?

Grem gledat na net, kakšen model je to, ker ne poznam prav dosti!

Plis, javi mi!!!!
LP

Prišla z avto neta. Pa to ni res, koliko km imajo prevoženi avtomobili, ki jih tam gor prodajajo! Pa skoraj ni avta pod 100t KM. Če pa že je, je pa cena ubitačna :-(((

Zaenkrat nimam pojma.

PS: A kdo ve, ali so tudi Megane vozili iz tujine. Me je včeraj en presenetil, da ga je uvozil iz Italije, potem pa spet ne veš, na čem si! Š.I.T!!!

LP

Sto tisoč km za avto ni še nič. Itak imaš pa zelo veliko možnosti, da boš z nasmehom do ušes kupila avto kao z nekaj manj kot sto tisoč, pa je bil v resnici prevrten števec. Zdaj se pa odloči, kaj ti je ljubše – realni km in številka, ki ti ni všeč, ali številka, ki ti je bolj všeč, pa zato ni realna? Predvsem pazi na to, da se ne boš nasrala, prodaja se vse živo.
Honde so pa drage, tako da za 1,5 mio ne moreš kupiti nevemkaj. Je pa veliko lažje, če si narediš ožji izbor in potem samo še čakaš, da se kje pojavi oglas za takšen avto. Drugače bi pa za 1,5 mio morala že kar nekaj dobiti.

To je ta Rio.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=278155

Prodaja sodelavka in je res vreden ogleda in nakupa. Cena je diskutabilna.

New Report

Close